Коя е Меган Бари? Wiki, възраст, съпруг, нетно състояние, височина, етническа принадлежност

Меган Бари председателства столичното правителство на Нешвил и окръг Дейвидсън. Тя също е член на Демократическата партия. Тя заемаше длъжността кмет най-малко три години, от 2015 до 2018 г. По-късно тя се призна за виновна за кражбата, която беше свързана с прелюбодеяние с градския работник, който ръководеше нейната охрана.

Бързи факти

Празнувано име: Меган Бари
Истинско име/пълно име: Меган Кристин Бари
Пол: Женски пол
Възраст: 58 години
Рождена дата: 22 септември 1963 г
Родно място: Санта Ана, Калифорния
националност: американски
Височина: 165см
Тегло: 76 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен
Съпруг/съпруга (име): Брус Бари
Деца/деца (син и дъщеря): Да, Макс Бари
Запознанства/гадже (име): N/A
Лесбийка ли е Меган Бари? не
Професия: Бизнесмен и политик
Заплата: N/A
Нетно състояние през 2022 г.: 5 милиона долара

Биография на Меган Бари

Меган Бари е израснал в Овърланд Парк, Канзас, и роден в Санта Ана, Калифорния. Тя посещава частното училище за момичета Нотр Дам де Сион. Институцията е близо до Канзас Сити, Мисури.

По-късно тя посещава университета Бейкър в Болдуин Сити, за да завърши бакалавърското си обучение по начално образование. Тя получава магистърска степен по бизнес администрация през 1993 г. от магистърската програма на Оуен във Вандербилт.  Меган Бари

Меган Бари

Възраст, височина, тегло на Меган Бари

Меган Бари е родена на 22 септември 1963 г., което я прави на 58 години към 2022 г. Тя е тежка 76 кг и е висока 165 см.

кариера

Меган Бари беше избрана за едно от петте основни места в Съвета на метрото, който се състои от 40 души, през септември 2007 г. Тя беше избрана за втори четиригодишен мандат през август 2011 г. По време на първия си мандат като член на съвета, Бари председателства комисиите по бюджет, финанси и образование.

През 2009 г. тя работи и за приемането на закон, който забранява дискриминацията срещу работници въз основа на тяхната сексуална ориентация и полова идентичност. През фискалната 2013–2014 година на съвета тя по-късно служи като председател на комисията по правилата и член на комисията по бюджета, финансите и персонала.

На 25 септември 2015 г. Бари стана втората жена, която ръководи един от големите градове на Тенеси и първата, която запази позицията.

През следващите години тя си сътрудничи с губернатора Бил Хаслам и Общото събрание на Тенеси за напредък и приемане на Закона за подобряване, който имаше за цел да разшири финансирането на пътни проекти в Тенеси и да предостави на избирателите възможност да подобрят устойчивите механизми за финансиране на масовия транспорт.

Награди и постижения

Заради отличната работа, която върши Меган, тя получи внимание след получаването на наградата. В резултат на това Меган получи наградата Кенед Рийд за 2019 г., която отличава изключителното теоретично изследване, проведено от студент от далечния западен регион на Американското физическо общество.

Нетното състояние на Меган Бари през 2022 г

Въпреки че нямаме много подробности, свързани с нейното нетно състояние, можем да го определим според IMDb, който съобщава, че към юли 2022 г. тя се оценява на нетна стойност от 5 милиона долара. Това е доста изключително. По този начин е безопасно да се предположи, че Меган води много комфортен живот и дава всичко от себе си.

В заключение можем да кажем, че Меган е много усърден човек, който е постигнал значителен напредък въпреки всички препятствия, които може да е имала по пътя в кариерата си. Тя демонстрира, че постоянството се отплаща, мотивирайки всеки, който търси професия, подобна на нейната, или друга работа.

Да бъдеш носител на награда разкрива много за способността на човек да върши работата си добре и за нейната упоритост в опитите да получи признание. Затова можем да кажем, че Меган е отлична публична фигура и добър пример за всеотдайна и усърдна жена в обществото.

Съпругът на Меган Бари, брак

Брус Бари и Меган бяха женени. Кметството в Денвър, Колорадо, разкри смъртта на сина на двойката Макс Бари поради свръхдоза хероин. Освен че е професор по мениджмънт в университета Вандербилт, нейният съпруг Оуен също е активен на сцената в Нешвил.

Популярни Публикации