Коя е Сиера Дженкинс? Wiki, Възраст, Етническа принадлежност, Родители, Връзка

Видях Дженкинс беше американски журналист и образователен репортер от Норфолк, Вирджиния. Работила е за The Virginian-Pilot като репортер. Тя започва кариерата си като репортер на извънредни новини и наскоро премина към отразяване на образованието.

Сиера е била на улица Гранби в центъра на Норфолк, когато тя и още четирима души са били простреляни малко преди два часа сутринта в събота, според полицията в Норфолк. 25-годишният Диван Харис е убит на място.

Двама души, включително Сиера, бяха откарани по спешност в болницата в критично състояние; служителите вярват, че повече хора ще се оправят. Сиера беше случаен минувач, който беше на гости на приятели в града.Бързи факти

Име Видях Дженкинс
Дата на раждане 13 март 1997 г.
Родно място Норфолк, Вирджиния, Съединени американски щати.
Дата на смъртта 19 март 2022 г
Място на смъртта Гранби Стрийт, Норфолк.
Възраст (към момента на смъртта) 25 години
Причина за смъртта Стрелба
Националност американски
Религия християнството
Роден град Норфолк, Вирджиния, Съединени американски щати.
Зодия Риби.
Хоби Пътуване, четене, гледане на предавания, водене на дневник и др.

Биография на Сиера Дженкинс

Видях Дженкинс беше журналист, който работеше като репортер за The Virginian Pilot и Daily Press, където често отразяваше стрелби като тази, която отне живота й. Пътищата на много от нас се пресичат със собствените ни истории, винаги позитивни, оптимистични и мили към една устремена, интелигентна млада жена.

Тя беше готова на всичко, за да промени света и да помогне на хората. Колегата на Сиера в Pilot беше Saleen Martin. Тя каза, че все още не може да повярва. Тя вярва, че няма да я удари, докато не говори с някого.

Селин изпрати съобщение до човека, който извади пистолет и отвлече един наистина прекрасен човек. И има неща, които тя ми каза, че иска да направи, но никога няма да може да направи.

Сиера Дженкинс Височина, Тегло

Видях Дженкинс имаше височина 5 фута 8,5 инча и тегло 62 кг. Размерът на обувките й не беше известен. Измерванията на тялото й бяха 34-25-36 инча. Тя имаше тъмнокафяви очи и черна коса.

  Видях Дженкинс

Сиера Дженкинс (Източник: Pinterest)

Смъртта на Сиера Дженкинс

Вследствие на инцидента трима души са хоспитализирани. Полицията на Норфолк все още не е публикувала информация за потенциални заподозрени. Тази вечер в Норфолк, Вирджиния, губернаторът Глен Юнкин туитира своите съболезнования.

Сиера Дженкинс, 25-годишна журналистка, беше застреляна и убита като невинен наблюдател на улица Гранби в събота сутринта при безсмислено насилие с оръжие.

Цветя и свещи украсиха мемориала пред Chicho’s Pizza. Семейство и приятели се събраха в гимназията Гранби, където тя завърши, за да я помнят във визуална почит. Бяха запалени балони, плакати и свещи в памет на Сиера Дженкинс, 25-годишна журналистка, която почина твърде млада.

Тя оказа влияние върху всеки един от вас. Много хора искат документ за самоличност за насилие с оръжие и то да спре, защото няма смисъл.

Нетната стойност на Сиера Дженкинс

Сиера работи като журналист и образователен репортер за The Virginian Pilot. Основният й източник на доходи беше нейната работа и работа. Тя дори е работила на непълен работен ден през годините си в колежа. Към октомври 2022 г. нетната стойност на Sierra Jenkin е около 0K щатски долара.

Образование на Сиера Дженкинс

Учителите й я помнят като умна и ученолюбива. Сиера завършва гимназия в Гранби и получава бакалавърска степен по журналистика в щата Джорджия. Пралеля й казва, че смъртоносната стрелба все още й тежи на сърцето.

Сиера беше някак тиха. Харесваше й да бъде сред семейството. Тя е шегаджия. Тя винаги се усмихваше. Тя също беше там като 18 внуци. Освен това тя беше образователен репортер за Virginia-Pilot.

Дженкинс винаги е била съсредоточена върху всичко, което е планирала в живота си. И тя изложи стъпка и последва тези стъпки. Сиера беше наистина светла душа със светло бъдеще и ще бъде запомнена в Норфолк.

История на връзките на Сиера Дженкинс

Няма информация за живота на връзката на Сиера Дженкинс. Известно е обаче, че тя беше много чаровна и привлекателна личност, която можеше да привлече всеки. Тя прекарваше много време с членовете на семейството си.

Популярни Публикации