Коя е Мери Лу Ретън? Wiki, възраст, височина, нетно състояние, съпруг, етническа принадлежност

Бивша професионална гимнастичка Мери Лу Ретън родом от Съединените щати. Освен това на Летните олимпийски игри през 1984 г. в Лос Анджелис Мери Лу Ретън спечели злато в индивидуалното състезание за многобой, както и два сребърни и два бронзови медала.

Бързи факти

Пълно име: Мери Ретън
Дата на раждане: 24 януари 1968 г
Възраст: 54 години
Пол: Женски пол
Професия: Гимнастичка, анализатор, актриса
Държава: Америка
Височина: 4 фута 10 инча (1,47 м)
Семейно положение: развод
Развод Шанън Кели
Нетна стойност 8 милиона долара
Цвят на очите тъмно кафяво
Цвят на косата кафяво
Родно място Феърмонт, Западна Вирджиния
Националност американски
Етническа принадлежност италиански американец
Религия Кристиян
образование Гимназия Феърмонт
баща Рони Ретън
Майка Лоис Ретън
Братя и сестри 4
деца Шайла, Маккена, Скайла, Ема

Мери Лу Ретън Wiki

Мери Лу Ретън е роден в Съединените американски щати на 24 януари 1968 г. във Феърмонт, Западна Вирджиния. В момента тя е на 54 години и е гражданин на Съединените американски щати. Тя също е от италианско-американски произход и е родена под знака на Водолея. Рони Ретън (баща) и Лоис Рето (майка) са нейни родители (майка).

Баща й беше колежански баскетболист, който по-късно продължи да играе професионално в второстепенните лиги. Тя има четирима братя и сестри, всички от които все още са неизвестни на света, и тя е най-малката от всички тях. Мери започва да взема уроци по танци, когато е на четири години. По-късно тя започва да тренира гимнастика заедно със сестра си Шари Ретън.Тя също отиде в гимназията Fairmont Senior, но отпадна, тъй като се интересуваше повече от гимнастика. Тя отиде в Тексаския университет, след като се оттегли от гимнастиката.

Височина и тегло на Мери Лу Ретън

Тя е висока 4 фута 9 инча и тежи приблизително 42 килограма. Тя също има кестенява коса и тъмнокафяви очи, без допълнителни подробности за физическите й пропорции.

кариера

Когато Мери беше на 15, тя спечели Купата на Америка и се класира на второ място в националното състезание на САЩ. Тя спечели купата, националните и олимпийските изпитания на САЩ през следващата година. Освен това през 1983 и 1984 г. гимнастичката спечели American Classic, както и купата Chunichi в Япония. Преди летните олимпийски игри през 1984 г. тя претърпя операция на коляното, за да възстанови нараняване на крака. Тя успя да се възстанови навреме, въпреки страховете си, че ще пропусне Олимпиадата.

На първите летни олимпийски игри, проведени в САЩ през 1932 г., тя печели първия си златен медал. Тя беше и първата жена от Съединените щати, спечелила златен медал в многобоя. Тя също така направи скок на глезена и зашеметяващ скок Цукахара за финалния скок. На летните олимпийски игри тя също спечели два сребърни и бронзов медал.

 Мери Лу Ретън

Мери Лу Ретън

Нетната стойност на Мери Лу Ретън

Когато става въпрос за нейната нетна стойност, тя се оценява на приблизително 8 милиона долара. Спонсорството на марката, рекламата и филмите й осигуряват допълнителни пари.

Мери Лу Ретън Съпруг, брак

Мери е дама, която е разведена. Преди това беше омъжена за Шанън. Те се ожениха през 1989 г., след като се сгодиха през 1989 г. Те се разведоха през февруари 2018 г. след 28 години брак. Шайла, Маккена, Скайла и Ема Кели са имената на четирите дъщери на двойката.

Популярни Публикации