Коя е Кейт Паркър? Всичко, което трябва да знаете за нея

Кейт Паркър е метеоролог, метеоролог пред камера и водещ на предаване за времето. Тя е добре известна с приноса си към Weather.com и The Weather Channel. През 2017 г. тя беше включена в списъка Grist 50 на фиксаторите на климатичните промени.

Бързи факти

Пълно име Кейт Паркър
Първо име кука
Фамилия Паркър
Професия атмосферен учен, метеоролог и домакин
Националност американски
Град на раждане Грейпвайн, Тексас
Държава на раждане Съединени щати
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация Направо
Хороскоп зодия Близнаци
Семейно положение Женен
Съпруг Майкъл Лоури
нетна стойност 500 000
Височина 173 см
нетна стойност 0 хил
Инста профил N/A
Дата на раждане 22 май 1981 г
Възраст 40 години
Женен Дата 22 април 2017 г

Кейт Паркър най-накрая се омъжи за свой колега

Кейт Паркър вече не е класифицирана като ерген. Тя започна да се среща с Майкъл Лоуъри, след като го срещна в „The Weather Channel“ и в крайна сметка двойката се разведе. Можете да видите снимка на тази прекрасна двойка в горната връзка в Instagram, където тя изразява признателността си за важността му в живота й.

Сватба за Деня на Земята

Двойката се сгоди през октомври 2015 г., а сватбата им се състоя две години по-късно на 22 април, който също е Денят на Земята, във Флорида Panhandle. Kait сподели снимки от сватбата им, на които изглежда, че двойката се наслаждава на компанията си.Съпругът на Кейт Паркър: Кой е той?

Майкъл Лоуъри е експерт по урагани и бури, който работи за Weather Channel. Преди това той е работил като експерт по тропическото време за Националния метеорологичен център на NOAA в Маями, Флорида, и Министерството на отбраната на САЩ.

Животът в Ню Орлиънс като дете и гледането през прозореца на река Мисисипи събудиха интереса му към ураганите и бурите и по-късно той реши да направи кариера от това.

Те очакват първото си дете

Двойката все още няма деца, но съвсем скоро очакват първото си дете. Кейт обяви бременността си в Instagram през април 2020 г. със снимка на себе си с бебешка подутина. Ето снимка на тази очарователна двойка, която тя публикува в Instagram, за да похвали съпруга си.

  Кейт Паркър

Кейт Паркър

Нетна стойност

Kait успя да натрупа респектираща нетна стойност от около 500 000 долара към 2021 г. Тя също така си изкарва добре, печелейки около 100 000 долара на година. Тя печелеше пари, докато работеше като метеоролог. Kait е работил като метеоролог пред камерата и водещ за KOMU-TV, WAKA-TV, WPTV-TV, Weather Channel и Weather.com.

В резултат на участието й в други проекти, като например създаване на видеоклип за изменението на климата и участие в минидокументален филм, Toxic Lake: The Untold Story of Lake Okeechobee, който е включен в списъка на наградите Emmy, се очаква нетната й стойност да нарасне през следващите дни.

начин на живот

Кейт Паркър обича да пътува и да се наслаждава на пейзажа. Тя е от типа хора, които планират ваканциите си, докато са на почивка. Тя дори твърди, че пътуването е необходимост за всеки, независимо от финансовото му състояние.

Кайт дори е пътувал до места, където е изключително горещо, като пустинята Сахара, и е отсядал там, където няма тоалетни или душове. Тя иска да ходи в национални паркове и различни места, за да гледа изгрева и пълнолунието и предпочита да се разхожда близо до планина.

Любимото й място обаче е Макс Пач и нейният съпруг. Очарователната двойка обича да пътува в различни страни и да живее живота си пълноценно. Кейт дава приоритет на семейството и връзката си.

Тя дори се оттегли от работата си през 2017 г. и сега е изцяло фокусирана върху семейството и семейния си живот. Тя също е любител на животните и има две кучета, снимки на които често публикува в социалните мрежи.

Любопитни факти

  1. Тя е родена на 22 май 1981 г., което я прави на 39 години.
  2. Родителите й, които са учители по математика и пожарникари, са я отгледали в Грейпвайн, Тексас.
  3. Извитата й форма на тялото от 36-25-26 инча я направи желана телевизионна личност.
  4. Тя тежи приблизително 60 кг и е висока 5 фута 8 инча.

Популярни Публикации