Коя е Лорън Паундс от риалити шоуто на Netflix Ултиматумът?

The Ultimatum, нова романтична риалити програма на Netflix, включва шест двойки от реалния живот в дългосрочни бракове, които не са сигурни за бъдещето си. Състезателите в тази свежа и вълнуваща програма, представена от Ник и Ванеса Лачи, ще решат дали искат да се оженят за своите партньори и да се обвържат или да се разделят окончателно. На 6 април 2022 г. Netflix ще пусне The Ultimatum.

Нейтън Ръгълс и Лорън Паундс се срещат от две години и половина. Те определено се обичат, но бъдещето на връзката им е застрашено, тъй като не могат да направят следващата стъпка. Лорън и Нейтън ще решат дали искат да се оженят и да имат семейство в The Ultimatum: Marry or Move On.

Коя е Лорън Паундс от Ултиматума?

Лорън Паундс, 26-годишна от Остин, Тексас, описва себе си като крафт производител на коктейли, потребител и любител в профила си в Instagram @shakeshakepour, където публикува снимки на своите коктейли. Основният профил на Лорън я представя като човек, който обича да пътува и да се забавлява. Нейтън Ръгълс, нейният приятел, работи в областта на недвижимите имоти и са заедно от близо две години. Лорън Паундс

Лорън получи ултиматум от гаджето си и избра да участва в The Ultimatum, защото не беше готова да продължи връзката им. Ръгълс се жени, установява се и има деца. Лорън, от друга страна, е против раждането на деца, защото намира за „неудобно“ да се занимава с тях. Тя никога не е изпитвала желание да има деца.

Нейтън и Лорън изпитват затруднения да постигнат консенсус по тази тема. Лорън вярва, че не трябва да се отказват от желанията си един към друг. Ако програмата не убеди един от тях да промени мнението си, те ще трябва да се разделят.

 Лорън Паундс

Формата на шоуто

Шестте двойки ще трябва да вложат сърцата и душите си в решаването на проблема си заедно през следващите осем седмици. В противен случай щяха да пропуснат щастливото завинаги, на което се надяваха. От една страна, има някои, които са нетърпеливи да зададат въпроса и да се оженят за човека, когото обичат, възможно най-скоро.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от The Ultimatum (@ultimatumnetflix)

От друга страна, има хора, които не знаят дали бракът е следващата стъпка в живота им. За да добавим към драмата, на двойките ще бъде дадена възможност да се срещат помежду си, за да усетят вкуса на своята алтернатива. Гледайте The Ultimatum в Netflix, за да разберете дали Нейт и Лорън в крайна сметка ще живеят дълго и щастливо!

Популярни Публикации