Коя е Клои Ким? Wiki, възраст, височина, съпруг, нетно състояние, етническа принадлежност

Клои Ким е родена на 23 април 2000 г. в Лонг Бийч, Калифорния, и в момента е най-младата сноубордистка, печелила олимпийски медал. Тя постигна същото постижение на 17-годишна възраст.

Тя се представи чудесно на Олимпийските игри през 2018 г. и стана известна. Тя е родена в семейство от средната класа с две сестри. Тя е смятана за една от най-добрите сноубордистки и много легенди на игрите вярват, че тя ще превъзхожда в своята област в бъдеще.

Бързи факти

Празнувано име: Клои Ким
Истинско име/пълно име: Клои Ким
Пол: Женски пол
Възраст: 22-годишен
Рождена дата: 23 април 2000 г
Родно място: Лонг Бийч, Калифорния, САЩ
националност: американски
Височина: 1,6 м
Тегло: 52 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Неженен
Съпруг/съпруг (име): N/A
Деца/деца (син и дъщеря): не
Запознанства/гадже (име): не
Клои Ким лесбийка/гей ли е?: не
Професия: Сноубордист
Заплата: N/A
Нетно състояние през 2022 г.: 500 хиляди долара

Биография на Клои Ким

Клои Ким е роден в Лонг Бийч, Калифорния, САЩ, в семейство от средната класа от американско-корейски произход. Родителите й са южнокорейски имигранти, преместили се в Съединените щати. Родителите й, особено баща й, много подкрепяха нейната страст. Твърди се, че бащата на Ким е напуснал работата й, защото трябвало да я заведе в планината за обучение.Тя се научи да кара сноуборд в курорта в Южна Калифорния, когато беше на четири. Тя дори започна да се състезава в голямо състезание за бебета, когато беше само на шест. Според съобщенията тя обича да свири с животни и в момента се учи да свири на акустична китара, което също й харесва.

Клои Ким Възраст, височина, тегло

Клои Ким е родена на 23 април 2000 г. Към 2022 г. е на 22 години. Висока е 1,6 м и тежи 52 кг.

  Клои Ким

Клои Ким

кариера

Клои Ким е една от най-добрите сноубордистки в индустрията. Най-хубавото за нея е, че е само на 22 години и е постигнала повече от възрастта си.

Тя спечели четири златни медала от X Games и е единствената жена, спечелила два златни медала в сноуборда на Зимните младежки олимпийски игри. Клои е също така и настоящият световен, олимпийски и младежки олимпийски шампион в халфпайпа, както и единствената жена, спечелила титла в която и да е категория и на трите големи събития.

Тя доминира в света на сноуборда и продължава да го прави през последните години. Тя се класира за Олимпийските игри в Сочи през 2014 г. в млада възраст, а майсторите я описват като вундеркинд в този спорт. Тя също получи перфектна оценка 100 на Гран При.

Постижения и награди на Клои Ким

Клои се изкачва по стълбата на успеха от шест, когато за първи път се състезава в състезание по сноуборд. Тя никога не погледна назад след това. Ето някои от наградите и постиженията, които е получила през живота си:

  • Златен медал на Олимпиадата (2018)
  • Лилехамер има злато (2016)
  • Първо място в класирането на Световната купа на FIS (2017)
  • Златен медалист от Aspen X Games (2016)
  • Сребърен медалист от Aspen X Games (2014)
  • Единственият спортист, спечелил три златни медала в X Games преди да навърши шестнадесет години.

Нетното състояние на Клои Ким през 2022 г

Тя има нетна стойност от 0 хиляди към август 2022 г. Повечето от приходите й идват от състезания по сноуборд, в които се състезава, и тя е майстор в това. Chloe също има одобрение на марката и множество спонсори, включително Toyota, Target и Monster. Тя също се появи в реклама на Samsung, излъчена по време на Super Bowl.

Най-доброто качество на Клои е нейното отношение никога не казвай да умреш, което е необичайно в наши дни. Тя вярва, че всеки се проваля, но никога не трябва да се предава. Тя изглежда невинна и мила отвън, но отвътре е яростно конкурентна, което е хубаво нещо. Само чрез това завоевателно отношение един спортист може да успее в тази област. Тя полага много усилия и всеотдайност в работата и резултатите отразяват това. Клои има дълъг списък от постижения на толкова млада възраст.

Chloe Kim съпруг, брак

Клои е първото поколение американка от корейски произход, която живее в Съединените щати и се гордее със своята страна. Обикновено има много слухове за известни личности, особено за това с кого излизат. В случая с Клоуи обаче тя беше направила официално изявление относно състоянието на връзката си. Наскоро тя прекрати връзката си с бившия си приятел, който също е сноубордист. Името му беше Тоби Милър и те се разделиха, когато тя беше на 18 години.

Те бяха заедно близо година, но според слуховете нещата не са приключили добре. Те се разделиха преди Зимните олимпийски игри през 2018 г. Тя е фокусирана върху кариерата си и се надява да се представи добре на предстоящите олимпийски игри. Тя няма да позволи на никого да застане на пътя й към медалите й.

Популярни Публикации