Коя е Кира Седжуик? Wiki, възраст, височина, съпруг, нетно състояние, етническа принадлежност

Дарон Вартан Малакян е арменско-американски музикант, автор на песни, певец и мултиинструменталист. Той е най-известен като втория вокалист, китарист и автор на песни на метъл групата System.

Бързи факти

Празнувано име: Кира Седжуик
Истинско име/пълно име: Кира Минтурн Седжуик
Пол: Женски пол
Възраст: 56 години
Рождена дата: 19 август 1965 г
Родно място: Ню Йорк, Ню Йорк, Съединени щати
националност: американски
Височина: 1,65 м
Тегло: 58 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен
Съпруг/съпруг (име): Кевин Бейкън (м. 1988)
Деца/деца (син и дъщеря): Да (Соси Бейкън, Травис Бейкън)
Запознанства/гадже (име): N/A
Кира Седжуик лесбийка/гей ли е?: не
Професия: Актриса, продуцент и режисьор
Заплата: N/A
Нетно състояние през 2022 г.: 50 милиона долара

Биография на Кира Седжуик

Дарон Вартан Малакян е роден в Холивуд на 18 юли 1975 г. като единствено дете на Зепур и Вартан Малакян. Родителите му са етнически арменски имигранти, които първоначално идват от Ирак. Вартан Малакян е хореограф, танцьор и художник, докато Зепур Малакян преди това е преподавала скулптура в колеж, защото е скулптор.

Malakian започва да се интересува от хеви метъл музика в ранна възраст, тъй като негов далечен братовчед му пуска запис на Kiss, когато е на четири години. Дарон получава образованието си в арменските училища Алекс Пилибос и Роуз в холивудския квартал Лоз Фелиз. Той посещава Glendale High School като дете. Той отдавна е фен на Едмънтън Ойлърс и е натрупал значителна колекция от сувенири, свързани с Ойлърс.Дарон Малакян Възраст, височина, тегло

Дарон Малакян е роден на 18 юли 1975 г. Тя е на 52 години към 2022 г. Височината му е 1,67 метра и теглото му е 82 килограма.

  Кира Седжуик

Кира Седжуик

кариера

Дарон Малакян е надарен, опитен и добре известен човек в различни области. Той е мултиинструменталист, певец, автор на песни и продуцент. Daron Malakian, водеща китара и вокали, Greg Kelso, вокали, Casey Chaos, барабани, и Zach Hill записаха демо касета, известна като Ghetto Blaster Rehearsals през 2003 г., която беше кредитирана с името Scars on Broadway.

Групата се оформи и изгради своя звук в енергични репетиции и записни сесии (под наблюдението на Malakian в Sunset Sound и домашното студио) в продължение на девет месеца през 2007-2008 г., след като Dolmayan и Malakian експериментираха с различни музиканти.

Групата издава едноименен албум, написан от Malakian през 2008 г., който включва хитовия сингъл. Те твърдят. Daron Malakian свири заедно с Deftones и Odadjian и Dolmayan на концерта Chi Cheng Benefit на 20 ноември 2009 г. Aerials и Toxicity бяха изпълнени от триото Odadjian, Dolmayan и Malakian. Malakian се появи в албума Rise Up на Cypress Hills от 2010 г., в една песен, Trouble Seeker, която той също продуцира.

Scars on Broadway издадоха първия си нов студиен запис, песен, написана от Daron, точно след две години на 29 юли 2010 г. През 2014 г. той участва с допълнителни китари в шестия студиен албум на Linkin Park The Hunting Party и промоционалния сингъл Rebellion. Майк Шинода и Брад Делсън сами продуцираха промоционалния сингъл. Malakian свири с базирания в Лос Анджелис проект за алтернативна музика Millennials на 18 август 2016 г.

На 28 октомври 2017 г. Malakian се присъедини към оцелелите членове на Linkin Park за шоу в Hollywood Bowl в чест на смъртта на техния фронтмен Честър Бенингтън. Той пее Rebellion с басиста на SOAD Шаво Одаджиян. На 23 април 2018 г. Malakian и Scars на Бродуей издадоха Lives, песен за историята и културата на Армения.

Daron Malakian и Scars on Broadway издадоха албума Dictator на 20 юли 2018 г. Malakian си сътрудничи с Rick Rubin върху албумите на System of a Down и албумите на The Ambulance и Bad Acid Trip (група).

Постижения и награди на Кира Седжуик

Няма достоверна информация за професионалните награди и постижения на Дарон Вартан Малакян. По същия начин не е разкрито, така че не е известно дали Дарон Вартан Малакян е получил много награди и постижения в кариерата си.

Нетната стойност на Дарон Малакян през 2022 г

Дарон Вартан Малакян има нетна стойност от 25 милиона долара към октомври 2022 г. Основният източник на доходи на Дарон е работата му като музикант, певец, автор на песни, мултиинструменталист и продуцент на звукозапис. Друг значителен тласък към приходите му идва от обширното му сътрудничество с други велики музиканти. Освен това е работил във и с няколко големи групи. Неговата годишна заплата не е разкрита на и следователно не е известна.

Daron Vartan Malakian има приятна кариера след много години на последователност и ангажираност в кариерата си, изграждайки страстта си в различни сфери на музиката, която започва в ранна възраст.

Съпруг на Кира Седжуик, брак

На Дарон Вартан Малакян личният живот не е разкрит пред обществеността, така че няма много налична информация. Единствената налична информация за личния живот на Дарон Вартан Малакян е, че в момента той е необвързан.

Популярни Публикации