Коя е Roxy Sowlaty? Wiki, възраст, височина, нетно състояние, съпруг, брак

Рокси Солати е добре позната американска телевизионна личност и интериорен дизайнер, най-известна с появата си в риалити шоуто Rich Kids of Beverly Hills, както и с работата си като интериорен дизайнер, който подобрява нещата и представя най-добрите си дизайни в новинарските медии, които оценява техните усилия.

Бързи факти

Име на знаменитост Рокси Солати
Популярни за Американска телевизионна личност
Професия Американска телевизионна личност
Приблизителна нетна стойност 1 милион до 5 милиона долара.
Възраст 33 години
Рождена дата 21 май 1988 г.
Знак за раждане зодия Близнаци
Родно място Бевърли Хилс, Калифорния, Съединени щати
Националност американски
Височина 5 фута и 1 инч
Тегло 56 кг
Измерване на тялото 34-26-35 инча
Цвят на косата Тъмно кафяво
Цвят на очите Тъмно кафяво
баща Сам Соулати
Майка Мойган Соулати
Съпруг Никола Биджан
деца N/A
Братя и сестри Тара Солати (по-малка сестра)

Roxy Sowlaty Wiki

Рокси Солати е роден на 21 май 1988 г. в Бевърли Хилс, Калифорния. В САЩ тя е интериорен дизайнер и телевизионна личност. Името на баща й е Сам Соулати, а името на майка й е Мойган Соулати. Когато беше тийнейджър, тя и сестра й Тара стартираха модната фирма RoxTar. Родителите им са изключителни в грижите за децата.

Тяхната любов и интерес към дизайна я накараха да завърши New School of Design на Parsons, където тя придоби необходимите способности, за да превърне страстта им в кариерата, за която винаги са мечтали. Тя получава бакалавърска степен по бизнес администрация от Marshall School of Business на USC. Постепенно напредва към Parsons New School of Design, където получава магистърска степен по интериорен дизайн.кариера

Рокси Солати започва кариерата си на предприемач, като съосновава фирма за облекло със сестра си Тара. Тя стартира линията за дрехи 'Roxtar', когато беше на шестнадесет години. Като свободна практика тя е работила по жилищни проекти в Манхатън, Ню Йорк и Сан Франциско.

Тя избра да се разклони по-късно в кариерата си и да създаде своя собствена фирма за интериорен дизайн. roxysowlaty.com е създаден специално за нея. Това е уебсайт за интериорен дизайн. Рокси се появи в телевизионното риалити шоу Богатите деца от Бевърли Хилс. По същия начин и тя, и сестра й бяха избрани в пиесата.

По подобен начин тя най-накрая се премести в Калифорния и създаде своя фирма за интериорен дизайн, която е специализирана в жилищни проекти от висок клас. След това тя създаде направи си сам, онлайн компания за интериорен дизайн с линия от предмети за дома.

  Рокси Солати

Рокси Солати

Roxy Sowlaty Съпруг, брак

Тя има връзка с Николас Биджан, виден американски бизнесмен, и двамата са влюбени един в друг. Те започнаха да се срещат през 2015 г. и винаги са имали добър ден и добър живот. Тя също е сгодена за него, след като прие предложението за брак на Никола в края на октомври 2018 г. Тя не е споменавала предишните си партньорства.

Рокси е имала връзка преди това по време на академичните си години. Въпреки това тя заяви, че са имали бурна раздяла, тъй като тя наближавала края на образованието си в колеж. Тя продължи, като заяви, че й е отнела почти година, за да се възстанови. Според Wiki тя не е била обект на слухове или скандали.

Височина и тегло на Roxy Sowlaty

Рокси е висока 5 фута 1 инч и тежи приблизително 56 кг. Тя също има тонизирано прекрасно тяло, с 34-инчов бюст, 26-инчова талия и 35-инчови бедра, с тъмнокафява коса и тъмнокафяви очи.

Roxy Sowlaty Нетна стойност

Рокси Солати е усърден работник, който отдава първостепенно значение на прецизността в работата си и посвещава много талант на своя интерес, което е увеличило техния нетна стойност от милион до милиона към октомври 2022 г. Като неин основен източник на приходи, тя разчита на своята телевизионна кариера, интериорен дизайн и одобрения на марката. Андерсън, Джилиан.

Любопитни факти

  • Освен това тя е добре известна като американска телевизионна личност.
  • Близнаци е нейната зодия.
  • Тя е дъщеря на Сам Соулати и внучка на Мойган Соулати.
  • Тя е активна в социалните медии, особено в акаунтите си в Instagram.

Популярни Публикации