Коя е Рут Риги? Wiki, възраст, височина, нетно състояние, гадже, срещи

Рут Риги е американска певица и актриса. Известна е с изпълнението си на Сидни Рейнолдс в Sydney to the Max. Нейният дебютен сингъл, Curls, беше пуснат за Disney Channel Voices на 11 май 2019 г.

Бързи факти

Пълно име Рут Риги
Професия Актриса, певица
Популярни за Ролята й в „Sydney To The Max“
Възраст (Както през 2022 г.) 16 годишен, годишна
Дата на раждане 7 септември 2005 г
зодия зодия Дева
Родно място Калифорния, САЩ
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
Приблизителна нетна стойност (през 2022 г.) Прибл. 1-5 милиона долара

Рут Риги Wiki

Рут Риги е родена в Калифорния, САЩ, на 7 септември 2005 г. Американската актриса е израснала с родителите си, бабите и дядовците си в Калифорния.

Тя смята баба си за един от най-големите герои в живота си. Тя е на петнадесет години и ще навърши шестнадесет през септември 2021 г. Тази висока 5 фута млада художничка има прекрасна красота. Рут Риги

Рут Риги

Рут Риги Гадже, Запознанства

Рут Риги , който е само на петнадесет години, няма много да допринесе за всяко партньорство. Въпреки това тя има прекрасни отношения с родителите и бабите и дядовците си. Рут е привързана и общителна по природа. Работата на сравнително млада възраст и получаването на широко признание са допълнителни положителни страни за нея.

кариера

Рут Риги дебютира по телевизията през 2018 г., когато беше включена в епизод на Happy! Happy е американски комедийно-драматичен телевизионен сериал с участието на Ричи Костър, Медина Сенгор, Патрик Фишлер, Лили Миройник и Кристофър Мелони.

В началото на 2019 г. Рут започна да играе главния герой в комедийния сериал на Disney Channel „Sydney to the Max“, в който участват още Ава Колкър, Джаксън Долинджър и Крисчън Дж. Саймън. Каролайн Риа и Иън Рийд Кеслър са автори на произведението. Главният герой на тази история е 12-годишно момиче, което живее със самотния си баща и баба си. Иън Рийд Кеслър изобразява бащата на Риги, докато Каролайн Риа изобразява нейната баба.

Ава Колкер също се появява като Олив, нейната най-добра приятелка. Дебютът на сериала се състоя на 25 януари 2019 г. Преди да се появи по телевизията, тя се появи в редица продукции на Бродуей, включително School of Rock и Really, Rosie!

Нетната стойност на Рут Риги

Рут Риги е млад артист, който току-що е назначен в развлекателния сектор. След две години в професията, нейното нетно състояние е между и милиона към октомври 2022 г.

Любопитни факти

  • Преди да започне телевизионната си кариера, Рут се появява на Бродуей и в множество пиеси.
  • Нейни вдъхновения са Малала Юсафзай, Тина Фей и Рут Бадер Гинсбърг.
  • Рут е доста мила и общителна.

Популярни Публикации