Коя е Nneka Ejere от Survivor сезон 43?

Ненека Еджере , една от 18-те участнички в предстоящия сезон на Survivor на CBS, твърди, че животът я е подготвил за играта. 43-годишният фармацевт от Уедърфорд, Тексас, чието участие беше разкрито през август 2022 г., трябва да участва в риалити програмата, която ще дебютира на 21 септември. Джеф Пробст ще бъде водещ на шоуто.

Всичко, което трябва да знаете за състезателя от Survivor Season 43 Nneka Ejere.

Ннека Еджере, жителка на Тексас, родена и израснала в Нигерия, имигрира в Съединените щати с родителите си преди 16 години. По това време тя е на около 27 години. Ejere каза във въвеждащото си видео за предстоящата програма, че нейният житейски опит я е подготвил за състезателното риалити шоу, добавяйки:

„Survivor“ е да играете със силните си страни. Аз съм ужасен лъжец. Няма да лъжа. Така съм възпитал децата си. Но усмивката ми е важна част от това кой съм. Ненека Еджере

Тя каза също, че може да използва усмивката си като инструмент, който възнамерява да използва и в представлението. Еджере, който ще се присъедини към племето Веси, също заяви:

Нямаше да съм тук, освен ако не бях напълно сигурен, че мога да спечеля.

Освен Lindsay Carmine и Mike Gabler, Ejere е един от по-големите претенденти, които трябва да се следят.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Survivor (@survivorcbs)

Повече подробности за Survivor 43

Американският телевизионен риалити франчайз Survivor е базиран на шведския телевизионен сериал Експедиция Робинсън. Експедиция Робинсън, създадена от Чарли Парсънс, е излъчена през 1997 г. Първият сезон на Survivor дебютира по CBS през 2000 г. и се превърна в един от най-популярните сериали в света, дори надминавайки оригинала. Водещ е Джеф Пробст, който е и изпълнителен продуцент с Марк Бърнет и оригиналния създател Джим Парсънс. Участниците се изпращат в уединено място, където трябва да намерят храна, огън и подслон за себе си. Кандидатите се занимават с различни задачи, включително оценка на физическите и умствените способности, наред с други неща. След това те биват отстранени от своите връстници въз основа на тяхната издръжливост и таланти. Последният участник печели титлата „Единствен оцелял“, както и 1 милион долара от награден фонд.

 Ненека Еджере

През май 2022 г. продукцията за 43-ия сезон стартира във Фиджи. Първата програма ще продължи два часа, последвана от 90-минутна част следващата седмица, на 28 септември. Според Gold Derby кандидатите идват от много сфери на живота и културен произход. Това е в съответствие с целта на мрежата за 50% разнообразие, която влезе в сила през 2020 г. Това изисква поне половината от риалити телевизията да се излъчва от чернокожи, местни или цветнокожи (BIPOC).

Еджере ще бъде видян с Коди Асенмахер, Джъстин Бренан, Ноел Ламбърт, Джеси Лопес и Дуайт Мур, Гео Бустаманте, Линдзи Кармайн, Касиди Кларк, Карла Круз Годой, Джеймс Джоунс и Райън Медрано, Майк Гейблър Габлър, Оуен Найт, Сами Лаяди, Елизабет Ели Скот, Мория Йънг и Жанет Женг.

Популярни Публикации