Коя е Ракел Касиди? Wiki, възраст, височина, нетна стойност, гадже, етническа принадлежност, кариера

Ракел Жозефин Касиди, известен също като Ракел Касиди Доминик Касиди е модел и британски актьор. Нетното състояние на Ракел Касиди през 2022 г. е 2 милиона долара. Тя стана известна, след като пое ролята на Филис Бакстър в Downton Abbey. Този телевизионен сериал се излъчваше между 2013 и 2015 г. Ракел Касиди имаше главни роли в няколко телевизионни програми, включително Учители, Движещи се тапети, Парти животни, Оловен балон, Болница за добра карма и Най-лошата вещица, наред с други.

Бързи факти

Име Ракел Касиди
Пълно име Ракел Жозефин Доминик Касиди
Нетна стойност 2 милиона долара
Дата на раждане 22 януари 1968 г
Възраст 54 години
Родно място Флийт, Хемпшир, Обединеното кралство
В момента, Live In Флийт, Хемпшир, Обединеното кралство
Професия Актриса и модел
Националност британски
Религия римокатолицизъм
Етническа принадлежност Английски и испански произход
Роден град Флийт, Хемпшир, Обединеното кралство
Зодия Водолей
Училище/Гимназия Манастир Farnborough Hill, Фарнбъро, Англия
Колеж/Университет Girton College University of Cambridge, Girton, Англия
гадже
Семейно положение Неомъжена

Биография на Ракел Касиди

Ракел Касиди е родена на 22 януари 1968 г. и ще бъде на 54 години през 2022 г. Тя е родена във Флийт, Хемпшир, Обединеното кралство и е отгледана там. Тя запазва британско гражданство и се придържа към римокатолическата вяра. Ракел Касиди е родена от майка от Испания и баща от Англия. Нейният произход е английски и испански, а астрологичният й знак е Водолей.

Ракел Касиди се записва в образователната институция, известна като Farnborough Hill Convent, която се намира във Фарнбъро, Англия, и получава дипломите си там. След това Ракел Касиди се записва в Girton College, университета в Кеймбридж в Гъртън, Англия, където развива страст към съвременните езици. След това се записва в уроци по биологична антропология. Ракел Касиди има интерес през целия си живот да продължи образованието си, поради което получава докторска степен по биологична антропология. Въпреки това тя беше принудена да изостави обучението си, тъй като реши да преследва кариера в актьорството.Височина, тегло на Ракел Касиди

Ракел Касиди е привлекателна жена. Тя е слаба и добре физически. Приблизителното й тегло е 58 кг, а височината й е 5 фута 7 инча. Размерът на тялото на Ракел Касиди е 36 инча и тя се придържа към строга диета и тренировъчен режим.

кариера

  • Ракел Касиди изпълнява ролята на Виола в продукцията от 1997 г. на Дванадесета нощ, в която е избрана. Представлението се състоя в Royal Court Theatre.
  • Ракел Касиди беше избрана за ролята на P.C. Пам Боксер в телевизионния сериал от 1998 г. Killer Net. Тя се появи само в два епизода. По същество това беше британски телевизионен минисериал с криминална драма, който дебютира по Channel 4 през май 1998 г.

Нетното състояние на Ракел Касиди през 2022 г

Нетното състояние на Ракел Касиди към октомври 2022 г. е 2 милиона долара . Тя стана известна, след като пое ролята на Филис Бакстър в Downton Abbey. Този телевизионен сериал се излъчва между 2013 и 2015 г.

Ракел Касиди Гадже, Запознанства

на Ракел Касиди семейното положение е Неомъжена. Няма съобщения за среща с Ракел Касиди или за връзка, но с толкова много папараци около нея би било трудно да се скрие подобна информация. Затова трябва да изчакаме, докато Ракел Касиди реши да разкрие допълнителни подробности за романтичния си живот.

Популярни Публикации