Коя е Муцуко Ерскин? Wiki, възраст, височина, нетно състояние, съпруг, кариера

Муцуко Ерскин е актриса от японски произход. Тя е най-известна с ролята си на „PEN15“ в популярния американски комедиен драматичен телевизионен сериал.

Бързи факти

Пълно име Муцуко Ерскин
Професия актриса
Популярни за PEN15
Националност американски
Етническа принадлежност азиатски
Съпруг Питър Ърскин

Муцуко Ерскин Wiki

Муцуко Ерскин израства в Съединените американски щати. Точната дата и място на раждане са неясни. Информацията за семейството на Мутуско в момента е недостъпна.

Тя е от азиатски етнически произход, въпреки американския си статут. Мутуско е висок мъж с атрактивно телосложение. Тя притежава приятна личност. Точните данни за ръста и теглото й ще бъдат предоставени скоро.Mutsuko Erskine съпруг, брак

Муцуко Ерскин е съпругата на Питър Ърскин. Питър Ърскин е джаз барабанист от САЩ. Той беше един от основателите на джаз-фюжън ансамблите Weather Report’ и ‘Steps Ahead’. Той има многобройни постижения, едно от които е удостояването с „Почетен доктор по музика“ от Музикалния колеж Бъркли. Мутуско и Питър имат две деца: актрисата и писател Мая Ърскин и филмовият монтажист и продуцент Тайчи Ърскин.

 Муцуко Ерскин

Муцуко Ерскин

Дъщеря

Муцуко е майка на Мая Ерскин, добре познато лице. Мая Ърскин е американска актриса и автор, най-известна с превъплъщението си в Маги в телевизионния сериал „Man Seeking Woman“. През 2019 г. тя участва като Мая Иши-Питърс в комедийната драма „PEN15“.

Тя участва в развлекателния сектор от 2010 г. и се е появявала в някои телевизионни предавания и филми. Мая Ърскин е родена в калифорнийския град Лос Анджелис. През 2020 г. тя се сгоди за актьора Майкъл Ангарано. Леон Фредерик, синът на двойката, е роден през 2021 г.

Муцуко Ерскин Нетна стойност

Има малко подробности за Мутуско. Тя печелеше достатъчно добре за себе си. Въпреки това точната сума на нетната й стойност остава неизвестна.

Любопитни факти

  • Муцуко е най-известна с ролята си на „PEN15“ в популярния американски комедийно-драматичен телевизионен сериал.
  • Според последните й изяви изглежда, че е около трийсетте.
  • Мутуско е съпруга на Питър Ърскин, американски джаз барабанист.
  • Мая Ърскин и Тайчи Ърскин са деца на нейния съпруг.

Популярни Публикации