Коя е Изабел Руби Либерщайн? Wiki, възраст, височина, нетно състояние, родители, братя и сестри

Елизабет Руби Либерщайн (роден през 2008 г.) е дете на американска знаменитост, най-известно с това, че е дъщеря на Анджела Кинси, известна американска актриса и една от най-успешните американски телевизионни актриси.

Баща й, от друга страна, е известен актьор, писател и продуцент в Съединените щати и двамата (родителите й) са спечелили международно признание.

Бързи факти

Име на знаменитост Изабел Руби Либерщайн
Популярни за Знаменитост
Професия американска актриса
Възраст на 12 години
Рождена дата 3 май 2008 г
Знак за раждане Телец
Родно място Съединени щати
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
Височина 3 фута и 1 инч
Тегло 26 кг
баща Уорън Либерщайн
Майка Анджела Кинси

Елизабет Руби Либерщайн Wiki

Елизабет Руби Либерщайн , дъщерята на Анджела Кинси, е родена през 2008 г. На 3 май тя ще отпразнува своя 11-ти рожден ден със семейството и приятелите си. Тя живее с майка си и втория си баща, Джошуа Синдър, след като родителите й починаха.Освен това тя има двама полубратя и сестри от предишния брак на втория си баща. Трите й деца често посещаваха партита и дейности с родителите си. Тя също е от кавказки произход и притежава американска националност.

кариера

Майката на Изабел е известна актриса, участвала в редица телевизионни и филмови продукции. Анджела Фей Кинси празнува рождения си ден на 25 юни с най-близкото си семейство и приятели в Лафайет, Луизиана, където е родена през 1971 г. Други нейни филми и телевизионни сериали включват Tripping Forward и Blacked out. Тя също е участвала в редица телевизионни предавания, ориентирани към мъжете, като „Стъпка по стъпка“, „Твоето семейство или мое“ и други. В сериала на Netflix тя също играе Бетани, майката на главния герой. Баща й, Уорън Либерщайн, е писател и продуцент. Уорън е участвал в сериали като Carpoolers и The Office. Уорън е роден на 20 септември 1968 г. в Уестпорт, Кънектикът. В момента е на 50 години.

Уорън, по-малкият брат на Пол, е бивш актьор. Той се появява в краткотрайния скеч комедиен сериал на мрежата ABC Hype през 2000 г.’ Той също така е номиниран за наградата на Writer Guild of America за работата си върху The Office.

  Елизабет Руби Либерщайн

Елизабет Руби Либерщайн

Връзка

Елизабет Руби Либерщайн е на около 12 години и прекарва цялото си време със семейството си. И той не е в никаква връзка с никого. Родителите на Изабел, Анджела Кинси и Пол Либерщайн, се женят на 18 юни 2000 г. Баща й, Пол Либерщайн, е сценарист и продуцент. През 2008 г. двойката реши да си вземе почивка след осем години брак. Тя беше само на няколко месеца, когато родителите й се разделиха през февруари 2009 г. От друга страна, родителите й останаха приятели. Майката на Изабел се омъжи за нейния дългогодишен приятел, Джошуа Синдър, през 2010 г. Майката на Изабел се омъжи за Джошуа Синдър, нейния дългогодишен приятел, през 2016 г. Уорън, нейният истински баща, се ожени за Одри Уочоуп и продължиха живота си през следващата година.

Височина и тегло

Елизабет Руби Либерщайн е на 14 години към 2022 г., тъй като е родена през 2008 г. Тя обаче има добре изглеждащ ръст, с маса от около 16 кг и прогнозирана височина от 3 фута 1 инч (94 см) през 2021 г. ( 35 паунда).

Изабел Руби Либерщайн Нетна стойност

Според финансовото й състояние тя е твърде млада, за да има своите приходи и нетно богатство. Нейните родители, от друга страна, имат мултимилионно богатство. Анджела, майката на Изабел, има нетно състояние от 12 милиона долара към октомври 2022 г. Нейната актьорска кариера е източникът на по-голямата част от нейното богатство.

Баща й Уорън също поиска десетки милиони долари. От друга страна, действителният му доход и нетната стойност са неизвестни. Според източници един драматург печели между 60 000 и 100 000 долара годишно.

Любопитни факти

  • Към 2021 г. тя е на 12 години.
  • Тя не е в никакви сайтове за социални мрежи.
  • Приблизителната й нетна стойност е неизвестна.
  • Тя е твърде млада, за да има обвързана връзка.

Популярни Публикации