Коя е Карима Джаксън? Всичко, което трябва да знаете за нея

Карима Джаксън е талантлива млада жена, която е добре известна като дъщеря на известния рапър Ice Cube. Тя е в светлината на прожекторите от известно време и знаменитостта на баща й й помогна да спечели популярност.

Бързи факти

Пълно име Карима Джаксън
Първо име Карима
Дата на раждане 17 февруари 1994 г
Възраст 27 години
Фамилия Джаксън
Професия Дете на знаменитост
Националност американски
Град на раждане Ангелите
Държава на раждане Съединени Американски щати
Бащино име Кубче лед
Баща професия рапър
Име на майката Кимбърли Уудръф
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация Направо
Хороскоп Водолей
Семейно положение Запознанства
Връзка с Хорацио Джоунс
Братя и сестри Шарийф Джаксън, Дея Джаксън, О’Шей Джаксън младши и Даръл Джаксън
Височина 5 фута 5 инча
Тегло
58 кг
Нетна стойност 3 милиона долара

Възраст, рожден ден и националност на Карима Джаксън

Карима Джаксън е родена през 1994 г., което я прави на 27 години през 2021 г. Тя е родена в Лос Анджелис, Калифорния, и националността й е американка. На 17 февруари тя празнува рожден ден.

Карима Джаксън Братя и сестри

Нейните братя и сестри са Шарийф Джаксън, Дея Джаксън, О’Шей Джаксън младши и Даръл Джаксън. Shareef Jackson, Deja Jackson, O’Shea Jackson Jr. и Darrell Jackson са братя и сестри на Карима Джаксън. Shareef Jackson, Deja Jackson, O’Shea Jackson Jr. и Darrell Jackson са братя и сестри на Карима Джаксън.Дарел Джаксън, нейният брат, е рапър. Той е на 26 години и е много надарен. O’Shea Jackson Jr., нейният брат, също е рапър. Брат й О’Шей има дете от бившата си приятелка Джаки Гарсия. Джордан Рейн Джаксън е името на дъщеря му. Дея Джаксън, нейната сестра, е зашеметяваща. Работата й се разследва, но има снимки, на които тя носи баскетболна фланелка, и е просто глупаво предположение, че тя се интересува от баскетбол.

  Карима Джаксън

Карима Джаксън (Източник: Google)

Измерване на височина, тегло и тяло

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с отличен и готин характер. Тя е висока 5 фута 5 инча и тежи около 58 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е черна и има черни очи.

Изненадваща истина за нея

  • Кариерата й започва с общественополезен труд. В момента тя е експерт по семейни услуги.
  • Нейната благотворителна организация, Organize Change Inc, се управлява от нея, а нейният партньор Хорацио е съществен компонент от нея.
  • И двамата имат отлично зрение, а благотворителната им дейност укрепва връзката им още повече.
  • Много хора бяха възмутени от събитие, което се случи през 2016 г.
  • Тя провеждаше кампанията си „Почистване на горското гробище“, но гробищният съвет се противопостави. Комитетът дори не участваше парично в кампанията.
  • Ситуацията ескалира, когато един от членовете, Уорън Винсънт, се държе лошо с нея. Когато това се случило, тя се свързала с полицията.
  • Когато нейният приятел Хорацио пристигна на сцената, нещата станаха много по-напечени, когато той удари Уорън.
  • Тя също подаде жалба за домашно насилие срещу Уорън. Тя не спря дотук; тя обвини ръководството в измама.

Кой точно е бащата на Карима Джаксън?

Айс Кюб, баща й, е известен рапър. Той също така е актьор и режисьор, участвал в някои от най-добрите филми на всички времена. През 1999 г. той режисира, продуцира и участва във филма Three Kinds. Телевизионната му кариера също е впечатляваща; той участва като актьор в Шоуто на Синбад и Шоуто на Бърни Мак. Той също така е работил върху две видео игри: Call of Duty: Black Ops и Doom 3 BFG Edition. Той получи наградата Blockbuster Entertainment за любим екшън екип. Получава я за ролята си в „Трима крале“. През 2006 г. получава VH1 Hip Hop Honors.

  Карима Джаксън

Карима Джаксън (Източник: Google)

По време на интервюто на баща й в шоуто на Елън

Елън се пошегува и поиска баща си, Ice Cube, да бъде неин съ-домакин, на което тя отговори: Нека направим това. По време на програмата Айс Кюб обсъжда своята Алея на славата с Елън. Той описва как слуша музика в автомобила си и намира за странно, когато другите открият, че той слуша неговите мелодии. Той отговаря, че пише отлични песни и обича да ги слуша в автомобила си.

Той също така обсъжда 25-ата си годишнина от сватбата с майката на Карима. Той й казва как е променил предназначението си и как тя е казала „да“. Всичко е малко прекалено романтично. Той обяснява как двойката възнамерява да направи голяма сделка от 50-ата си годишнина от сватбата.

Карима Джаксън Нетна стойност 2022 г

Приблизителната нетна стойност на Яник е 3 милиона долара към октомври 2022 г. Нейният основен източник на доходи е нейната професия, която печели основно чрез общественополезен труд.

Популярни Публикации