Коя е Карол Радзивил? Wiki, възраст, съпруг, нетно състояние, етническа принадлежност

Карол Радзивил е журналист, риалити телевизионна личност и автор, който живее в Съединените щати. Тя е най-известна с участието си в известния риалити сериал на Bravo The Real Housewives of New York.

Бързи факти

Празнувано име: Карол Радзивил
Истинско име/пълно име: Карол Ан Радзивил
Пол: Женски пол
Възраст: 58 години
Рождена дата: 20 август 1963 г
Родно място: Ню Йорк, САЩ
националност: американски
Височина: 1,7 м
Тегло: 56 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Разведена
Съпруг/съпруга
(Име):
Антъни Радзивил (м. 1994–1999)
деца: N/A
Професия: Американски журналист, автор и риалити телевизионна личност
Нетно състояние през 2022 г.: 60 милиона долара

Биография на Карол Радзивил

Карол Радзивил е роден през 1963 г. и израства в семейство от работническата класа в нюйоркския квартал Съферн. Когато говорим за образованието си, тя е получила бакалавърска степен. от Hunter College и M.BA от Нюйоркския университет.

  Карол Радзивил

Карол РадзивилВъзраст, височина, тегло на Карол Радзивил

Карол Радзивил е роден на 20 август 1963 г.; Тя е на 58 години към 2022 г. Висока е 1,7 метра и тежи 56 кг.

кариера

Карол Радзивил започва кариерата си като журналист, като работи за ABC в Ню Йорк като стажант в постпродукцията на шоуто 20/20. 20/20 беше програма, базирана на новинарско списание. По-късно тя е назначена в Close Up като производствен администратор.

В крайна сметка тя работи за документалния отдел на Питър Дженингс, като продуцира документални филми за абортите, контрола върху оръжията и външните работи в Хаити, Камбоджа и Индия.

Тя беше разположена в Ирак през 1991 г. и докладва за ракетните удари на SCUD по време на войната в Залива. Този журналист прекарва шест седмици в Кандахар през 2003 г., докато част от 101-ва въздушнодесантна дивизия го обгражда.

Освен това тя е писала секции за прочутата телевизионна програма на ABC Profiles From the Frontline. След като съпругата й почина, Радзивил напусна ABC News, за да напише мемоари за личния си живот, както и за работата си в ABC News и дори за опитите си да лекува рака на съпруга си.

Книгата от 2005 г. What Remains: A Memoir of Fate, Friendship, and Love (Scribner) спечели място в списъка на бестселърите в New York Times. Тази книга е описана като горчиво-сладка история, която набляга на благодатта пред разкриването в рецензия, публикувана в The New York Times.

Тя се присъедини към актьорския състав на The Real Housewives of New York City в петия сезон през 2011 г. на Bravo TV. Освен това Holt Publishing закупи от нея дебютната й книга „The Widow’s Guide to Sex & Dating“ по силата на шестцифрен договор. Това беше предоставено през 2014 г.

Признание и постижения

Карол Радзивил е получила множество награди, включително три Еми, Пийбоди и една за история, която е създала за противопехотните мини в Камбоджа.

Нетната стойност на Карол Радзивил през 2022 г

на Карол Радзивил прогнозираната нетна стойност към октомври 2022 г. е 60 милиона долара. Работата й като журналист и като телевизионна риалити звезда осигурява по-голямата част от доходите й.

Наред с журналистическата си и наградена авторска работа, тя е добре известна и с участието си в известния риалити сериал на Браво Истинските съпруги на Ню Йорк. Този писател имаше наистина впечатляваща кариера, преди да се присъедини към актьорския състав на Истински домакини.

Карол Радзивил Съпруг, брак

на Карол Радзивил името на съпруга е Антъни Радзивил (от 1994 до 1999 г.). След като се бори с рака в продължение на пет години, Антъни почина през 1999 г. на 40 години.

Тя беше обявена за близка приятелка на Каролин Кенеди. Кенеди, Каролин и сестра й Лорън Бесет загинаха при самолетна катастрофа над Мартас Винярд по-малко от четири седмици преди Антъни Радзивил да овдовее. Известно е, че Кенеди се жени за Джон Ф. Кенеди младши, братовчед на Радзивил.

Популярни Публикации