Коя е Мая Версано? Дъщерята на известната актриса Гал Гадот

Мая Версано е дете на знаменитост, което е било известно преди да се роди заради известната си майка. Тя е прекрасната дъщеря на Гал Гадот, израелска актриса, модел и продуцент.

Бързи факти

Пълно име Мая Версано
Първо име Мая
Фамилия Изливат се
Дата на раждане 19 март 2017 г
Възраст 4 години
Професия Дете на знаменитост
Националност американски
Град на раждане Лос Анджелис, Калифорния
Държава на раждане Съединени щати
Бащино име Момчето от Варсано
Баща професия предприемач и разработчик на недвижими имоти
Име на майката Гал Гадот
Професия майка Израелска актриса, модел и продуцент
Полова идентичност Женски пол
Хороскоп Риби
Братя и сестри Душа Версано
Нетна стойност 20 милиона долара

Тя е жена супергерой.

Гадот, която беше коронясана за Мис Израел през 2004 г., е служила в израелската армия, преди да започне актьорска кариера. Военният й опит й послужи добре и тя получи ролята на Жизел във франчайз поредицата „Бързи и яростни“. След нейния самостоятелен филм Wonder Woman през 2017 г., тя спечели етикета на жена супергерой за нейното изображение на Wonder Woman в блокбастъра, базиран на героя на DC Comics Батман срещу Супермен.

Нейният последващ филм, Wonder Woman 1984, предстои да излезе скоро. Тя получаваше различно обучение за работата, за която се подготвяше. Участвала е и в редица други филми и телевизионни предавания.До втората среща беше обещано предложение за брак.

През 2008 г. Гадот се омъжи за своя супергерой Ярон Варсано. Първоначално двойката се запознала чрез общ познат, който ги завел на парти в израелската пустиня. Беше любов от пръв поглед и те бяха заедно на следващия ден. Тя беше на двайсет, а той по това време на трийсет. По време на втората им среща Варсано каза, че няма да чака повече от две години, за да предложи брак. Той спази обещанието си и те се ожениха в рамките на две години. Те току-що отпразнуваха 12-ата си годишнина от сватбата.

  Мая Версано

Мая Версано (Източник: Google)

Съпругът й е собственик на бизнес.

Нейният съпруг е собственик на бизнес и предприемач на недвижими имоти. Варсано и брат му продадоха хотел Versano в Тел Авив, който притежава милиардерът Роман Абрамович, за умопомрачителните 25 милиона долара. Според Гадот, те често се борят да останат в хотели по време на нейните снимки и искат да се чувстват като у дома си, което накара Варсано да отвори хотел The Versano.

Родителите на Мая притежават Pilot Wave.

Родителите й управляват Pilot Wave, продуцентски бизнес, който насърчава кинематографичното творчество и разпалва въображението им за създаване на значими истории. Те създадоха бизнеса, като продадоха всичките си имоти и все още се занимават с него.

Тя има прекрасна по-голяма сестра.

Алма Версано, великолепната по-голяма сестра на Мая, е по-скоро като приятел за нея. Тя е с пет години по-голяма от Мая. Алма е родена в САЩ през ноември 2011 г.

  Мая Версано

Мая Версано (Източник: google)

Майка й работи като филантроп.

Гал е не само прекрасна съпруга и майка, но е и добър човек. Тя има специално място в сърцето си за болните младежи. По време на посещение в детска болница във Вирджиния през лятото на 2018 г. тя и няколко приятели се облякоха като супергерои. Тя беше облечена в тоалета на Wonder Woman.

Мислите на Алма за това, че мама е супергерой

Гал обсъжда чувствата на дъщеря си относно това да стане Wonder Woman в чат с Джими Кимел. Алма, добавя тя, е изключително горда със себе си. Тя разказва хумористично събитие, при което и майка, и дъщеря отишли ​​в парка, а Алма се сприятелила и отишла при родителите им, заявявайки, че майка й е Жена чудо.

Родителите на Гал изглеждат странно, тъй като не я разпознават. След това тя ги информира, че това не е тя, а че всяка майка е супергерой. Въпреки че детето й се гордее с майка си, че е станала Wonder Woman, тя не иска да се облича като Wonder Woman за Хелоуин. Вместо това тя иска да се облече като еднорог.

Мая Версано Нетна стойност 2022 г

В момента Мая се радва на доходите на родителите си. Майка й беше обявена за една от петте най-добре платени актриси в света през 2020 г. Тя получи зашеметяващите 20 милиона долара за нейния комедиен трилър на Netflix Red Notice. Премиерната дата на филма, която трябваше да бъде 13 ноември 2020 г., беше отложена поради пандемии. Участвала е в много музикални клипове.

Възраст

  • Мая е родена в Лос Анджелис през 2017 г.
  • В момента е на три години. Майка й беше бременна с нея в петия месец, когато засне филма си.
  • На 19 март тя става на 19 години.

Популярни Публикации