Коя е Лиза Блум? Wiki, възраст, съпруг, нетно състояние, височина, етническа принадлежност

Лиза чете Блум е американски адвокат по граждански права, известен с това, че представлява Харви Уайнстийн по време на обвинения в сексуално насилие и заплашва да унищожи един от информаторите на Уайнстийн, Роуз Макгоуън, като публично разпространява лъжи за нея.

Блум основава и управлява Bloom Firm, юридическа фирма за граждански права, представляваща клиенти като Кати Грифин и Миша Бартън. От 2006 до 2009 г. Блум беше домакин на Lisa Bloom: Open Court (бивш Bloom and Politan: Open Court), двучасово реално новинарско шоу на живо в In Session на truTV.

Бързи факти

Празнувано име: Лиза Блум
Истинско име/пълно име: Лиза чете Блум
Пол: Женски пол
Възраст: 60 годишен
Рождена дата: 20 септември 1961 г
Родно място: Филаделфия, Пенсилвания, Съединени щати
националност: американски
Височина: 1,68 м
Тегло: 56 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен
Съпруг/съпруг (име): Брейдън Полък (м. 2014 г.)
Деца/деца (син и дъщеря): Да (Сам Блум, Сара Блум)
Запознанства/гадже (име): N/A
Лиза Блум лесбийка/гей ли е?: не
Професия: Адвокат, автор, телевизионен правен анализатор
Заплата: N/A
Нетно състояние през 2022 г.: 6 милиона долара

Биография на Лиза Блум

Лиза Блум е родена от Лиза Рийд Брей, дъщеря на Глория Блум (по-късно Олред) и Пейтън Хъдълстън Брей младши. Майка й е от еврейски произход. Бракът на родителите й беше кратък – те се ожениха и разведоха, докато тя беше още в гимназията. Пейтън Брей, която имаше психично разстройство, впоследствие се самоуби, а Блум се роди с фамилията на майка си. Майката на Блум се омъжва за Уилям К. Алред, когато тя е на седем години. Блосъм получава четиригодишна диплома от UCLA, където е Phi Beta Kappa и национален шампион по дебат в колежа. През 1986 г. тя завършва Юридическия факултет на Йейл с J.D.  Лиза Блум

Възраст, височина, тегло на Лиза Блум

Лиза Блум е родена на 20 септември 1961 г. Към 2022 г. е на 60 години. Височината й е 1,68 метра, а теглото й е 56 кг.

кариера

Лиза Блум започва кариерата си в Ню Йорк, след като завършва висше образование и до 1991 г. работи в правната фирма на майка си, Allred, Maroko и Goldberg.

Лиза Блум напусна практиката на майка си през 2001 г., за да работи като съдебен следовател за CBS News, CNN, HLN и MSNBC.

Блум се върна към предлагането на правни насоки през 2010 г., когато основа Bloom Business, малка фирма с обща практика, която се занимава със семейството, уважението и криминалните проблеми. И в Ню Йорк, и в Калифорния тя е упълномощена да има известни познания по правни проблеми.

Тя изгради кариерата си, разговаряйки с жени, жертви на мъжко господство, като Бил Козби, Бил О’Райли, Роб Кардашиян и Доналд Тръмп.

Блум получи остро медийно внимание, когато Харви Уайнстийн беше замесен в поредица от неподходящо поведение. Впоследствие Вайнщайн беше обвинен в изнасилване и тормоз над 100 жени за период от три десетилетия. Въпреки че Блум вече не е необичаен в пресата, беше удивително, че тя съветваше Уайнстийн за всички. В резултат на това, когато тя прие позицията да помага на обвиняемия, а не на информатора, много жени бяха объркани и ранени.

Блум подаде оставка от групата, подтикнала Уайнстийн на 7 октомври 2017 г., два дни след първите разкрития и при ескалиращо разследване, след разкрити разговори с служители от борда на The Weinstein Company. Впоследствие Блум се извини за работата си, която е провокирала Уайнщайн, като я нарече огромна грешка в изчисленията.

Постижения и награди

Блум се върна към предлагането на правни насоки през 2010 г., когато основа Bloom Business, малка фирма с обща практика, която се занимава със семейството, уважението и криминалните проблеми. И в Ню Йорк, и в Калифорния тя е упълномощена да има известни познания по правни проблеми.

Тя изгради кариерата си, разговаряйки с жени, жертви на мъжко господство, като Бил Козби, Бил О’Райли, Роб Кардашиян и Доналд Тръмп.

Нетното състояние на Лиза Блум през 2022 г

Лиза Блум има широк спектър от интереси и е добре позната личност. Janice Dickinson, Mischa Barton, Blac Chyna, Jehmu Greene, Windy Walsh и други известни клиенти са използвали нейните услуги в миналото. Така че е разумно да се предположи, че Лиза е направила пари до този момент.

В допълнение към високопроизводителните си клиенти, Блум има правна кантора за социални свободи от дванадесет адвокати. По същия начин тя активира свое собствено синдикирано шоу, което беше популярно тогава. Лиза Блум също е публикуван автор, като е написала три романа.

Нетното състояние на Лиза се оценява на около 6 милиона долара към октомври 2022 г. въз основа на нейния принос и източници. Лиза Рийд Блум е американски адвокат по граждански права, известен с това, че представлява Харви Уайнстийн по време на обвинения в сексуално насилие и заплашва да унищожи един от информаторите на Уайнстийн, Роуз Макгоуън, като публично разпространява лъжи за нея.

Лиза Блум Съпруг, брак

На 5 декември 2014 г. Спраут се омъжи за приятеля си Брейдън Полок. Полок основа Legal Brand Marketing и в момента служи като администратор на Bloom Firm; той също е член на ръководния екип на Epik, фирма за уеб администриране, известна с предоставянето на различни форми на помощ на крайнодесни сайтове. Спраут живее в Лос Анджелис със своя значим партньор и малко дете. Node има две възрастни деца, Сара Уонг Блум и Самуел Сам/Сами Уонг, от предишния й брак с Джим Уонг, учител в LAUSD.

Популярни Публикации