Коя е Пердита Уикс? Всичко, което трябва да знаете за нея

Пердита седмици е известна британска актриса. Тя е добре известна с ролята си на Джулиет Хигинс в рестартиращия сериал на CBS Magnum P.I.

Бързи факти

Пълно име Пердита седмици
Първо име Изгубен
Фамилия седмици
Професия актриса
Националност уелски
Град на раждане Кардиф
Държава на раждане Великобритания
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация Направо
Хороскоп Козирог
Семейно положение Неженен
Съпруг Кит Фредериксен (Falsely Rumored)
Без деца 2 (фалшиви слухове)
нетна стойност 5000000
Филмография Страхотен P.I
Височина 162см
нетна стойност 5 милиона долара
Дата на раждане 25 декември 1985 г
Възраст 35 години

Слух за брак на Пердита

Според слуховете Пердита е омъжена. Съпругът й се казва Кит Фредериксен и той също е актьор. Говореше се, че са се срещали седем години, преди да се оженят през 2012 г.

Пердита Уикс се вижда на тази снимка с мъж, за когото се говори, че е Кит Фредериксен. Имаше и новини, че двойката има синове близнаци на име Рупърт Себастиан Фредериксен и Хъмфри Карингтън Фредериксен.Тези слухове са неверни. Пердита никога преди не се е женила. Тя никога не е срещала някой на име Кит Фредериксен. И слухът, че е майка на две деца, също е фалшив; тя все още не е родила дете.

Пердита има ли връзка?

В момента Пердита изглежда необвързана и доволна от живота си. Изглежда, че прекарва по-голямата част от времето си с домашните си любимци, тъй като често публикува техни снимки в акаунтите си в социалните медии.

Пердита е показана по-долу, забавлявайки се с котката си. Тя е станала по-фокусирана върху работата си, която е приоритет над всичко останало. Освен това тя обича да пътува.

  Пердита седмици

Пердита седмици

В интервю тя заяви, че предпочита да пътува, отколкото да си купи нова кола или да пазарува. Ето снимка на Пердита, изглеждаща щастлива в парижкия квартал Маре.

Нетна стойност

Пердита се оценява на нетна стойност от 5 милиона долара към 2022 г. Тя започва да играе на осемгодишна възраст в телевизионния минисериал Google Eyes от 1993 г. След това тя се появява в редица телевизионни предавания и филми.

Тя стана известна обаче, след като изигра ролята на Джулиет Хигинс в американския драматичен сериал Magnum P.I. Ето снимка на Пердита с нейния Magnum P.I. съ-звезди. Според източници, тя и друг главен актьор, Джей Ернандес, са таксували 0 000 на епизод.

Рутинна тренировка и диетичен план на Perdita

Не може да се отрече, че Пердита има фантастично тяло, към което много жени се стремят. Постигането на такова тяло е трудно, защото Пердита се придържа към строг хранителен план и редовни тренировки. Тя използва маски за лице и маски с мехурчета, за да поддържа лицето си блестящо. Тя обича гурме продукти, както и вино.

Пердита също така заяви в интервю, че когато посещава Обединеното кралство, тя обича да бяга крос и да прави много тренировки със собствено тегло. И винаги, когато пътува, прави Бикрам йога, а ако има достъп до фитнес, съчетава всичко.

Любопитни факти

  • Пердита е родена в Кардиф, Обединеното кралство през 1985 г.
  • Тя празнува рожден ден на 25 декември, което я прави на 34 години през май 2020 г.
  • Робин Уикс (баща) и Сюзън Уикс (майка) са нейните родители (майка).
  • Тя е по-малката сестра на Honeysuckle Weeks. Honeysuckle Weeks е най-известна с ролята си на Саманта Стюарт (по-късно Саманта Уейнрайт) във военния драматичен сериал на ITV „Войната на Фойл“.
  • Тя също има по-малък брат, Роло Уикс, който е бизнесмен и бивш актьор от Обединеното кралство.
  • Тя е висока средно 162 см.

Популярни Публикации