Коя е Ивон Боизмие Филипс? Wiki, възраст, съпруг, нетно състояние, кариера

Бивша актриса и козметик Ивон Боизмие Филипс придоби популярност, след като се омъжи за известния актьор Лу Даймънд Филипс. Тя също е гримьор, който е работил за редица модни списания от висок клас, филми и телевизионни предавания. Тя и партньорът й имат прекрасен брак от десетилетия.

Едно от най-трудните неща при работата в развлекателната индустрия е установяването на дълга и трайна връзка. Самата професия изисква много време, пътуване и енергия, което за някои хора може да причини проблеми във връзката. Не се случва често знаменитости да поддържат дългосрочни връзки, но Ивон Бойсмиер Филипс, съпругата на Лу Даймънд Филипс, изглежда се справя добре.

Бързи факти

Пълно име Ивон Боизмие Филипс
Популярни за Като съпруга на Лу Даймънд Филипс
Професия Бивша гримьорка и актриса
Приблизителна нетна стойност 500 000 долара
Родно място Германия
Националност немско-американски
Етническа принадлежност Смесени
Цвят на косата Рус
Цвят на очите кафяво

Yvonne Boismier Phillips Wiki

Ивон Боизмие е роден в Германия от родители, чиито имена в момента не са известни. Рождената дата на Ивон е неизвестна, въпреки че съпругът й е роден на 17 февруари 1962 г. Смята се, че Ивон е в края на петдесетте или началото на петдесетте.



Тъй като има немска и американска кръв, Ивон има смесено потекло. Ивон пазеше самоличността на родителите си скрита от очите на обществеността. Джералд Ъпчърч е тъстът на Ивон, а Лусита Аранас е нейната свекърва. Ивон е добре образована жена, която е скрила академичната си подготовка.

кариера

По време на професионалната си кариера като гримьор и стилист тя е работила по различни филми, включително The Invited през 2010 г., Striking Range през 2006 г. и Blue Skies през 2002 г. Ивон също е работила като моден гримьор за Marie Claire, немския Vogue и френски и немски Elle, наред с други издания от висок клас. Тя обаче се оттегли от развлекателната професия, след като се отказа от актьорството и козметиката. Тя не се е появявала във филм от 2014 г., според IMDb.

Ивон прави актьорския си дебют във филма от 2009 г. „Любовта взема крилото“. Тя не се е занимавала с грим за филми или телевизия след „The Invited“ от 2010 г. Ивон преди това е работила по „Досиетата Х“ и „13-ият войн“, наред с други предавания.

  Ивон Боизмие Филипс

Ивон Боизмие Филипс

Връзка

Лу Даймънд Филипс е съпругът на Ивон . След като Лу се разведе с втората си съпруга Кели Престън, от която имаше три деца, двамата започнаха да се срещат. Ранните чувства на двойката един към друг несъмнено бяха искрени и финализирането на развода им подготви пътя за нов роман за Ивон и Лу. След като разводът им беше финализиран през 2004 г., Лу и Ивон направиха връзката си публично достояние.

Малко хора са готови да влязат в нов брак, когато предишните им два са се провалили, но Лу и Ивон имаха прекрасен живот заедно след сватбата си през август 2007 г. Ивон е третата съпруга на съпруга си. Самата сватба пък е слабо спомената като конкретика и място. Индиго Санара Филипс беше нейна дъщеря от брака. Дъщеря й е родена на 9 октомври 2007 г.

Yvonne Boismier Phillips Нетна стойност

Бившата актриса и козметичен художник Ивон Боисмиер Филипс има нетна стойност от 500 000 долара. Тя успя да натрупа толкова значителна сума пари като актьор и гримьор. Тя продължава да води охолен начин на живот, въпреки че се пенсионира. Нейният съпруг Лу, от друга страна, има подобно богатство. Съпругът й Лу Даймънд Филипс има нетна стойност от 6 милиона долара, според нетната стойност на знаменитостите.

Любопитни факти

  • Ивон също е работила за рекламни агенции и продуцентски фирми като комерсиален телевизионен художник по коса и грим.
  • Тя е наета като моден гримьор в редица периодични издания за висока мода, включително Marie Claire, немски Vogue, френски и немски Elle.
  • Ивон Престън е мащеха на трите деца на съпруга си от предишния му брак с Кели Престън.
  • Тя е най-известна с работата си като гримьор в рекламите на Bud Light Hockey Mullet.
  • Индиго Санара Филипс е единственото биологично дете на Ивон Бойсмиер със съпруга й Лу Даймънд.

Популярни Публикации