Коя е Мория Плат? Wiki, възраст, височина, нетно състояние, гадже

Мория Джаспър Плат е американска телевизионна риалити личност, която носи сценичното име Мория Плат. Семейство Плат е обикаляща семейна група, най-известна с участието си в риалити шоуто на TLC Welcome to Plainville. Семейство Плат, които са ревностни консерватори, са във фокуса на сериала. Тя е най-малката от 10 братя и сестри, единият от които почина през септември 2008 г. Децата на семейство Плат израснаха в строга среда с минимално излагане на технологиите или модерния свят. Двама братя и сестри на Плат вече са се оженили. Някои от братята и сестрите на Плат са се отдалечили от дома, за да следват своите страсти в съвременния свят. С над 157 хиляди последователи в Instagram, тя е добре позната в социалните медии.

Бързи факти

Празнувано име Мория Плат
Възраст 19 години
Псевдоним Мория
Рождено име Мория Джаспър Плат
Рождена дата 2001-08-28
Пол Женски пол
Професия Телевизионна риалити звезда
Родена нация Съединени щати
Националност американски
Известен с Актьорският състав на риалити сериала на TLC, Добре дошли в Платвил
баща Бари Плат
Майка Ким Плат
Братя и сестри 8
Сестри Осанна, Лидия, Амбър, Касия, Милост
Братя Итън Даниел, Мика, Айзък, Джошуа Самуел (починали)
Етническа принадлежност Бяло
Религия християнството
Хороскоп зодия Дева
Роден град Грузия
образование Домашно обучение
Дебютно телевизионно шоу/сериал Добре дошли в Платвил
Семейно положение Неженен
гадже Макс Калшмид (бивш)
Сексуална ориентация Направо
Височина Висок
Тегло Средно аритметично
Тип тяло тънък
Цвят на очите Хейзъл
Цвят на косата Рус

Височина и тегло на Мория Плат

Височината на Мория Плат е на нормална американска жена. Нейните физически измервания ще бъдат предоставени възможно най-скоро. Русата й коса е руса, а лешниковите й очи са лешникови. Сексуалната ориентация на жената е права. Тя все още не е започнала професионалната си кариера. В резултат на това заплатата и нетната й стойност ще бъдат актуализирани възможно най-скоро.

Мория Плат Нетна стойност

От октомври 2022 г. на Мория Плат нетната стойност и приходите се оценяват в диапазона от милион до милиона долара. Основната й професия като риалити звезда я направи изключително богата.  Мория Плат

Мория Плат Гадже, Запознанства

Мория Плат е необвързана жена. Сега е необвързана. Преди това тя е имала връзка с Макс Калшмид. Връзката й с Макс стана публична едва когато тя я потвърди в Instagram през юни 2020 г. Романсът им, от друга страна, не продължи дълго. През декември 2020 г. те го прекратиха.

Очевидно трябва да се съсредоточа върху себе си, написа Мория в Instagram. Това е напълно добре! Това е безкраен кръг. Понякога е важно да направиш най-трудното нещо за правилната цел, написа Макс в Instagram. Нищо няма да се приема за даденост. Няма да съм единственият, който прекарва дълги часове. Отначало си помислих, че това е краят. Още една връзка, която завърши с провал. Предполагам, че оставих страховете си да се покажат, не можах да комуникирам, за да проработя, и развалих това, което можеше да бъде страхотна връзка. Предполагам, че ще се събера и ще продължа, опитвайки се да се поуча от ситуацията и да наостря инструментите си, както съм обучен да правя с всичко.

Тогава тя попита дали може да сме приятели… Нямах представа, че това е възможност, защото не исках да я примамвам…. Радвам се, че двамата с Мория изпълнихме обещанията си. И двамата имаме много работа пред себе си и вярвам, че оттеглянето от работа и приятелството е най-доброто за нашето лично и професионално израстване и се надяваме да ни помогне да изградим по-здрава основа. Надяваме се, че и двамата можем да се стремим да бъдем най-добрите версии на себе си, а аз мога да се науча да разбирам и да се доверявам на другите… о! Научи се и ти да танцуваш.

Популярни Публикации