Коя е Мишел Бидъл? Wiki, възраст, съпруг, нетно състояние, етническа принадлежност, височина

Мишел Бидъл е един от най-добрите спортни репортери и водещи на ESPN. В момента тя е добре позната в медиите като ко-водеща на предаването Sports Nation. ESPN2 излъчва програмата. Тя също е добре известна с работата си като телевизионен водещ, репортер и личност. Участвала е в няколко различни водещи програми.

Бързи факти

Празнувано име: Мишел Бидъл
Истинско име/пълно име: Мишел Дениз Бидъл
Пол: Женски пол
Възраст: 46 години
Рождена дата: 23 октомври 1975 г
Родно място: Италия
националност: американски и италиански
Височина: 5 фута 8 инча
Тегло: 58 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Неженен
Съпруг/съпруга (име): N/A
Деца/деца (син и дъщеря): не
Запознанства/гадже (име): N/A
Michelle Beadle лесбийка/гей ли е?: не
Професия: Спортен репортер и водещ
Заплата: 600 000 долара
Нетно състояние през 2022 г.: 2 милиона долара

Биография на Мишел Бидъл

Боб Бийдъл и Серенела Паладино , и двамата италианци, приветстват Мишел Бидъл на бял свят на 23 октомври 1975 г. в Италия. Тя е отгледана в Тексас, преди да се премести със семейството си в Сан Антонио. Тъй като майка й не можеше да говори английски, когато емигрираха в Съединените щати, тя и майка й работиха заедно, за да усвоят езика. Завършила е гимназия Boerne, където е посещавала. По-късно Бидъл продължава образованието си в Тексаския университет в Остин.

  Мишел Бидъл

Мишел БидълВъзраст, височина, тегло на Мишел Бийдъл

Мишел Бидъл е родена на 23 октомври 1975 г. Тя е на 46 години към 2022 г. Тежи 58 килограма и е висока 5 фута и 8 инча.

кариера

Мишел Бидъл започва кариерата си като стажант в Сан Антонио Спърс, преди да си направи име като репортер. Когато за първи път започна да представя, тя беше репортер на свободна практика. Тя започна да закотвя Big Game Hunters на Fox Sports Net, значително увеличавайки известността си. По-късно, след отразяването на едни от най-значимите спортни събития, тя стана известна като водеща. Тя също е продуцирала няколко предавания, свързани с пътувания.

Едно от най-важните й усилия, програмата на списанието Cathedrals of the Game от Major League Baseball Productions, й направи предложение. Beadle е домакин на предавания с няколко известни телевизионни личности, включително Sports Life NYC и YES’ Ultimate Road Trip. Тя също така спонсорира множество колежански събития, които й помогнаха да развие предани последователи сред младите хора.

Тя също така е била домакин на няколко други риалити и развлекателни предавания, включително Inside Orlando's Resorts на Discovery Channel, What You Missed Over the Weekend на People.com, I Want Your Job on the Fine Living Network, Animal Planet's Animal Planet Report, Beach Седмица по Travel Channel и Outrageous Room Service по Travel Channel. Освен това тя служи като водеща на Нюйоркския спортен център за The Michael Kay Show на 1050 ESPN New York, програма на ESPN Radio.

Признание и постижения

Мишел Бидъл Access Hollywood загуби дневната Еми за изключителна развлекателна новинарска програма през 2014 г. от Extra и Entertainment Tonight. В допълнение към това, тя е номинирана и печели множество допълнителни награди.

Нетната стойност на Мишел Бийдъл през 2022 г

Мишел Бидъл имаше удивителна нетна стойност от 2 милиона долара към юли 2022 г., печелейки 600 000 долара годишно от работата си. Тя е постигнала голям успех в своята индустрия.

Една от най-разпознаваемите фигури в мрежата ESPN е Мишел Бийдъл. Тя е високо ценена в индустрията, защото е амбициозна и ентусиазирана.

Мишел Бийдъл Съпруг, брак

Мишел Бидъл е една от няколкото известни знаменитости, които никога не са говорили за своя брак, афера или личен живот с други.

Около пет дълги години Мишел Бийдъл имаше връзка със Стив Кази. Тя обяви раздялата им пред „My San Antonio“ в интервю през декември 2016 г.

Beadle обича животните и поддържа нисък профил. Въпреки че все още не е срещнала сродната си душа, тя участва активно в няколко социални каузи, които обича.

Популярни Публикации