Коя е Кари Байрон? Wiki, възраст, етническа принадлежност, съпруг, височина, нетна стойност, кариера

Най-известната изява на американската телевизионна личност Кари Байрон, която е и художник, беше в оригиналния сериал на Netflix White Rabbit Project. Тя също има успех в „Ловци на митове“ на Discovery Channel. Байрон беше домакин на Pumpkin Chunkin по Science Channel. Тя също така създава скулптури и е домакин на още много презентации.

Бързи факти

Празнувано име: Кари Байрон
Истинско име/пълно име: Кари Елизабет Байрън Урич
Пол: Женски пол
Възраст: 47 години
Рождена дата: 18 декември 1974 г
Родно място: Калифорния, САЩ
националност: американски
Височина: 1,66 м
Тегло: 58 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен
Съпруг/съпруга
(Име):
Пол Урих (м. 2006 г.)
деца: Да (Стела Руби)
Запознанства/гадже
(Име):
N/A
Професия: Телевизионен водещ и артист
Нетно състояние през 2022 г.: 2 милиона долара

Биография на Кари Байрон

Кари Елизабет Байрън Урич е роден на 18 декември 1974 г. в семейството на Сю и Денис Байрън в окръг Санта Клара, Калифорния. Тя получава образованието си в гимназия Los Gatos в Лос Гатос, Калифорния. Тя завършва държавния университет в Сан Франциско през 1998 г. с бакалавърска степен по изкуство и кино. Тя получи голямо отличие за дипломирането си. След дипломирането си Байрън прекарва една година в Южна Азия, участвайки в различни творчески проекти.

  Кари БайронВъзраст, височина и тегло на Кари Байрон

Кари Байрон е родена на 18 декември 1974 г., което я прави на 47 години към 23 юни 2022 г. Тя е висока 1,66 метра. висок и тежък 58 кг.

кариера

Кари Байрон се присъединява към актьорския състав на програмата MythBusters на Discovery Channel през януари 2003 г. От сезон 1 до сезон 12 тя успешно участва в шоуто. Тя взе отпуск по майчинство през кампания 2009 г. През 2014 г. тя напусна MythBusters. Тя участва в шоуто в продължение на 12 сезона и имаше значителен успех в това. След популярността на програмата, тя беше наета да води програмата на Science Channel Large, Dangerous Rocket Ships.

Тя пое ролята на водеща на Head Rush на Science Channel през 2010 и 2011 г. По-късно тя направи епизодична поява в телевизионната програма на Discovery Channel Sons of Guns. Тя беше домакин на Pumpkin Chunkin с Тори Белечи от 2011 до 2014 г. Байрън и Белечи обединиха усилията си, за да бъдат съвместни домакини на Thrill Factor на Travel Channel през 2015 г. Двойката преди това включваше вълнуващи разходки в програмата. Заедно с Белечи и Грант Имахара, тя започна да води проекта White Rabbit на Netflix през 2016 г. Програмата, която обхваща както историята, така и популярната култура. През декември 2016 г. шоуто приключи.

Бивш клоун, рисуващ лица, Кари Байрон също е художник. На личния си уебсайт тя е показала колекцията си от произведения на изкуството. Въпреки че не участва в представления, тя все още прави скулптури.

Нетната стойност на Кари Байрон

На Кари Байрон прогнозираната нетна стойност към юни 2022 г. е над милиона. Тя натрупа богатството си както като успешна артистка, така и чрез работата си като водеща на телевизионно шоу. Водила е множество научнообосновани телевизионни програми. Тя е един от най-квалифицираните телевизионни водещи на научни програми. След ролята си в „Ловци на митове“ тя стана известна и продължи да води програми за други канали, включително Discovery Channel, Science Channel и Travel Channel.

Една от най-известните телевизионни водещи в света е Кари Байрон. Много нации по света са гледали нейните предавания по телевизията. Започва като художник. По този начин тя се възползва от свободата на

Съпруг на Кари Байрон, брак

Пол Улрих и Кари Байрон се ожениха през 2006 г. Стела Руби, дъщерята на двойката, е родена през юни 2009 г. Тя е вегетарианка и агностик. Преди това тя беше пескетарианка.

Тя спазва силно ограничена диета и се страхува от микроби. След дипломирането си тя пътува до много нации, включително Израел, Египет, Турция, Нова Зеландия и Фиджи, както и Индия, Непал, островите Кук, Тайланд, Япония, Малайзия и Индонезия. Сан Франциско, Калифорния, е мястото, където тя в момента живее и работи.

Популярни Публикации