Коя е Порша Уилямс? Wiki, възраст, съпруг, височина, нетна стойност, кариера, етническа принадлежност

Порша Уилямс е известен американски модел, актриса, певица и телевизионна личност. Уилямс е отгледана в Атланта от родителите си, а когато е възрастна, работи като модел за музикални видеоклипове и календар. Тя също беше хвърлена в петия сезон на телевизионното риалити шоу The Real Housewives of Atlanta, преди да започне кариерата си в музиката и да издаде дебютната си песен, Flatline.

Бързи факти

Празнувано име: Порша Уилямс
Истинско име/пълно име: Порша Даян Уилямс
Пол: Женски пол
Възраст: 41 години
Рождена дата: 22 юни 1981 г
Родно място: Атланта, Джорджия, Съединени щати
националност: американски
Височина: 1,73 м
Тегло: 58 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Разведен, Във връзка
Съпруг/съпруга
(Име):
Кордел Стюарт (м. 2011–2013)
деца: Да (1 дете)
Запознанства/гадже
(Име):
Да (Денис Маккинли (2018–)
Професия: Американска телевизионна личност, модел и актриса
Нетно състояние през 2022 г.: 600 хиляди долара

Биография на Порша Уилямс

Порша Уилямс е родена в Атланта, Джорджия на 22 юни 1981 г. Нейният дядо също е работил като борец за граждански права през цялото й детство, а нейните родители и баби и дядовци са независими предприемачи и собственици на бизнес.

Даян получи дипломата си за средно образование от гимназията Southwest Dekalb в Декейтър, Джорджия. Тя също така притежава степен по бизнес информационни технологии от Шаумбург, Американския междуконтинентален университет в Илинойс.  Порша Уилямс

Възраст, височина и тегло на Порша Уилямс

Порша Уилямс е родена на 22 юни 1981 г. Тя е на 41 години към 2022 г. Тежи 58 килограма и е висока 1,73 метра.

кариера

Порше започва кариерата си, докато работи върху музикалния видеоклип и едновременно с това преследва кариера на модел. Тя беше информирана, че искам да работя за собствената си кариера, вместо да работя с родителите си, когато беше на 24 години. Тя служи като модел за pin-up календара на Atlanta Dymes през 2005 г. Тя се срещаше с футболиста Стюард и двамата взеха решение да се оженят през 2011 г. Сериалът Platinum Weddings на WE TV излъчи сватбената им церемония. Тя прие сина на първата съпруга на Стюарт като свой собствен.

Уилямс излъчи петия сезон на The Real Housewives of Atlanta, добре харесван риалити сериал, докато си сътрудничи с Кения Мур, през 2012 г. През ноември 2012 г. тя направи своя дебют в третия сезон на тази програма. Тя и Кения се скараха по време на благотворителното събитие през този сезон, където хранеха бедните. Връзката между нея и нейния партньор продължи две години, преди да се разведат през 2013 г. Уилям не получи никакви активи или пари по време на споразумението след споразумението и двамата започнаха да живеят разделени.

Освен това Порша пусна първата си песен под името Flatline, която беше излъчена и достъпна в iTunes Store през март 2014 г. Освен това тя привлече вниманието на медиите, когато участва в шестия сезон на The Real Housewives of Atlanta. През 2015 г. Даян взе решение да се върне към домакинството, докато работи с новата актриса Ким и се състезава в сезон 2016 на New Celebrity Apprentice.

Уилямс направи силен актьорски дебют и получи възможността да изиграе себе си във филма от 2011 г. Platinum Weddings. Тя продължи да работи по този сериал, след като работи повече от четири сезона на Real Housewives. Тя направи своя телевизионен дебют през 2013 г. в The Rickey Smiley, а през 2014 г. се присъедини към Dish Nation като съ-домакин. Тя дебютира като претендент в сериала New Celebrity тази година и допринесе за епизода на звездния сериал Infamous.

Порша Уилямс Нетна стойност

Порша Уилямс е телевизионна актриса с нетна стойност от 0 000 към октомври 2022 г. Когато започна да продуцира риалити шоута за Bravo, тя спечели популярност. Тя продължава работата няколко години, след като се присъединява към актьорския състав на представлението по средата. Освен това тя участва във видео шоута като вокалист и печели хиляда долара годишно.

Уилямс обича да играе още от малка. Тя спечели сцената, която заслужава, благодарение до голяма степен на актьорския си ентусиазъм. Тя спечели по-голяма слава и привлече последователи, след като работи с толкова много забележителни личности. Порша също изпълни музика, издавайки песента Flatline, която беше чута от много хора.

Популярни Публикации