Коя е Кейлин Нютън? Wiki, възраст, височина, нетно състояние, приятелка, брат

Кейлин Нютон е известен американски брат и сестра. Освен това Кейлин Нютън беше куотърбек на университета Обърн. Той започва своята баскетболна кариера като член на отбора на университета Хауърд. Той е най-известен с това, че е по-малкият брат на Кам и Сесил Нютън.

Бързи факти

Пълно име: Кейлин Нютон
Дата на раждане: 06 август 1998 г
Възраст: 23 години
Хороскоп: Лео
Късметлийско число: 5
Щастлив камък: Рубин
Щастлив цвят: злато
Най-доброто съвпадение за брак: Стрелец, Близнаци, Овен
Пол: Мъжки
Професия: Колежански футболист
Държава: Америка
Височина: 5 фута 1 инч (1,55 м)
Семейно положение: единичен
Цвят на очите тъмно кафяво
Цвят на косата черен
Родно място Атланта, Джорджия
Националност американски
Религия Кристиян
образование Университет Оубърн
баща Сесил Нютън, старши
Майка Джаки Нютън
Братя и сестри Сесил Нютън младши и Кам Нютон

Caylin Newton Wiki

Кейлин Джовон Нютон е роден в Атланта, Джорджия, Съединени американски щати, на 6 август 1998 г. В момента е на 23 години и е гражданин на Съединените американски щати. Той също е християнин и е роден под зодиакалния знак Лъв. Сесил Нютън старши (баща) и Джаки Нютън (майка) са негови родители (майка).

Баща му беше защитник на линията и безопасност за държавния университет на Савана в колежа. Сесил Нютън младши и Кам Нютън, двамата му братя, са другите му братя и сестри. Сесил, брат му, беше бивш играч на американски футбол, прекарал кариерата си като център. Кам, другият му брат, е куотърбек по американски футбол в New England Patriots от Националната футболна лига.По отношение на образованието си той посещава гимназията Henry W. Grady в Атланта. По-късно същата година той посещава университета Хауърд и играе колегиален футбол. Освен това има бакалавърска степен по наука.

Височина и тегло на Caylin Newton

Този играч е висок 5'11 и тежи приблизително 91 кг. Освен това има черна коса и тъмнокафяви очи и няма повече информация за пропорциите на тялото му.

кариера

Все още не се е занимавал с футбол като кариера. Неговите братя и сестри и баща му, от друга страна, са направили кариера в американския футбол.

 Кейлин Нютон

Кейлин Нютон

Сесил Нютън младши wiki

Сесил Нютън младши е бивш център на Националната футболна лига. Той беше подписан като недрафтиран свободен агент от Jacksonville Jaguars през 2009 г. Той беше член на футболния отбор в държавния университет в Тенеси. Играл е за различни клубове, включително Hartford Colonials, New Orleans Saints, Green Bay Packers и Baltimore Ravens.

Caylin Newton Приятелка, запознанства

Този играч все още не е женен и не е женен. Освен това той все още не е направил публично достояние връзката си. Освен това той не участва в никакви спорове или спекулации и е фокусиран единствено върху кариерата си.

Нетната стойност на Caylin Newton

Към октомври 2022 г. той все още не е разкрил нетната си стойност, заплата или доход.

Популярни Публикации