Коя е Макейла Филипс? Wiki, възраст, височина, нетно състояние, гадже, срещи

Макайла Филипс е много талантлив художник от Съединените американски щати. Хората я познават от дебюта й в America's Got Talent, където тя удиви съдиите и беше наградена със златен звънец от Хайди Клум. Филипс е актьор, танцьор, певец и модел. Осемнадесетгодишната се яви на прослушване за сезон 18 на American Idol в Лос Анджелис.

Makayla стигна до American Idol Top Eleven. Тя има канал в YouTube с повече от 48 000 абонати. В акаунта музикантът публикува видеоклипове с кавър песни. Над сто хиляди души следват Makayla в приложението за споделяне на снимки Instagram.

Бързи факти

Пълно име Макайла Филипс
Професия Певец, актьор, танцьор, модел
Популярни за America's Got Talent, American Idol сезон 18
Възраст (Както през 2022 г.) 19 годишен
Дата на раждане 8 юли 2002 г
зодия Рак
Родно място Каньон Лейк, Калифорния, Америка
Националност американски
Етническа принадлежност кавказка, бяла
Училище/Университет Долна гимназия Merion
Височина 5 фута, 4 инча
Цвят на очите Зелено
Тегло Прибл. 50 кг
Измерване на тялото 32-25-35
Приблизителна нетна стойност (през 2022 г.) Прибл. 2 милиона долара
баща Тод Филипс
Майка Реджина Филипс

Биография на Макейла Филипс

Макайла Филипс в момента е на осемнадесет години. Калифорния е мястото, където се роди бебето с рак. Филипс е роден на Реджина Филипс и Тод Филипс. Двамата й братя и сестри са Ейдън и Уитни. Тод е пожарникар, според източници. През 2019 г. получи наградата Пожарникар на годината. Филипс е висок пет фута и четири инча. Нейните изумрудени очи и тъмно кестенява коса са отличителни елементи на външния й вид.Макайла е около петдесет кг и има телесни мерки 32-25-35.

  Макайла Филипс

Макайла Филипс

кариера

Makayla беше полуфиналист в Сезон тринадесет на America's Got Talent. По време на прослушването тя беше само на петнадесет години. Младата художничка удиви съдиите и получи Златен зумер от Хайди Клум, което й позволи да продължи до четвъртфиналите. Въпреки изключителното си представяне, Филипс не събра достатъчно гласове, за да премине към финала.

Филипс се явява на прослушване за сезон 18 на American Idol в Лос Анджелис. Тя изпълни Who’s Lovin’ You от The Miracles и получи три гласа „за“ от съдиите. По време на Genre Challenge талантливият вокалист се състезава в R&B категорията заедно с Jordan Jones, Cyniah Elise и Just Sam. Макайла се опита да стигне до Топ 7 с The House That Built Me на Миранда Ламбърт, но не успя.

Кариерата на Макайла като модел, актьор, певец и танцьор е представена от Dream Talent Management. В момента тя се концентрира върху музикалната си кариера. Тийнейджърката певица продължава да качва песни в едноименния си акаунт в YouTube и информира последователите си за живота си чрез Instagram.

През август тази година Филипс пусна дебютния си сингъл Love Left Me Blind. В партньорство с Далин МакКей тя продуцира Forming Great.

Makayla Phillips Гадже, Запознанства

Макайла Филипс в момента се среща с мъж. Тя използва Instagram, за да споделя свои снимки с приятеля си. Филип, от друга страна, пази връзката си, произхода на приятеля си и самоличността си скрити.

Makayla Phillips Нетна стойност

Макайла работи самостоятелно като художник. Моделирането, пеенето и дори актьорството носят пари на тази жена с много таланти. Филипс има страхотен живот с много хубави неща. Към октомври 2022 г. Нетната й стойност се оценява на около 500 000 долара.

Любопитни факти

  • Започва да пее, когато е на две години.
  • Маями е любимата й дестинация за почивка.
  • Модели за подражание за нея са Ариана Гранде, Деми Ловато и Уитни Хюстън.
  • Пеенето, пазаруването, пътуването и танците са сред любимите й занимания.
  • Харесва италианската кухня.

Популярни Публикации