Коя е Лорън Роджърс от Хелоуин шампионат по печене, сезон 8?

Шампионатът по печене за Хелоуин е почти тук и 12 пекари са готови да се състезават за 000 и платена ваканция в десетте обитавани от духове домове на Америка в хотел Henson. Осмият сезон на известната състезателна поредица Food Network ще стартира в понеделник, 12 септември от 21:00 часа. ЕТ. Лорън Роджърс, един от кандидатите, иска да спечели турнира за баба си, след като преживя фанатизъм миналата година.

През февруари 2021 г. пекарната Gotti Sweets на Лорън Роджър беше оплюта. Бизнесът й беше повреден същия месец и някой нарисува със спрей думата N върху превозно средство, паркирано пред магазина й. В отговор претендентът за шампионата по печене за Хелоуин каза:

Престъпленията от омраза и враждебното поведение са плашещи.Роджърс, като много хора в нейната общност, беше ужасена от полицията и не им съобщи за расистките графити. Тя каза,

Бяхте посъветвани да не се свързвате с ченгетата или те ще дойдат и ще ви застрелят.

 Лорън Роджърс

Лорън сподели снимка на пръсканата боя в своя Instagram, което привлече вниманието на полицая от Олимпия Василе Ковзун. Той се върна на следващия ден и обеща да започне разследване на инцидента. Полицай Василе и колегите му засилиха и пешеходните патрули в района. Полицаите бяха изненадани да открият, че някой от тяхната общност не им вярва и избра да помогне на Лорън. Роджърс похвали усилията им, като каза:

Наистина оценявам това; Не очаквах никакъв отговор от града; Не вярвах, че хората обръщат толкова голямо внимание.

Към момента полицията няма следи по случая.

Лорън Роджърс е участник в Шампионата по печене за Хелоуин.

Лорън е родом от Вашингтон и е добре известна със своите торти по поръчка. Тя иска да спечели състезанието, за да се гордее с баба си, с която печеха по празниците. Всяка събота тя създава по една торта на всеки час, според нейното въведение в Food Network. По време на краткия си престой в Baskin-Robbins тя открива страстта си към дизайна на торти. След това Лорън избира да следва интересите си професионално, като се записва в западния кулинарен институт Le Cordon Bleu в Портланд, Орегон.

През 2018 г. тя стартира свой собствен магазин, Gotti Sweets, в Олимпия, Вашингтон. Лорън е добре известна със своята „пекарна по поръчка по поръчка“ и торти по поръчка. Тя има 15 години опит в правенето на торти, кексчета, пайове и бисквитки. Тя също така продава торта на парче, френски макарони, фъстъчено масло и глазирани бисквити с меласа на своите клиенти. Пекарната на Lauren е известна със своите пайове, които са малки сладкиши, увити в люспесто тесто и пълни с плодове.

 Лорън Роджърс

Сезон 8 на Шампионата по печене за Хелоуин

Дванадесет претенденти ще се състезават в Шампионата по печене за Хелоуин, създавайки зловещи, страшни, но вкусни сладки за съдиите. Джон Хенсън ще бъде водещ на програмата, която ще бъде оценявана от Стефани Босуел, Карла Хол и Зак Йънг. Хенсън ще отговаря за призрачния хотел, в който готвачите ще отседнат през следващите осем седмици. След всяка задача един или повече пекари ще бъдат премахнати в зависимост от качеството на техните десерти. Във всеки епизод пекарите ще поемат две задачи в зависимост от темата за седмицата. Всеки понеделник от 21ч. ET, Food Network излъчва Шампионата по печене за Хелоуин.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Food Network (@foodnetwork)

Популярни Публикации