Коя е Рейна Каподичи? Wiki, възраст, нетно състояние, съпруг, деца

Кралица Каподичи е известна със съпруга си знаменитост Джъстин Гуарини. Гуарини е най-известен с появата си в American Idol, когато беше подгласник в първия сезон през 2002 г.

Бракът на Рейна и Джъстин е силен повече от десетилетие. Свещените им брачни клетви са разменени през 2009 г., имат и две деца. Продължете да четете, за да научите повече за Reina.

Бързи факти

Пълно име Кралица Каподичи
Професия Писател, домакиня, четец на карти Таро
Популярни за Да бъдеш съпруга на Джъстин Гуарини
Възраст (Както през 2022 г.) 41 приблизително
Дата на раждане 28 януари
зодия Водолей
Родно място Америка
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
Училище/Университет Бяло
Цвят на очите Син
Приблизителна нетна стойност (през 2022 г.) 1,5 милиона долара
Съпруг/съпруга Джъстин Гуарини
деца Neko Bell Warrior, Asher Orion Warrior

Кралица Каподичи Wiki

Кралица Каподичи предпочита самотното съществуване, въпреки факта, че съпругът й работи в сектора на развлеченията. Нейните предци, детството и родният град са скрити. На 28 януари Джъстин публикува снимка на Рейна, пожелавайки й честит рожден ден. Нейната националност, според източници, е американска. Рейна е представител на белия етнос. Водолей е нейната зодия.Няма много информация за нейното образование и колеж. Косата на Рейна е руса. С красивите си сини очи тя е зашеметяваща.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от ~Reina Bell Guarini~ (@reinabellg)

Рейна Каподичи и Джъстин Гуарини Брак, Връзка

Сватбата на Джъстин и Рейна се състоя на 26 декември 2009 г. Церемонията е публикувана в списание People и е обявена за сватба на годината. Гримът на Рейна е направен от Ашли Гадил, тяхна близка приятелка.

Джъстин е приятел на Рейна от средното училище. И преди брака през 2009 г. те бяха годеници дълго време и се срещаха три години. Джъстин и съпругата му заедно с трите си деца живеят заедно.

На 26 април 2011 г. Рейна роди първия си син. Името му беше Уилиан Неко Бел Гуарини. По същия начин Ашер Орион Гуарини е най-малкият син. На 25 февруари 2013 г. той навърши 25 години. В момента и двете деца най-вероятно са на училище. Джъстин има дъщеря от предишна връзка. Лола Мей, дъщеря му, живее с него и семейството му. Всички те са в наистина интимна връзка.

  Кралица Каподичи

Кралица Каподичи

кариера

Няма много информация за живота на Рейна. Въпреки това някои публикации твърдят, че тя е писателка. Рейна също е била заета с грижите за децата си и управлението на домакинството си. Тя има голям брой последователи в Instagram с над хиляда последователи. В нейния акаунт ще видите снимки от нейния живот. Съпругът на Рейна Джъстин, от друга страна, е музикант, водещ, актьор и продуцент. През 2003 г. издава първия си албум. Много от песните му бяха хитове и той продължи да играе и да води събития.

Във филма от 2003 г. „От Джъстин до Кели“ Джъстин играе Джъстин Бел. Той се появява в телевизионни предавания като Wizards of Waverly Place, Blaze and the Monster Machines и други. В Америка EP-тата на Джъстин JG и Revolve бяха добре приети. За песента Provided You Know That I Know Your Journey той направи вокалите, музиката и продукцията. Гуарини също изпя песента What You Won’t Do for Love от Drivetime Reflections.

Кралица Каподичи Нетна стойност

Във филмите Добри вибрации, Американски идиот и Нечестив, Гуарини играе съответно Ян, Уил и Фийеро. От 2004 г. е част от сцената на Бродуей. Съобщава се, че мултиталантливият художник има нетна стойност от $ 700 000. В момента работи и като ментор. Книгата на Джъстин Unshakeable Confidence беше публикувана през 2021 г.

Джъстин има много последователи в социалните медии. Съдържанието му се следва от почти 30 000 души. Той използва сайта, за да информира почитателите си за своите проекти. Видеоклипове, на които той пее, играе или просто разговаря за професията си, могат да се видят в канала му в YouTube.

Любопитни факти

  • Рейна е професионален четец на карти Таро.
  • Рейна има кучешки спътник.
  • Тя е родена и израснала в Париж.
  • Тя обича да работи в градината.
  • Четенето е любимото й занимание.
  • Обича да пътува и да снима.

ЧЗВ

Коя е Рейна Каподичи?

Рейна е съпруга на певеца Джъстин Гуарини.

Джъстин Гуарини има ли деца?

Да, Джъстин има две деца от съпругата си Рейна Гуарини.

Популярни Публикации