Коя е Клои Тинг? Wiki, възраст, височина, нетна стойност, гадже, етническа принадлежност, кариера

Клои Тинг е YouTuber и личност в социалните медии. Нейните тренировки, пътувания, козметика, рецепти за здравословно хранене и други забавни видеоклипове, свързани с красотата, я направиха известна.

Бързи факти

Име Клои Тинг
Нетна стойност 4 милиона долара
Дата на раждане 9 април 1986 г
Възраст 36 години
Родно място Бруней, Югоизточна Азия
Професия YouTuber, модел и фитнес личност
Националност австралийски
Религия Кристиян
Етническа принадлежност Азиатски произход
Роден град Мелбърн, Австралия
Зодия Овен
Училище/Гимназия Местна гимназия, Бруней
Колеж/Университет Университет Монаш, Мелбърн
Височина 5 фута и 2 инча
Тегло 45 кг

Биография на Клои Тинг

Клои Тинг е роден и израснал в бизнес семейство в Бруней, Югоизточна Азия. Тя има австралийско гражданство и е християнка. След това тя и семейството й се преместват в Мелбърн, Австралия, когато е на 17 години. Г-н Тинг е името на бащата бизнесмен на Клои Тинг, докато г-жа Тинг е името на майка й домакиня. Според наличната информация тя има двама братя и сестри.

Местната гимназия в Бруней е мястото, където тя получава ранното си образование. Впоследствие тя завършва университета Монаш в Мелбърн, Австралия, със степен по търговия (икономика и бизнес статистика). Впоследствие тя получава магистърска степен както по философия, така и по финансов маркетинг. Лъв е нейната зодия.Височина, тегло на Клои Тинг

Клои Тинг е прекрасно момиче с мило и любящо отношение. Тя е висока 5 фута и 2 инча и тежи около 45 кг. Тя има пищна и съблазнителна физика с отлични размери и фигура на пясъчен часовник.

кариера

  • Клои Тинг започва професионалния си живот като актюерски анализатор. През 2011 г. тя впоследствие напусна работата си и започна работа като YouTuber. Тя създаде акаунт в YouTube под нейното име и започна да публикува видеоклипове, свързани с модата и пътуванията.
  • Тя също така се концентрира върху видеоклипове за фитнес в своя канал и постигна огромна популярност с видеоклипове като Get Abs in Two Weeks, Two Week Shred Challenge, Back To School 5 Minute Makeup, Outfit, Hair, and Breakfast Ideas и много други. По време на епидемията от COVID-19 тя също започна да използва приложението TikTok и натрупа голям брой последователи в акаунта си.
  • Тя също така е защитник на няколко добре известни компании, включително Panasonic, Shopbop, ASOS, ZARA, Chloe Paris, Burton, Next AUS, SOREL, Super Dry AUS, La Belle Miette и много други.

Постижения и награди

Клои Тинг е спечелила много престижни отличия за приноса си в областта на здравето и уелнеса. Тя спечели наградите Streamy през 2020 г. и също така е номинирана в категорията за здраве и уелнес за наградите Shorty през 2020 г. Тя също е финалист за наградите AACTA 2020 г. в категорията за най-добро онлайн забавление.

Нетната стойност на Chloe Ting през 2022 г

Според реномирани източници Клоуи е спечелила състояние между 1 и 5 милиона долара към октомври 2022 г. Тя е спечелила състояние от спонсорството на нейни филми, видеоклипове с рецензии на продукти и т.н. Преди да стане YouTuber, тя е работила като бизнес статистик. Тя смята, че двайсетте видеа, които е направила, са ужасни. Тя нямаше намерение да става YouTuber; тя просто пишеше в момента. След като видя колко хора оценяват и споделят нейните филми. Хората започнаха да изискват повече от филмите й и кариерата й в YouTube започна да процъфтява.

Chloe Tings гадже, запознанства

Клои има връзка от доста време. Човекът, с когото е излизала, е Адриан. Тя не уточнява как са се запознали или как е започнала връзката им. Нейният партньор Адриан е голям почитател на нейната работа. Той е отговорен за спиращите дъха изображения на Клои в Instagram и видеоклиповете в YouTube. В интервю тя разкри, че настоящият й приятел снима и монтира клиповете. Клои представя Адриан в редица свои видеоклипове в YouTube и редовно публикува снимки в Instagram, на които пътуват заедно. Двамата все още не са се уговорили да се оженят. Адриан ще бъде фантастичен съпруг в бъдеще поради своя мил и подкрепящ характер.

Популярни Публикации