Коя е Кейси Катандзаро? Wiki, възраст, височина, нетно състояние, съпруг, етническа принадлежност

Кейси Катанцаро е известен и успешен американски борец. Тя също е завършена гимнастичка и телевизионна личност. В момента Kacy е наета от WWE, където преди това е работила върху марката NXT. Преди това е работила в Alpha Warrior, където става известна.

Тя се присъедини към WWE през 2018 г. и бързо стана известна. Кейси също се състезава в American Ninja Warrior, което я прави първата жена, направила това. Много млади жени гледат на Кейси. Тя е силна жена, която е отличен състезател.

Бързи факти

Празнувано име: Кейси Катанцаро
Истинско име/пълно име: Кейси Естер Катанцаро
Пол: Женски пол
Възраст: на 32 години
Рождена дата: 14 януари 1990 г
Родно място: Глен Ридж, Ню Джърси, Съединени американски щати
националност: американски
Височина: 1,52 м
Тегло: 43 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Неомъжена
Съпруг/съпруга (име): не
Деца/деца (син и дъщеря): не
Запознанства/гадже (име): Ricochet (2018-настояще)
Кейси Катанцаро лесбийка ли е?: не
Професия: Професионален борец, гимнастик, телевизионна личност
Заплата: 10 000 долара
Нетно състояние през 2022 г.: 1 милион долара
Последна актуализация: юни 2022 г

Биография и ранен живот на Кейси Катандзаро

Кейси Естер Катанцаро , известна още като Kacy Catanzaro или Mighty Kacy, е добре позната и успешна американска кечистка. Родена е на 14 януари 1990 г. в Глен Ридж, Ню Джърси, САЩ. Кейси не е разкрила никаква информация за родителите или детството си.Тя прекарва по-голямата част от детството си в Ню Джърси. Тя посещава ранно детско образование, след като завършва гимназия Белвил. Кейси Катандзаро е от италиански произход, както личи от акцента и името й. По-късно тя получава прием в университета Towson, където завършва бакалавърското си обучение.

Kacy Catanzaro Възраст, височина, тегло

Кейси Катанцаро е родена на 14 януари 1990 г. и на 13 юни 2022 г. ще навърши 32 години. Висока е 1,52 м и тежи 43 кг.

  Кейси Катанцаро

Кейси Катанцаро

кариера

Кейси Катанцаро е феноменална личност, която бързо се издига в йерархията. Тя започва да се занимава с гимнастика, когато е на пет години. Тя е преодоляла много препятствия, за да стигне до тук. Кейси Катандзаро започва кариерата си в гимнастиката. Започва да се занимава с гимнастика на петгодишна възраст, а професионалното обучение започва на шестгодишна възраст. Тя се състезава на юношеските олимпийски игри като гимнастичка.

Тя се е състезавала в редица състезания през цялата си гимнастическа кариера, включително 2007 New Jersey Level 10 Championship, 2008 Junior Olympic National Championship и няколко други. По-късно, през 2013 г., тя започва да се появява в Alpha Warrior, фитнес зала с препятствия. В продължение на пет сезона тя се състезава в American Ninja Warrior. Тя остави публиката без думи и бързо стана известна в социалните мрежи. По-късно тя се присъедини към WWE през 2018 г. Тя все още е наета от WWE под марката NXT.

Постижения и награди на Kacy Catanzaro

Кейси Катанцаро все още няма признания или награди на името си, но тя е добре известна личност, която е спечелила много уважение и признание. Кейси се е състезавала в множество първенства по гимнастика, което й е спечелило много последователи. Тя беше класирана на 63-то място от 100-те най-добри борки през 2019 г.

Нетната стойност на Кейси Катандзаро през 2022 г

Кейси Катанцаро е известен американски борец. Тя е натрупала значително състояние от кариерата си, който се оценява на 1 милион долара към октомври 2022 г . Kacy също получава около 10 000 долара на месец.

Тя е правила различни неща в кариерата си, включително гимнастичка, състезателка по препятствия и професионален борец на WWE. В момента тя живее в Америка, където притежава множество имоти. Тя притежава дом както в Ню Йорк, така и във Флорида. Тя също така притежава автомобили като Audi Q5, Range Rover и други.

Кейси Катандзаро е забележителна жена, която е постигнала много в кариерата си. Тя е фантастичен борец, както и много успешна гимнастичка. Заради появата си в American Ninja Warrior, тя също е телевизионна личност.

Тя е много известна с работата си в WWE, която я направи известна по целия свят. Нейният акаунт в социалните мрежи има милиони последователи. Kacy е вдъхновение за много жени, които искат да постигнат целите си и да станат силни. Всички я възхищават и уважават като спортист и спортист.

Кейси Катанцаро Съпруг, брак

Кейси Катанцаро е много успешна американка. Появата й в WWE я направи известна по целия свят. Тя също е свързана с друг кечист от WWE. Те се присъединиха към WWE през 2018 г. и оттогава живеят заедно като двойка. Кейси и партньорът й Рикоше изглеждат страхотно заедно и изглежда си прекарват добре. Кейси е избрала да запази личния си живот в тайна, поради което не разкрива други подробности за връзката си. Тя обаче е много активна в социалните медии и е публикувала свои снимки там.

Популярни Публикации