Коя е Кая Джоунс? Wiki, възраст, височина, нетно състояние, съпруг, етническа принадлежност

Кристална Нерия , по-известен като Кая Джоунс , е рожденото име на тази канадско-американска певица и модел. Тя е родена в Онтарио през 1984 г. и е израснала в Лас Вегас.

Тя отдавна е консерватор и яростен поддръжник на Тръмп. Тя свири с Pussycat Dolls, група американски момичета, за първи път през 2003 г. Тя е активен член на Коалицията за национално разнообразие на Тръмп.

Бързи факти

Празнувано име: Кая Джоунс
Истинско име/пълно име: Кристална Нерия
Пол: Женски пол
Възраст: 37 години
Рождена дата: 28 август 1984 г
Родно място: Торонто, Онтарио, Канада
националност: американски
Височина: 1,7 м
Тегло: 70 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Неженен
Съпруг/съпруга (име): N/A
Деца/деца (син и дъщеря): не
Запознанства/гадже (име): N/A
Кая Джоунс лесбийка ли е?: не
Професия: Певица и модел
Заплата: 000/месец
Нетно състояние през 2022 г.: 2 милиона долара

Кая Джоунс Биография

Кая Джоунс е известна певица, която е родена в Канада на американски родители. Нейните музикални стилове включват съвременен R&B, денс музика, поп музика и електронна денс музика. Кая Джоунс беше известен член на Pussycat Dolls. Тя е новородена християнка, която подкрепя Тръмп и е консервативна. Interscope и Capitol са сред нейните звукозаписни компании.Джоунс започва соловата си кариера като музикант след разпадането на групата „The Pussycat Dolls“ и в резултат на това извади своята ниша. Тя беше соло изпълнител, който покриваше широк спектър от музикални жанрове. Соловата й музикална кариера процъфтява. Нейните масивни хитове включват Take it Off и Hollywood Doll, които бързо се превърнаха в световни хитове. По това време имаше популярни танцови номера. По-късно тя издава солови албуми. Нейната песен се превърна в марка сама по себе си. Песента Hollywood Dolls направи пари от модна линия, кукли и продукти за красота за млади момичета. Аксесоарите имаха огромен успех и Джоунс стана най-младият човек, който го направи, като същевременно стартира собствен лейбъл. Тя се издигна до позицията на най-младия собственик на бизнес и рекордьор на лейбъл. HueMan Race Records беше името на нейната компания. По това време тя беше само на двадесет и шест години.

Кая Джоунс Възраст, височина, тегло

Кая Джоунс е родена на 28 август 1984 г. и към 2022 г. е на 37 години. Висока е 1,7 метра и тежи 70 килограма.

  Кая Джоунс

Кая Джоунс

кариера

Спекулираше се също, че някога е имала връзка с Марк Синклер, по-известен като Вин Дизел, американски актьор и продуцент. Кариера Между 2003 и 2004 г. Interscope Records създава The Pussycat Dolls като марка за музика, варираща от съвременен R&B до денс музика, поп музика и електронна денс музика.

Робин Антин, основателят на американската момичешка музикална група The Pussycat Dolls, реши да сключи сделка и започна да приема прослушвания за тази група с певци и музиканти, които не са известни личности. Тя пожела нови лица и артисти. Кая Джоунс също има множество изпълнения на живо, включително едно на VH1 Divas 2004. В това изпълнение тя пее Tainted Love с друга певица, Кармен. Тя се върна, за да изпълни песните Girls on Film и You Can Leave Your Hat On.

Кая Джоунс не само твърди това, но също така твърди, че ръководителите на музикантската група са тормозили момичетата от групата, колегите й от групата и самата нея. Тя нарече групата група за проституция. Освен това е много активна в политическата си кариера. Джоунс, консерваторка, е открит поддръжник на Доналд Тръмп и е член на Националната коалиция за многообразие за Тръмп. Много хора открито я критикуваха и я етикетираха, че се преструва. Това се случи, защото никое племе Apache не я твърди, че е местна и няма налични или потвърдени записи за местното й потекло. Джоунс също не е член на нито едно федерално признато индианско племе, според цитат от генеалога Дейвид Корнсилк.

Постижения и награди на Кая Джоунс

Въпреки активната и успешна музикална кариера като бизнесдама, няма данни за нейни награди или други номинации.

Нетната стойност на Кая Джоунс през 2022 г

Кая Джоунс има нетна стойност от 2 милиона долара към юни 2022 г. Основният й източник на доходи е нейната музикална кариера и звукозаписна компания. Нейната заплата също се оценява на около 32 000 USD.

Кая Джоунс е успешен предприемач, който притежава собствена звукозаписна компания и е известен музикант и певец. Участвала е в многобройни проекти, които са й помогнали да намери ниша за себе си. Нейната група от американски момичета също твърди, че много хора в музикалната индустрия са ги малтретирали сексуално. Обвиненията бяха категорично отречени.

Кая Джоунс Съпруг, брак

Кая Джоунс е живяла различен живот по отношение на младостта, връзките и кариерата си. Политическият й живот също е много публичен и тя не е тази, която пази мислите и мненията си за себе си. По отношение на подкрепата си за Доналд Тръмп, тя е открита, екстровертна и масово открита консерваторка.

В момента е необвързана. Нейният живот на запознанства е публичен. Тя е романтично обвързана с Ник Картър от 2004 г. Те излизат една година, преди да се разделят. Романсът им приключи около 2005 г. Преди Ник, тя имаше връзка с Бил Махер през 2003 г.

Популярни Публикации