Коя е Мория Йънг от Survivor сезон 43?

Сървайвър сезон 43 премиера по CBS на 21 септември 2022 г. и базираната във Филаделфия участничка Мория Йънг се състезава да изпълни най-голямата молба на покойната си майка. Йънг е 28-годишен артист и инструктор, работещ във Филаделфия, чийто живот и емисия в Instagram на практика могат да направят деня на всеки. Survivor 43 се води от Джеф Пробст и група от 18 корабокрушенци ще се присъединят към него в приключения на островите Маманука във Фиджи през следващите седмици, за да спечелят най-добрата титла и 1 милион долара. Тъй като промените, които променят играта, направени от телевизионния риалити сериал след сезон 40, корабокрушенците ще бъдат подложени на сериозни обрати, с практически ограничена храна, само за 26 дни вместо за 39.

Въз основа на премиерните модели от предишните два сезона, новият сезон предполагаемо ще излъчи двучасова програма в сряда, включваща двама състезатели, които бяха изгонени от състезанието. Следващата седмица програмата ще излъчи 90-минутен епизод, отбелязвайки първия път в историята на сериала, че ще бъде излъчен разширен втори епизод. Като се има предвид това, ето всичко, което трябва да знаете за Мория Йънг, състезател от сезон 43 на Survivor, преди премиерата на сезона.

Мория Йънг иска да участва в Survivor 43, за да почете и уважи майка си.

28-годишната Мория Йънг е изпълнителка и педагог. Тя участва в Survivor 43 след трагичната смърт на майка й. Йънг каза, че е прекарала ранните си години, гледайки Survivor с покойната си майка, която почина неотдавна. Тя каза, че се състезава в този сезон само за да я отбележи и уважи.

В интервю за Parade Йънг заяви:

Така че гледам Survivor от първото му излъчване през 2000 г., откакто се помня. Бях може би на шест или седем години. Израснах, гледайки го с майка ми. Това беше любимата й програма. Сестрите ми и аз бихме го гледали религиозно. Сядахме на дивана с дистанционно и пуканки.

  Мория Йънг

В отделно интервю за Philadelphia Inquirer тя обсъди работата си и спомена:

Преподавам на шести, седми и осми ученици по сценични изкуства в (Uncommon Schools) Camden Prep в Камдън.

Мория Йънг изрази мотивацията си да участва в програмата този сезон като желание да демонстрира на деца и тийнейджъри, че да можеш да пееш, танцуваш и играеш е страхотно и забавно, особено за тези, които не се чувстват комфортно да са на публично място, докато изпълняват. Тя каза като изпълнител:

Трябва да ги убедя, че това е чудесно нещо.

Мория Йънг вярва, че като учител в средно училище се е научила да бъде търпелива и да адаптира поведението си към възрастовата група ученици, с които работи. Освен това се е научила как да създава връзки и да чете стаята. Йънг описва себе си като щастлива връзка, която планира партита и забавления и събира хората.

Мория Йънг, участничка в Survivor, намира новия период за интересен.

Мория Йънг иска другите участници да я видят като съперница с изключителни социални способности. Въпреки приятното си поведение, тя иска публиката да разбере, че е тук, за да се представи, да даде всичко от себе си и да спечели. Тя смята, че в предишните сезони на Survivor участниците са имали повече време да анализират и изучават индивиди, да реагират на определени събития или да разработят своите планове за игра. Състезателите ще трябва да направят бързи преценки поради ограниченото време и налични ресурси след промените, направени преди два сезона.

Йънг вярва, че макар понякога да е по-лесно да заблуждавате хората по този начин, това прави играта много по-вълнуваща. Тя твърди, че добавя изцяло нова дълбочина към играта.

  Мория Йънг

Parade цитира Morriah Young, който казва:

И това добавя към интригата на играта, защото никога не знаете как ще играете. Ето защо се радвам, че съм във Фиджи! Получих Фиджи, защото други хора получават Африка, Гватемала или Австралийската пустош. В резултат на това играта става по-бърза. Елементите обаче не са толкова сурови.

Базираният във Филаделфия инструктор също каза, че загубата на майка й я е подготвила за играта и оцеляването.

Мория продължи:

Но загубата на родител, особено на майка, е една от най-ужасните загуби, които можете да имате, според мен. А Survivor е такова интуитивно преживяване и игра, в която си лишен от всичко. Всичките ви стоки, които ви карат да се чувствате комфортно, уютно и у дома, ви се отнемат и вие оставате на този безплоден остров.

Мория Йънг продължи с думите:

Така се почувствах, когато майка ми почина; Имах чувството, че всичко ми е отнето. И така, ако мога да преживея загубата на родител и въпреки това да изляза здрав и издръжлив, и да намеря начин да живея в живота въпреки най-голямата загуба, знам, че мога да отида до 26 дни и да спечеля.

Популярни Публикации