Коя е Ники Рийд? Wiki, възраст, съпруг, нетно състояние, етническа принадлежност, височина

Ники Рийд е модел, актриса, писател, продуцент, режисьор и певец-композитор от Съединените щати. Тя е най-известна с ролите си във филмите от сагата 'Здрач', където играе Розали Хейл.

Бързи факти

Празнувано име: Ники Рийд
Истинско име/пълно име: Никол Хюстън Рийд
Пол: Женски пол
Възраст: 34 години
Рождена дата: 17 май 1988 г
Родно място: Западен Лос Анджелис, Калифорния, Съединени щати
националност: американски
Височина: 1,63 м
Тегло: 53 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен
Съпруг/съпруга
(Име):
Иън Сомърхолдър (м. 2015), Пол Макдоналд (м. 2011–2015)
деца: Да (Бодхи Солейл Рийд Сомърхолдър)
Запознанства/гадже
(Име):
N/A
Професия: Американска актриса, сценарист, певица и автор на песни и модел
Нетно състояние през 2022 г.: 20 милиона долара

Биография на Ники Рийд

Никол Хюстън Рийд се ражда Ники Рийд. На 17 май 1988 г. тя е родена в Западен Лос Анджелис, Калифорния, САЩ. Баща й Сет Рийд е арт директор и дизайнер на продукцията, а майка й Черил Хюстън работи в индустрията за красота. Родителите на Ники Рийд се развеждат, когато тя е на две години през 1990 г.

Ники Рийд е отгледана основно в родния си град Лос Анджелис от майка си в сложна семейна ситуация. Нейтън Рийд, нейният брат, е роден през 1986 г., а Джоуи Рийд е роден след развода на родителите си. Ники Рийд напуска дома си, когато е на 14 години и решава да живее сама. Тя отиде и напусна гимназията Александър Хамилтън няколко пъти.  Възраст на Ники Рийд

Ники Рийд

Възраст, височина, тегло на Ники Рийд

Ники Рийд е родена на 17 май 1988 г. и към 2022 г. е на 34 години. Висока е 1,63 метра, а теглото й е 53 килограма.

кариера

На Ники Рийд кариерата започва, когато приятелката на майка й Катрин Хардуик я кани да работи по сценарий за „Тринадесет“. Тя изрази интерес да стане актриса на Катрин. Продуцентите на филма вече имаха затруднения с избора на ролята, защото се възприемаше като неудобна, така че тя спечели ролята и това се превърна в един от най-успешните дебюти на всички времена.

Ники Рийд последва дебютния си успех с роли в биографичната драма Lords of Dogtown и драмата American Gun. Ники Рийд се появи за първи път в тийнейджърския драматичен сериал The O.C. през 2006 г. Ники Рийд участва в драматичния филм Mini’s First Time. Тя е част от филмовата серия Twilight Saga от първия, Twilight.

Последните роли на Ники Рийд бяха в семейния филм A Sunday Horse и драматичния сериал за свръхестествени неща Sleepy Hollow.

Постижения и награди

Ники Рийд има над 20 награди и номинации. Тя получи наградата Young Hollywood Award за Superstar in the Making и наградата Teen Choice за най-фанатични фенове за работата си по филмите от The Twilight Saga. Изпълнението и ролята на Ники Рийд в Thirteen й спечелиха многобройни награди, включително наградата Independent Spirit за най-добро дебютно изпълнение, наградата Young Hollywood за „One to Watch“ – Female и други.

Нетната стойност на Ники Рийд през 2022 г

На Ники Рийд нетната стойност се оценява на около 20 милиона долара към октомври 2022 г. Тя е актриса, писател, продуцент, режисьор, модел и певец и автор на песни. Тя натрупа богатството си чрез ролите си във филми и телевизионни предавания. Настоящият съпруг на Ники Рийд, Иън Сомърхолдър, се оценява на 8 милиона долара.

Ники Рийд е талантлива актриса, която е изградила цялата си кариера самостоятелно. Тя направи своя дебют в Thirteen, за който спечели множество награди и се смята за великолепна дебютна работа. Ники Рийд е омъжена за Иън Сомърхолдър и двамата имат дете.

Ники Рийд Съпруг, брак

Ники Рийд е преминала през всичко това в личния си живот, включително брак, развод, деца и връзки. Първият й брак е с Пол Макдоналд, певец и автор на песни. Ники и Пол се ожениха през 2011 г., разведоха се през 2014 г. и финализираха развода си през 2015 г. Ники Рийд е имала връзки с актьорите Виктор Расук и Робърт Патинсън, гръцката светска личност Парис Касидокостас Лацис и професионалния танцьор, певец и актьор Дерек Хаф.

Популярни Публикации