Коя е Кристина Синдрич? Wiki, възраст, височина, нетно състояние, съпруг, брак

Кристина Синдрич е известна американска телевизионна продуцентка, актриса и водеща. Тя има хърватски и италиански предци. Синдрич е може би най-известна с ролите си в 'Американски пай 2', 'Спайдърмен 3', 'Отчаяни съпруги', 'Частни острови' и 'CSI'. От 2014 г. тя е домакин на Global Passport с Кристина Синдрич.

Бързи факти

Празнувано име: Кристина Синдрич
Истинско име/пълно име: Кристина Синдрич
Пол: Женски пол
Възраст: 40 годишен
Рождена дата: 26 август 1981 г
Родно място: Питсбърг, Пенсилвания, Съединени щати
националност: американски
Височина: 1,72 м
Тегло: 64 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Обвързан
Съпруг/съпруг (име): N/A
Деца/деца (син и дъщеря): не
Запознанства/гадже (име): Да (Диего Серано)
Кристина Синдрих лесбийка ли е?: не
Професия: Телевизионен продуцент, актриса и водещ
Заплата: N/A
Нетно състояние през 2022 г.: 1 милион долара

Кристина Синдрих Биография

Кристина Синдрич е роден на 26 август 1981 г. в Питсбърг, Пенсилвания. Родителите й са Мери Роуз Синдрич и Ралф Синдрич. Майка й спечели конкурс за красота, а баща й е спортен агент. Майкъл, нейният брат, също присъства. Кристина посещава университета Лойола Меримаунт, след като завършва гимназия, където получава бакалавърска степен по изкуства по комуникация.

Синдрих също взема уроци по актьорско майсторство, балет и пиано като дете. Тя се интересуваше от конкурси от ранна възраст и дори беше коронясана за Мис Тийн Пенсилвания. Тя също се е състезавала в конкурса Miss Teen USA.Кристина Синдрич Възраст, височина, тегло

Кристина Синдрич е родена на 26 август 1981 г. Към 2022 г. е на 40 години. Висока е 1,72 м и тежи 64 кг.

  Кристина Синдрич

Кристина Синдрич

кариера

Кристина Синдрич прави своя телевизионен дебют през 1997 г. в сериала Port Charles. По-късно тя се появи в 12 епизода на телевизионното шоу. Актрисата направи епизодична поява в Off Center през 2001 г.

Тя също се появява като гост-звезда в телевизионните предавания Frasier and I’m with Her. Синдрич се появява в множество телевизионни предавания, включително Four Kings, Desperate Housewives, Quintuplets, Boston Legal, CSI: Crime Scene Investigation и Jack & Bobby.

Тя създава туристическия телевизионен сериал Private Islands през 2011 г. По-късно тя става домакин на шоуто от 2010 до 2015 г. Табита Липкин по-късно заема мястото на Кристина.

Шоуто имаше огромен успех и епизодът The Magic of Venice Carnevale й спечели множество награди като продуцент и водещ. Тя създаде съвместно шоуто Global Passport с Кристина Синдрич през 2014 г. Тя се появява успешно в шоуто до този момент.

Кристина прави филмовия си дебют през 2001 г. с 'Американски пай 2'. Това обаче беше кратко появяване и не й беше признато. По-късно тя се появява в телевизионния филм Comedy Central Thanxgiveaway: Turkeys vs. Pilgrims. Тя играе ролята на Покахонтас във филма. След това тя се появи в късометражния филм Last Men on Earth. Тя се появява във филма от 2006 г. Да живееш мечтата.

Това е последвано от роля във филма 2095. Тя също се появява във филма за супергерои от 2007 г. Spider-Man 3. Актрисата изобразява Виктория във вампирския романтичен филм Kiss of the Vampire през 2009 г. След това тя играе Памела във филма от 2013 г. Getting Back до нула.

Постижения и награди на Кристина Синдрих

Кристина Синдрич спечели три Еми за работата си като домакин и продуцент на телевизионните сериали Global Passport и Private Islands. Тя е изключително талантлива и млада и очакваме да спечели много награди през следващите месеци.

Нетното състояние на Кристина Синдрич през 2022 г

Нетната стойност на Кристина Синдрич се оценява на около 1 милион долара към юни 2022 г. Тя спечели тези пари, докато продуцира и води предаванията Private Islands и Global Passport с Кристина Синдрич.

Тя се е появявала в редица други телевизионни предавания и филми, но само във второстепенни роли. Тя обаче е все още много млада и продължава да играе, което може да доведе до водеща роля.

Кристина Синдрич е талантлива изпълнителка, която започва кариерата си, като се състезава в конкурси за красота. В резултат на това тя стана актриса и дори продуцент на телевизионно шоу. Кристина има много последователи и е много активна в социалните мрежи.

Кристина Синдрих Съпруг, брак

Кристина Синдрич никога не е бил женен. В момента обаче тя е сгодена за Диего Серано, актьор, продуцент и сценарист. От дълго време двойката се бие, а тя често публикува за това в Instagram.

Популярни Публикации