Коя е Роузи Перес? Wiki, възраст, височина, нетно състояние, съпруг, брак

Роузи Перес е актриса, обществена активистка, водеща на ток шоу, авторка, танцьорка и хореографка от Съединените щати. Тя извади късмет на прощално парти, когато режисьорът и продуцент Спайк Лий се обърна към нея за филм. Тя беше похвалена за първоначалното си представяне във филма „Направи правилното нещо“ и участва в няколко успешни филма, включително „Белите мъже не могат да скачат“ и „Безстрашен“.

Бързи факти

Възраст: 57 години и осем месеца
Рождена дата: 06 септември 1964 г
Хороскоп (слънчево): зодия Дева
Пълно име: Роузи Перес
Родно място: Бруклин, Ню Йорк, САЩ
Нетна стойност: 12 милиона долара
Заплата: N/A
Височина / Колко висок: 5 фута 1 инч (1,55 м)
Етническа принадлежност: пуерторикански
националност: американски
Професия: Танцьорка
Бащино име: Исмаил Серано
Майчино име: Лидия Перес
образование: Градски колеж в Лос Анджелис
Тегло: 54 кг
Цвят на косата: Тъмно кафяво
Цвят на очите: Тъмно кафяво
Размер на талията: 27 инча
Размер на сутиена: 37 инча
Размер на ханша: 37 инча

Роузи Перес Wiki

На 6 септември 1964 г. Роузи Перес е родена в Бруклин, Ню Йорк, САЩ. Роза Мара Перес е нейното рождено име, а в момента е на 57 години. Исмаел Серано (търговски флот) е името на баща й, а Лидия Перес е името на майка й (певица).

Майка й имаше шизофрения и въпреки честите си посещения при Перес, тя не можеше да запълни празнотата в живота си. Години по-късно майка й умира от усложнения, свързани със СПИН. Ранните й травматични преживявания в детството бяха малтретиране и изоставяне и тя остана с говорен недостатък, който усложни нейните изпитания.Кармен Серано е нейната по-малка сестра. Роузи е американска гражданка от пуерторикански произход. Дева е нейната зодия. Що се отнася до образованието на Роузи, тя отиде в гимназията Гроувър Кливланд. След това тя отиде в Los Angeles City College.

 Роузи Перес

Роузи Перес

кариера

По отношение на нейното призвание, светът видя талантливата Перес във филма „Направи правилното нещо“ през 1989 г. Талантливата актриса беше видяна във филма „Направи правилното нещо“ през 1989 г. Нейният пробив доведе до изяви в телевизията на Criminal Justice филми“, „21 Jump Street и „In Living Color.“ Тя също участва като Thumbelina в „Happily Ever After Fairy Tales for Every Child.“ Тя също играе Muriel Lang в холивудския филм „It Could Happen to You“ и Mercedes в 'Някой за обичане.'

Нетната стойност на Роузи Перес

Тя има нетна стойност от приблизително милиона (Към октомври 2022 г.) , които е натрупала през професионалната си кариера.

Височина и тегло на Роузи Перес

Роузи Перес е висок 5 фута 1 инч. Тя също тежи 54 килограма. Размерите на тялото й са 37-27-37 инча, а размерът на сутиена й е 32D. Косата на Роузи е тъмнокафява и има тъмнокафяви очи. Освен това размерът на обувките й е 4,5, а размерът на роклята й е 10. (САЩ).

Роузи Перес Съпруг, брак

Роузи Перес имаше връзка с Тупак Шакур от 1993 до 1996 г. Актрисата се омъжи за художника Ерик Хейз през 2013 г. Преди това Перес беше свързван с актьора Рамон Родригес. Тя също имаше връзка с режисьора и драматург Сет Цви Розенфелд, с когото излизаше една година, преди да се омъжи през 1999 г.

Популярни Публикации