Коя е Линда Икеджи? Wiki, възраст, височина, нетно състояние, гадже, етническа принадлежност

Линда Икеджи е нигерийски блогър на новини и най-добре платеният блогър в страната. Тя беше модел, а сега се занимава с писане и предприемачество. Тя започва своята блогърска кариера през 2006 г. Сега тя е добре познато име в Нигерия и нейният блог в момента е класиран на номер 20 в класацията на Alexa в страната. Linda Ikeji Social също е нейно творение.

Бързи факти

Празнувано име: Линда Икеджи
Истинско име/пълно име: Линда Ифеома Икеджи
Пол: Женски пол
Възраст: 41 години
Рождена дата: 19 септември 1980 г
Родно място: Квере, Нигерия
националност: нигерийски
Височина: 1,72 м
Тегло: 58 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: сингал
Съпруг/съпруга
(Име):
не
деца: Да (Джейс Джереми)
Запознанства/гадже
(Име):
N/A
Професия: Нигерийски блогър, писател, предприемач и бивш модел
Нетно състояние през 2022 г.: 12 милиона долара
Последна актуализация: юли 2022 г

Биография на Линда Икеджи

Линда Икеджи е родена като Linda Ifeoma Ikeji в Nkwerre, Imo, Нигерия. Тя идва от католическо семейство и малко се знае за нейния произход.

Икеджи посещава университета в Лагос след завършване на средното си образование. Когато беше на десет години, тя започна да пише. През 2004 г. тя получава бакалавърска степен.Личният живот на Линда Икеджи е до голяма степен неизвестен. Преди това имаше слухове, че тя се среща с Дон Джази. Тя е второто дете на родителите си и от малка работи странна работа, за да помага на семейството си.

Ikeji направи спорни забележки относно Doyin Okupe. Тя направи спорни публикации за кампанията #SaveMayowa. Тя също така спомена известни личности като Richard Mofe Damijo, Tonto Dikeh, Wizkid, Funke Akindele и Djimon Honshu. Google временно затвори нейния блог през 2014 г.

Линда Икеджи Възраст, височина, тегло

Линда Икеджи е роден на 19 септември 1980 г.; Тя е на 41 години към 2022 г. Височината й е 1,72 метра, а теглото й е 58 килограма.

  Линда Икеджи

Линда Икеджи

кариера

Кариера Линда Икеджи започва кариерата си като барман и сервитьорка. От време на време е работила и като разпоредителка. По-късно тя започва да се занимава с моделиране и работи като модел до 2005 г. Освен това е написала модна колона за списание за знаменитости.

Икеджи е работил като модел за различни компании, включително Folorunsho Alakija и Rose of Sharon. Правила е и външни реклами, които се виждаха на ЕКО ФЕСТ. Тя основава списание „FM & B“ през 2006 г.

Тя започва да пише блог през 2006 г. Икеджи става блогър на следващата година. Името на нейния домейн е www.lindaikejisblog.com. LindaIkejiSocial.com, a social networking platform, was later founded by her.

Тя основа списанието „FM & B“ през 2006 г. entropy, след като стартира проекта с нестопанска цел, I’d prefer be self-made; nLindaIkejiSocial.com, платформа за социални мрежи, по-късно е основана от нея. D е дарил 10 000 000 NGN в първата фаза.

Linda Ikeji TV директно излъчва предаванията. Тя се появи в предаването „Фокус върху Африка“ на BBC през 2012 г. Тя също е говорила в онлайн радиопредавания.

Постижения и награди на Линда Икеджи

20-те най-известни жени на Рика през 2012 г. Линда Икеджи беше най-популярната тенденция в Google Търсене в Нигерия през 2014 г. Forbes я нарече една от медийния офис на AfLinda Ikeji, основан от Икеджи, активен в онлайн радиоразпръскването. Тя спечели наградата за най-добър развлекателен блог за уебсайт/блог на годината. Тя също е обявена за една от най-влиятелните нигерийски жени.

Нетната стойност на Линда Икеджи през 2022 г

Нетната стойност на Линда Икеджи се оценява на повече от 12 милиона долара към юли 2022 г. Тези пари са възможни благодарение на нейната кариера като професионален блогър. Тя е активна и на други фронтове и печели пари от реклами. Линда Икеджи основава Linda Ikeji TV, онлайн телевизионна мрежа. Нейната мрежа излъчва различни предавания, включително филми, токшоута и риалити шоута. Тя води охолен начин на живот, със скъпи коли и домове.

Линда Икеджи е един от най-известните блогъри в света. Тя е не само най-богатият блогър в Нигерия, но и един от най-продуктивните блогъри в света. Тя има над 52 000 последователи в Instagram и над 750 000 последователи в Twitter. Това показва, че тя има голяма глобална база от фенове.

Популярни Публикации