Коя е Мадисън Хюз от The Voice 2022?

В понеделник, 26 септември, The Voice на NBC се завърна с още един фантастичен епизод. Треньорите Блейк Шелтън, Гуен Стефани, Джон Леджънд и Камила Кабело седнаха да се състезават за най-великите вокалисти в съответните си отбори. Откакто The Voice сезон 22 дебютира, феновете видяха множество брилянтни кандидати да кандидатстват за място в популярното риалити състезание по пеене. Мадисън Хюз беше един от състезателите, които се разходиха по сцената и се явиха на прослушване тази седмица.

25-годишната жителка на Флорида изпя своя собствена версия на Knockin’ On Heaven’s Door на Боб Дилън, добавяйки отличителна нотка към изпълнението си. Въпреки факта, че отне известно време на треньорите да щракнат бутоните си, Хюз успя да убеди трима треньори да обърнат местата си за нея.

Треньорката Гуен Стефани първа удари бутона за Мадисън Хюз, последвана от съпруга й Блейк Шелтън. Треньорът Камила Кабело също натисна бутона за Мадисън в края на представянето на Хюз. И Стефани, и Кабело казаха, че искат да си сътрудничат с кандидата, защото тя е топилно гърне, отворено към всички жанрове. В крайна сметка Хюз избра Шелтън за свой треньор за остатъка от сезон 22. Въпреки факта, че тя не беше нормална кънтри певица, художникът каза, че той ще може да й помага като треньор. Ако искате да научите повече за Мадисън Хюз, най-новото попълнение на Team Blake в The Voice Season 22, продължете да четете.Мадисън Хюз от The Voice има десет сингъла.

Хюз е 25-годишна вокалистка от Флорида, която току-що се премести в Нешвил, Тенеси, за да преследва своите музикални цели. Кандидатът за Voice е публикувал приблизително десет песни, които могат да бъдат слушани в Spotify по време на кариерата си. Най-новият й хит, Meet Me In The Woods, има над 275 000 слушания в музикалното приложение. Всеки месец тя има над 34 хиляди уникални слушатели.

  Мадисън Хюз

Мадисън Хюз проявява интерес към музиката от дете.

Хюз говори за това как се е влюбила в музиката рано в детството си в малък документален филм, който тя разработи и качи на страницата си в YouTube. Хюз каза в документалния филм Pick of Destiny, че е пеела и танцувала в хола си във всеки един момент от дете. Когато беше в пети клас, кандидатката на The Voice се научи да свири на китара. Всичко започва, когато тя и баща й започват да вземат уроци по китара с Майкъл Беник. Тя продължи да казва, че не би могла да има по-добро възпитание.

Мадисън Хюз посещава летния лагер на Бъркли, докато е била на училище.

Хюз също отбеляза в своя малък документален филм, че докато расте, се чувства щастлива и благодарна, че може да прави това, което харесва, и че има много шансове да го направи. Кандидатът за Voice каза, че е посещавала летния лагер на Berklee College of Music и е взимала уроци по китара всяка година. Хюз също може да свири на хармоника и мандолина. В гимназията е била член на хор и театрален клуб. Тя продължи да казва, че се радва на всичко артистично.

  Мадисън Хюз

Хюз е независим видео редактор.

Когато участникът в The Voice завършва гимназия, тя се премества във Вашингтон, окръг Колумбия, за да работи като видео редактор на Капитолийския хълм. Тя ридаеше в тоалетната в първия си ден, знаейки, че това не е това, което искаше да прави. В крайна сметка тя напусна работата си и започна работа на свободна практика. Това й позволи да работи и да преследва страстта си към музиката едновременно. Мадисън пристигна в Нешвил, след като обиколи цялата страна по работа, възнамерявайки да остане и да проучи къде ще я отведе нейното артистично приключение. The Voice се излъчва по NBC всеки понеделник вечер от 20:00 часа. ЕТ. Читателите могат да намерят допълнителна информация в своите местни обяви.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Мадисън Хюз (@itsmadisonhughes)

Популярни Публикации