Коя е Кристина Росето от Below Deck Mediterranean?

В епизод 6 на Below Deck Mediterranean Season 7 група от жени ще бъде посрещната на борда. Кристина Росето, агент по недвижими имоти от района на залива на Сан Франциско, ще бъде главният гост на чартъра. Кристина ще се качи на лодката с шестима свои приятели и роднини, за да отпразнуват 50-ия рожден ден на нея и Дина Фураш. Водни дейности, парти изненада и член на екипажа без риза, който носи тортата, са сред желанията на групата.

Към Кристина ще се присъединят Тери Росето Шонеси, Джина Адлер, Рейчъл Хардик, Бренда, Кимбърли и Мишел, освен Дина. Средиземноморски сезон 7, епизод 6 под палубата ще включва всички момичета, които се забавляват добре. Продължете да четете, за да откриете повече за Кристина, главният гост в следващия епизод.

Кристина Росето е второ поколение брокер на семейството.

Кристина Росето, последният чартърен гост на Below Deck Mediterranean, е 50-годишен агент по недвижими имоти от семейство брокери. Изглежда, че е продала множество резиденции за милиони долари в Сан Карлос, Белмонт и Редууд Сити, където е родена и израснала. Кристина е получила бакалавърска степен по история на изкуството от Калифорнийския университет в Сан Диего, според профила й в Compass (бизнесът с недвижими имоти, където работи в момента). Тя е живяла в Лондон и Сан Франциско, преди да се премести в Редууд Сити. Според уебсайта нито една от нейните продажби не е била по-малко от милион долара. Кристина Росето

Нейната биография също гласи:

Тя обича да се посвещава на подпомагането на купувачи и продавачи на уникалния и често труден пазар на полуострова. Кристина помага на клиентите си във всички аспекти на покупката и продажбата на имот, използвайки широка мрежа от професионални връзки, за да обнови дом преди или след продажба, финансиране, имоти под наем и много други области.

Сиена и Николас, двете й деца, са единствените й деца. Дъщеря й Сиена навърши 17 години през март тази година, а синът й Николас току-що завърши енорията Сейнт Чарлз в Сан Карлос, Калифорния. Тя обича да прекарва време с децата си и да общува с приятелите си, всички от които ще участват в Below Deck Mediterranean Сезон 7.

 Кристина Росето

Преглед на Below Deck Mediterranean Сезон 7 Епизод 6

Кристина и нейните спътници ще бъдат представени в следващия епизод от Сезон 7. Въпреки това, преди да пристигнат, екипажът ще поздрави Кортни Вийл, подпалубна средиземноморска стипендиантка и нов помощник на палубата за настоящия сезон. След заминаването на Рейгън Тайлър, капитан Санди Яун назначи Сторм Смит за боцман на палубата. Кортни, Мзи Зи Демперс и Джейсън Гаскел ще бъдат видени под негово наблюдение. Бурята също ще бъде показана в предстоящия епизод как изпада в опасно затруднение поради повреда в уоки-токито си.

Walkie of Shame е заглавието на Below Deck Mediterranean Сезон 7 Епизод 6. Според официалния синопсис:

Нов член на екипажа се присъединява към моторната лодка Home, носейки със себе си свежи способности. Посетителите са блокирани на пристанището поради вълна на прибоя, което натоварва персонала. Наташа се събира отново с ретроспекция. Сторм е изправен пред голям проблем, когато уоки-токито му се поврежда по време на докинг.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Below Deck (@belowdeckbravo)

Актьорският състав също ще бъде показан като домакин на бляскаво парти за Кристина и нейните приятели. Главният готвач Дейв Уайт ще бъде гол, когато доставя торта за рожден ден на госта и нейната братовчедка Дина. Сторм и Зи ще забавляват рожденичката със стрийптийз, докато останалата част от екипа ги аплодира. Средиземноморски сезон 7 под палубата е премиерен по Браво в понеделник, 15 август от 20:00 ч. ЕТ.

Популярни Публикации