Коя е Клаудия Бънс? Wiki, възраст, нетно състояние, съпруг, брак

Клаудия Бънс е най-известна с ролята си в сериала на Discovery Channel Jade Fever. Тя се появи в четиридесет епизода в пет сезона на шоуто. Клавдия е неофициален кмет и пазител на града.

Бънс заяви, че инициативата е привлякла голям брой хора към добива на нефрит. Хора от цяла Европа идваха да я видят. Съпругът на Клаудия е мениджър на минните операции на сайта.

Клаудия Бънс Wiki

Въпреки че няма много информация за възрастта или произхода на Бънс, източници твърдят, че тя и родителите й са имигрирали в Канада през 80-те години. Те са родени в Германия. Клаудия е собственик на бизнеса на баща си, който той й предава.Вероятно е към петдесетте в момента. Клаудия е родена в Германия и сега живее в Канада. Бънс има тъмнокафява коса и тъмнокафяви очи.

 Клаудия Бънс

Клаудия Бънс

Клаудия Бънс Съпруг, брак

Съпругата на Бънс, Робин, е мениджър по минни операции, който работи с нея. Двойката е лидерът на хората от Джейд Сити. Джош, Шон и Лари са имената на трите деца на Робин и Клаудия.

Те са наети във фирмата. Единият иска да стане геолог, другият създава бижута от нефрит, а третият работи като оператор на оборудване.

Нетната стойност на Клаудия Бънс

Клаудия Бънс заяви, че иска да бъде богата, но не известна. Нейните нефритени камъни й носят много пари. Баща й притежаваше компанията, която прехвърли на нея. Цялото й семейство, включително съпругът и тримата й сина, са отдадени на успеха на нейната компания. Там е повече от четири десетилетия.

Клаудия спечели пари в резултат на ролята си в документалния сериал „Нефритена треска“. Твърди се, че Клаудия има нетна стойност от около 600 000 долара според няколко доклада.

Любопитни факти

  • Тя е майката на града на Джейд.
  • Тя не използва социални медии.
  • Сега тя работи върху роман.

Популярни Публикации