Коя е Летиция Джеймс? Нетно състояние, възраст, етническа принадлежност, съпруг, височина

Летиция Ан Тиш Джеймс, по-известна като Летиция Джеймс , е адвокат, активист и политик от Съединените щати. Сегашният главен прокурор на Ню Йорк е Джеймс. През 2018 г. тя пое Барбара Ъндърууд. От 2013 г. до 2018 г. Джеймс беше общественият защитник на град Ню Йорк. Преди това тя беше член на градския съвет на Ню Йорк от 2004 до 2013 г.

Бързи факти

Празнувано име Летиция Джеймс
Възраст 63 години
Псевдоним Зъб
Рождено име Летиция Ан Джеймс
Рождена дата 1958-10-18
Пол Женски пол
Професия Политик
Място на раждане Ню Йорк Сити, Ню Йорк
Родена нация Съединени щати
Националност американски
Известен с Настоящ главен прокурор на Ню Йорк
баща Робърт Джеймс
Майка Нели Джеймс
Братя и сестри 7
Етническа принадлежност Афроамериканец
Религия християнството
Хороскоп Паунд
Гимназия Гимназия Хамилтън
университет Градски университет на Ню Ню Йорк Леман Колидж, Юридически факултет на университета Хауърд
образование J.D. от юридическия факултет на университета Хауърд
Позиция Главен прокурор на Ню Йорк
Височина Висок
Тегло Балансиран
Тип тяло Средно аритметично
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Сексуална ориентация Направо
Семейно положение Неомъжена
Източник на богатство Заплата, обслужваща държавни длъжности
Нетна стойност Под 5 милиона долара

Летиция Джеймс Биография

Летиция Джеймс е родена на 18 октомври 1958 г. в Ню Йорк. Тя е гражданин на Съединените щати. Баща й Робърт Джеймс и майка й Нели Джеймс я раждат. Тя има седем братя и сестри. Тя е от афро-американски произход и следва християнската вяра. Парк Слоуп, Бруклин, е нейният роден град. Нейният астрологичен знак е Везни.

По отношение на образованието, тя посещава държавни училища в Ню Йорк. Тя продължи в гимназията Форт Хамилтън. След завършване на гимназията тя посещава Леман Колидж на Градския университет на Ню Йорк, където получава бакалавърска степен. през 1981 г. Освен това по-късно тя завършва юридическия факултет на университета Хауърд с докторска степен.кариера

Джеймс премина адвокатската колегия на Ню Йорк през 1989 г. Тя беше защитник на правна помощ. Тя основава Urban Network, група от афро-американски професионални организации, които дават стипендии на млади хора. По същия начин тя беше в работната група за разнообразие на Марио Куомо. Тя беше адвокат на Албърт Ван, началник на кабинета на Роджър Л. Грийн в Асамблеята на Ню Йорк и помощник на Елиът Спицър. Тя стана първият Бруклин AAG през 1999 г.

Джеймс Е. Дейвис я победи през 2001 г. в 35-то състезание за областен съвет. След смъртта на Дейвис през 2003 г. тя се състезава срещу брат му Джефри за неговото място в Съвета. Първоначално Джеймс лобира за разрушаването на резиденциите на Втората империя на Admiral’s Row, за да построи паркинг за планиран супермаркет.

Тя се присъедини към строителни съюзи, обществени групи и други избрани длъжностни лица в съдебно дело по член 78 от май 2013 г. срещу администрацията на Bloomberg и Acadia Realty Trust за затваряне на проекта за недвижими имоти City Point и преразглеждане на въздействието му върху околната среда.

Джеймс се опита да убеди BB&T, Berkshire Bank, Citizens Financial Group, People’s United Bank, Regions Financial Corporation и TD Bank да спрат да финансират производителите на оръжия през юни 2016 г. Тя е членувала в няколко комисии в Съвета на Ню Йорк. Освен това тя председателства икономическото развитие и санитарията. Работила е в комитети за паркове и отдих, малък бизнес, правителствени технологии, въпроси на ветераните и въпроси на жените.

Освен това тя спечели номинацията на Демократическата партия за обществен адвокат на Ню Йорк през 2013 г. От 2013 до 2018 г. тя беше обществен защитник на Ню Йорк. Тя се кандидатира за NYC AG през 2018 г. Освен това тя спечели първичните избори на демократите през септември 2018 г. и общите избори през ноември 2018 г. Тя замени Барбара Ъндърууд на 1/1/19.

През август 2020 г. тя съди НАП заедно с четирима шефове на отдели. NRA заведе срещу Джеймс срещу изявления за кампанията.

Нейният офис заключи през август 2021 г., че губернаторът на Ню Йорк Андрю Куомо е извършил сексуален тормоз.

Летиция Джеймс Съпруг, брак

Летисия Джеймс никога не е била омъжена. Тя е свободна жена, която никога не е била омъжена. Тя никога не е казвала публично защо никога не е имала желание да се омъжи и да има семейство. В резултат на това тя няма деца. Повече информация за личния й живот ще бъде добавена скоро. Тя живее в района на Клинтън Хил в Бруклин.

Летиция Джеймс Височина, Тегло

Летиция Джеймс е типичен ръст на американска жена. Тя е висока жена. Телесното й тегло е добре балансирано. Тя има типично тяло. Очите й са тъмнокафяви, а косата също толкова тъмнокафява. Нейната сексуална ориентация е хетеросексуална.

Нетната стойност на Летиция Джеймс

Летиция Джеймс работи за правителството. От 2018 г. тя е главен прокурор на Ню Йорк. Тя е добре компенсирана за позицията си. От 2013 г. до 2018 г. тя е обществен адвокат на Ню Йорк, а от 2004 г. до 2013 г.; тя беше член на градския съвет на Ню Йорк. От 2004 г. тя посвещава живота си на обществена служба. Нетната й стойност в момента се оценява на по-малко от 5 милиона долара. Повече информация за нейното богатство и нетна стойност ще бъде налична скоро.

Любопитни факти

  • Тя принадлежи към Демократическата партия.
  • Тя е първата афро-американка, която е избрана за главен прокурор.
  • През 2013 г. тя получава магистърска степен по публична администрация от Училището по международни и обществени въпроси на Колумбийския университет.
  • Тя беше първият градски служител, който се кандидатира изцяло с билета на WFP.
  • Тя е първият кандидат на WFP, избран в щата Ню Йорк.

Популярни Публикации