Коя е Шанола Хамптън? Wiki, възраст, височина, нетно състояние, съпруг, брак

Шанола Хамптън е актьор, режисьор и продуцент от САЩ. Тя е най-известна с ролята си на Вероника Фишър в драмата на Showtime Shameless.

Бързи факти

Пълно име Шанола Хамптън
Професия актриса
Националност американски
Възраст 44 години (през 2022 г.)
Дата на раждане 27 май 1977 г
Родно място Чарлстън, Южна Каролина, Съединени американски щати
Религия атеист
Квалификация Диплома по театър от Winthrop University Магистър по изящни изкуства по актьорско майсторство от University of Illinois
Училище Гимназия Съмървил
колеж Университет Уинтроп
Университет на Илинойс
Височина 5' 2 (1,58 м)
Тегло 55 кг (121 фунта)
талия 24 инча
бедрата 32 инча
Размер на роклята 6 (САЩ)
Тип тяло пясъчен часовник
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата черен

Шанола Хамптън Wiki

Шанола Хамптън е родена на 27 май 1977 г. Тя е родена и израснала в Чарлстън, Южна Каролина, и е от афро-американски произход. Грейн Н. Хамптън, нейният баща, беше свещеник в общността. Шанола израства, ходейки на църква с баща си и пеейки в църковни хорови групи. Името на майка й най-вероятно е Ан Хамптън. Андреа Хамптън и Фелисия Ричардсън са сестри на Шанола.

Шанола беше ученичка в гимназията в Съмървил. Университетът Уинтроп й присъжда театрална степен с концентрация по представление. Впоследствие тя отива в Университета на Илинойс в Урбана-Шампейн за магистърска степен по изящни изкуства. По време на обучението си тя също работи в пивоварната Goose Island.кариера

Шанола започва работата си, докато продължава образованието си. През 2000 г. тя играе второстепенна роля в мюзикъла The Gift в Tiffany Theatre. Тя продължи да се появява в предавания, включително Electra Woman и Dyna Girl, Reba, Popular, Strong Machine, Scrubs, Related и Pepper Dennis след дипломирането си.

По същия начин тя прави своя филмов дебют като Сара във филма от 2002 г. „Любов и баскетбол“. The Hanged Man, You Again, and They Die by Dawn следват през 2005 г., като тя изобразява Шарлот в The Mostly Unfabulous Social Life of Ethan Green. Освен това, тя стана известна през 2013 г., след като изигра Калиндра Степни във филма 'Не са казани неща'. Актрисата е най-известна с ролята си на Вероника Фишър в семейния комедийно-драматичен сериал Shameless. Драмата завърши единадесет сезона и в момента е в сезон дванадесет.

Шанола е излъчила телевизионни предавания като Коледа в града и Сталкер. Тя се появява в предавания като Deadly Illusions на Netflix. На 18 март 2021 г. имаше своя глобален дебют.

  Шанола Хамптън

Шанола Хамптън

Нетната стойност на Шанола Хамптън

Към октомври 2022 г. нетното състояние на Шанола се оценява на 1 милион долара. Типичното възнаграждение за звездата от Shameless се оценява на поне 125 000 долара на епизод. В резултат на това Шанола също трябва да получава добро заплащане.

Височина и тегло на Шанола Хамптън

Актрисата е висока 5 фута 3 инча и тежи около 55 килограма. Фигурата й е добре поддържана, с размери 32-24-32 инча. Косата й е черна, а очите й са тъмнокафяви.

Шанола Хамптън Съпруг, брак

Дарън Дюкс е съпругът на Шанола. Той също е актьор и продуцент от Съединените щати. На 11 март 2000 г. двойката завърза възела. Cai MyAnna Duker, тяхната дъщеря, е родена през януари 2014 г. Daren O.C. Синът им Дюкс е роден през май 2016 г. Семейството вече е щастливо установено в Лос Анджелис.

Любопитни факти

  • Шанола има професионални бойни и фехтовални тренировки.
  • Тя не вярва в Бог.
  • Ръкопашният бой и фехтовката са сред уменията на актрисата.
  • Любимата й храна е италианската.

Популярни Публикации