Коя е Каролайн Хелдман? Wiki, възраст, височина, нетно състояние, съпруг, брак

Каролайн Хелдман също известен като д-р Хелдман, е един от най-известните доценти в Occidental College в Лос Анджелис. Тя има основна специализация в областта на политиката и също така е активен изследовател в тази област. Тя също беше изследователски директор на Института Джина Дейвис за джендър в медиите.

Бързи факти

Празнувано име: Каролайн Хелдман
Истинско име/пълно име: Каролайн Хелдман
Пол: Женски пол
Възраст: 49 години
Рождена дата: 19 ноември 1972 г
Родно място: Ню Джърси, САЩ
националност: американски
Височина: 1,65 м
Тегло: 62 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Неженен
Съпруг/съпруг (име): N/A
Деца/деца (син и дъщеря): не
Запознанства/гадже (име): N/A
Каролайн Хелдман лесбийка ли е?: не
Професия: професор
Заплата: N/A
Нетно състояние през 2022 г.: 0 хиляди

Биография на Каролайн Хелдман

Има много малко информация за личния живот на Charrisse Jordan. Тя се занимаваше с изследвания от самото начало и беше много активен изследовател в областта на медиите, президентството и властовите системи. Тя е активна в политиката от детството си и е допринесла за множество важни политически изследвания. Тя получава бакалавърската си степен по бизнес мениджмънт от Вашингтонския държавен университет през 1993 г.

Каролайн Хелдман Възраст, височина, тегло

Каролайн Хелдман е родена на 19 ноември 1972 г. и към 2022 г. е на 49 години. Висока е 1,65 метра и тежи 62 килограма.  Каролайн Хелдман

Каролайн Хелдман

кариера

Каролайн Хелдман беше една от най-успешните политици и медийни фигури. Работила е като изследовател за известни компании като CNN и MSNBC. В ранните етапи на кариерата си тя също избира да предоставя коментари. По това време тя работеше за FOX News и CNBC.

Тя също беше известна телевизионна личност, която се появи в някои от най-популярните документални филми за политиката и печатните медии. Каролайн Хелдман се появява в документални филми като The Mask You Live In, The Hunting Ground и много други.

Тя също имаше много проблеми с изследванията си, защото трябваше да разделя времето си между Лос Анджелис и Ню Орлиънс. Тя трябваше да си вземе тази почивка, защото основа приюта за жени в Ню Орлиънс и Музея за живеене в Уорд.

Постижения и награди на Каролайн Хелдман

Каролайн Хелдман е добре известна личност, която е постигнала много неща: End Rape On Campus, Faculty Against Rape и End Rape Statute of Limitations са основани от нея.

Нетното състояние на Каролайн Хелдман през 2022 г

Нетната стойност на Каролин Хелдман се оценява на около 500 хиляди долара към юни 2022 г. Тя спечели по-голямата част от тези пари, като се застъпваше за правата на жените и част от тях като беше активен изследовател в политиката.

Каролайн Хелдман е една от най-известните фигури в политиката. Считана е за един от най-успешните преподаватели и активен политически изследовател. Тя също е вдъхновение за хората по целия свят заради своята отдаденост, решителност и вяра в себе си.

Каролайн Хелдман Съпруг, брак

Каролайн Хелдман беше от типа хора, които пазят личния си живот за себе си и разкриват много малко информация на други медии или преса. Тя беше упорит работник, който ръководеше някои от най-успешните проекти за политически изследвания в днешния забързан реален свят.

Тя беше един от хората, които смятаха политиката за един от най-важните аспекти на живота си и беше прекарала по-голямата част от времето си в проучване на различни събития, проблеми и важни решения, взети в областта на политиката.

Тя също така се смята за една от малкото жени, направили публично твърдение за дискриминация по полов признак. Това обвинение я принуди да напусне работата си, а също така трябваше да се справи с някои тежки думи от висши служители. Сара, Клеър, Джой, Крисчън и Катлийн са нейните пет братя и сестри.

Популярни Публикации