Коя е Шер Лойд? Wiki, възраст, гадже, нетно състояние, височина, етническа принадлежност

Стойността на приноса на певците към забавлението отдавна е призната. Много вокалисти са се превърнали в известни имена в своя жанр, пълнейки стадиони и разпространявайки милиони записи по целия свят. С развитието на музиката се появяват различни жанрове и поджанрове. В светлините на прожекторите попаднаха и други певци с различни вокални тембри. Шер Лойд е един такъв изпълнител.

Бързи факти

Празнувано име: Шер Лойд
Истинско име/пълно име: Шер Лойд
Пол: Женски пол
Възраст: 28 години
Рождена дата: 28 юли 1993 г
Родно място: Малвърн, Обединеното кралство
националност: британски
Височина: 1,57 м
Тегло: 49 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен
Съпруг/съпруга
(Име):
Крейг Монк (м. 2013)
деца: Да (Delilah-Rae Monk)
Запознанства/гадже
(Име):
N/A
Професия: Английска певица, автор на песни и модел
Нетно състояние през 2022 г.: 5 милиона долара

Биография на Шер Лойд

Шер Лойд, английска певица и модел е родена на 28 юли 1993 г. в Малвърн, Уорчестършир. Заедно с още трима братя и сестри, тя е отгледана от родителите си Дарън и Даян. Шер, на една година, е отгледана предимно в задната част на караваната на родителите си и има ромски произход в кръвта си.

По това време семейството пътувало и откривало различни части на Уелс. Лойд превъзхождаше сценичните изкуства в гимназията и се занимаваше с театър в Stagecoach. Според изявленията на нейния чичо Шер често е била обект на тормоз заради етническата си принадлежност. Съучениците й я наричаха гипо и пики.  Шер Лойд

Шер Лойд

Възраст, височина, тегло на Шер Лойд

Шер Лойд е роден на 28 юли 1993 г.; Тя е на 28 години към 2022 г. Тежи 49 килограма и е висока 1,57 метра.

кариера

Шер Лойд певческата кариера започва в X-Factor. Тя пробва късмета си с балади, когато възрастта за участие беше по-ниска от сега, но не успя. Имаше противоречиви мнения за представянето й на летните лагери. Съдиите, от друга страна, похвалиха нейния глас. Тя пееше рап изпълнения на поп песни или различни кавъри на оригинални песни по време на изпълненията си, съчетавайки жанрове. Първият път, когато Шер Лойд пропусна рап частта от изпълнението си, това беше смятано за най-доброто изпълнение за седмицата.

След това тя имаше още няколко хладни реакции от съдиите, но след това отново започна да привлича вниманието им. Тя продължаваше да пее, докато смесваше песни от различни епохи и жанрове, опитвайки се да експериментира възможно най-много музика. Тя участва в турнето X Factor, излъчвано на живо по целия свят, пред най-малко 500 000 зрители. След като завърши на четвърто място и събра най-малко гласове от широката публика, тя в крайна сметка беше елиминирана.

След това Lloyd подписва със Syco Music и си сътрудничи по мелодии със суперзвезди като Busta Rhymes. Водещата песен от нейния дебютен албум дебютира на върха на британските класации за сингли. Нейният дебютен албум също спечели положителни отзиви и дебютира в топ 10 на всички важни класации в критично целевите нации. След кратък отпуск тя възобнови да прави музика и сега се справя добре. Тя подписва значителен договор с американския звукозаписен лейбъл Epic Records, а песните и албумите, които издава след това, постоянно се класират в топ 20 на всички големи класации.

Награди и успехи

Шер Лойд получи номинации за множество награди, включително Teen Choice Awards, Young Hollywood Awards и множество награди на MTV, както в американската, така и в европейската версия на конкурса. За нейни песни и албуми са продадени над милион записи. Освен това тя е подкрепила най-малко пет акта, докато е отваряла за други две. Тя също е била претендент за радио наградите, организирани от Дисни.

Нетната стойност на Cher Lloyd през 2022 г

Шер Лойд повиши нетната си стойност чрез многобройните си турнета и значителните продажби на нейните песни, компактдискове и спонсорства. Към юли 2022 г. приблизителната й нетна стойност беше 5 милиона долара; обаче се очаква тази цифра да нарасне с времето.

Шер Лойд все още е запалена по правенето на музика и изработването на невероятни песни. Изкарва прехраната си и като модел. Предвид напредналата й възраст тепърва ще се подобрява.

Популярни Публикации