Коя е съпругата на Гилбърт Готфрид Дара Кравиц?

Гилбърт Готфрид, американски актьор и комик, почина тази седмица. 67-годишният мъж беше най-известен с озвучаването на редица известни анимационни герои, включително папагала Яго на Аладин и Краанг Субпрайм на Костенурките нинджа. Той също имаше свой собствен популярен филмов подкаст, Gilbert Gottfried’s Amazing Colossal Podcast, и се появяваше в Beverly Hills Cop II, Problem Child и Dr Dolittle, в допълнение към стендъп комедията.

В изявление в Twitter семейството му каза: „С разбито сърце съобщаваме за смъртта на нашия любим Гилбърт Готфрид след дълго боледуване.

Освен че беше най-разпознаваемият глас в комедията, Гилбърт беше прекрасен съпруг, брат, приятел и баща на двете си малки деца. Въпреки че днес е тъжен ден за всички нас, моля, продължавайте да се смеете възможно най-високо в чест на Гилбърт, добавиха те.Според публициста на актьора той е починал от миотонична дистрофия тип 2, наследствено заболяване, което засяга мускулите и други телесни системи.

Много хора се интересуват да научат повече за личния живот на покойния актьор, тъй като почитта към него залива социалните медии. Кое е името на жена му?

  Дара Готфрид

Дара Готфрид с покойния си съпруг (Източник: Pinterest)

Запознайте се със съпругата на Гилбърт Готфрид

Дара Готфрид, бивша Дара Кравиц, е съпругата на Гилбърт д. 52-годишната е работила като продуцент и се е появявала в няколко предавания заедно със съпруга си.

Според IMDb тя се появява с него в телевизионното шоу Celebrity Wife Swap през 2013 г. и помага за продуцирането на Гилбърт Готфрид: Мръсни шеги през 2005 г. Невероятният колосален подкаст на Гилбърт Готфрид, в който той обсъжда всички филмови неща с гости на знаменитости, също е продуциран от нея .

Бракът на Гилбърт Готфрид и Дара Кравиц

Според The ​​New York Times, двойката се е запознала на парти за Грами през 1997 г. и са излизали десетилетие, преди да се оженят.

Те се женят през февруари 2007 г. и имат две деца заедно. Първото им дете, Лили Астер Готфрид, се роди малко след брака им през юни 2007 г. През май 2009 г. те посрещнаха сина си Макс Арън Готфрид.

Освен непринудената публикация в социалните медии, двойката запази брака си относително личен. Знаем обаче, че са живели в Южна Флорида.

Twitter наводнява с почит

Много знаменитости и фенове почетоха покойния комик в Twitter.

Популярни Публикации