Коя е Линдзи Кармайн от Survivor сезон 43?

Линдзи Кармайн , педиатрична медицинска сестра, е едно от новите лица в емблематичната риалити програма Survivor на CBS този сезон. Сериалът, режисиран от Джеф Пробст, е базиран на шведския телевизионен сериал „Експедиция Робинсън“, който дебютира през 1997 г. Шоуто, спечелило награда „Еми“, поставя на изпитание стратегията, физическата и психическата издръжливост и гъвкавостта на участниците.

Тези състезатели трябва да преминат през трудни социални игри и да сформират съюзи, за да стигнат до финалния кръг и да спечелят награда от милион, както и титлата „Единствен оцелял“. Ето допълнителна информация за Линдзи Кармайн и известното риалити шоу.

Биография на Линдзи Кармайн

Линдзи Кармайн е най-новият член на Survivor Season 43 и тя не прилича на останалите. Тя е посветила живота си да служи като педиатрична медицинска сестра и като поддръжник на семейството си във времена на победа и скръб. Родният й град е Даунингтаун, Пенсилвания. 42-годишната в крайна сметка реализира своята продължила две десетилетия амбиция, но все още се смята за аутсайдер поради възрастта си и възприятието за южняшко гостоприемство. Кармайн е доволен да участва в програмата и каза следното:Като един от по-старите играчи, вярвам, че хората биха ме подценили, така че се радвам да дойда тук и да поема рискове, които не бих могъл да правя в нормалния си живот.

 Линдзи Кармайн

Линдзи Кармайн и нейната връзка с програмата

Линдзи Кармайн разкри пред Parade, че е кандидатствала да играе Survivor през последните 22 години. Тя започна активно да кандидатства едва след като майка й почина от рак на гърдата и тя имаше два животозастрашаващи спонтанни аборта. Въпреки че е постигнала много в живота си като педиатрична медицинска сестра с две деца и съпруг адвокат, тя чувства, че иска да направи нещо за себе си.

Когато беше разпитана за нейната фендом история на Survivor, тя разкри:

Така че аз съм безсрамен суперфен. Гледам от първия епизод на първи сезон. Майка ми ме настани за първия епизод от първи сезон и каза, Линдзи, искам да ти покажа нещо. Има игра, която е идеална за вас. И седнах да го гледам и аз и семейството ми не сме спирали оттогава. Дълбоко в духа и в тялото си знаех, че един ден ще бъда в Survivor.

Линдзи Кармайн, медицинска сестра, вярва, че предлага много на масата, особено междуличностните си способности. Докато напредва в играта, тя ще зависи от тактиката и уроците на една медицинска сестра. Тя е родена в Грийнсбъро, Северна Каролина, но смята, че Филаделфия й е дала уличния ум и е отворила очите й за културата. Тя твърди, че е станала по-съпричастна и отворена.

 Линдзи Кармайн

Повече за Survivor сезон 43

Сезон 43 на Survivor ще започне по CBS в сряда, 21 септември от 20:00 часа. ET/PT със специален двучасов епизод. В риалити шоуто ще участват 18 нови кандидати, които ще бъдат тествани до пределите на възможностите си в продължение на 26 дни. На 9 март 2022 г. бяха поръчани 43-ти и 44-ти сезон на сериала. Първите три племена в този сезон на Survivor ще бъдат Веси (червено), Бака (жълто) и Коко (синьо). Ще бъдат налични скрити идоли за имунитет, както и предимството Пазете се. Пясъчният часовник на историята на промените и хазартната игра Do-or-Die в Племенния съвет, от друга страна, няма да се появят.

Популярни Публикации