Коя е Ив Килчър? Wiki, възраст, височина, съпруг, нетно състояние, етническа принадлежност

Американската телевизионна звезда Ив Килчър е добре известна с ролята си в сериала Аляска: Последната граница, където тя и останалата част от семейство Килчър се борят да оцелеят в суровите условия на Аляска. Тя е съпругата на Ив Килчър, има страст към земеделието и е отгледала много зеленчуци за ядене на семейството. Заедно със свекърите си, тя е един от основните герои на шоуто. Тя е усърдна домакиня, която работи за семейството.

Бързи факти

Празнувано име: Ив Килчър
Истинско име/пълно име: Ив Килчър
Пол: Женски пол
Възраст: 37 години
Рождена дата: 8 юли 1984 г
Родно място: Аляска, САЩ
националност: американски
Височина: 1,57 м
Тегло: 55 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен
Съпруг/съпруга (име): Елвин Килчър
Деца/деца (син и дъщеря): Да (Финдли Фаренорт Килчър и Спароу Роуз Килчър)
Запознанства/гадже (име): N/A
Ив Килчър лесбийка ли е?: не
Професия: телевизионна личност
Заплата: N/A
Нетно състояние през 2022 г.: 3 милиона долара

Биография на Ив Килчър

В Аляска, Съединените щати, Ева Стелър Маткинс е родена на 8 юли 1984 г. Тази дата обаче не е потвърдена, тъй като тя никога не е разкривала възрастта си по лични причини. Автор на книгата Alaskan Love Stories A Researcher’s Life, която се основава на нейните усилия в отглеждането на дъщеря й Ева, е нейната майка Дана Маткинс, а баща й е Крейг Маткинс. Ив проявява силен интерес към земеделието в ранна възраст, но родителите й продължават да се грижат за домашните животни и да отглеждат зеленчуци. За съжаление, когато беше доста малка, родителите й се разведоха и тя се премести в Густав, за да живее с майка си.

Ева Саулитис, авторът на Into Great Silence: A Me, Craigiscovery и Loss Among Vanishing Orcas, е нейната мащеха. Тя посещава университета в Орегон, след като завършва гимназията Homer през 2001 г. Завършва през 2006 г. със специалност психология. Тя също така завърши курса по пермакултура на Aloha Aina Permaculture Design Course.Възраст, височина и тегло на Ив Килчър

Ив Килчър е роден на 8 юли 1984 г.; Тя е на 37 години към 2022 г. Висока е 1,57 метра и тежи 55 килограма.

  Ив Килчър

Ив Килчър

кариера

Най-популярната програма на Discovery Channel, The Last Frontier, включва Ив. Заедно със съпруга си Ивин Килчър, свекъра Ото Килчър, свекървата Шарлот Килчър и зетята Август, Тори и Леви Килчър, тя е член на редовния актьорски състав на шоуто. Тя също така написа книга, озаглавена Homestead Kitchen: Stories and Recipes from Our Hearth to Yours въз основа на нейния опит в кухнята и земеделието. Книгата обсъжда рецепти, които са хигиенични, екологични и лесни за приготвяне. Цената на книгата на Amazon.com е ,93 и има много продадени копия.

Ив Килчър Нетна стойност

Нетната стойност на Ив Килчър е около 3 милиона долара към октомври 2022 г. Тя работи невероятно усилено като домакиня, за да издържа семейството си. Тя също е опитен фермер. Нейната книга и телевизионната програма на семейството са допринесли за нетната й стойност.

Звездата от „Аляска: Последната граница“ Ив Килчър е известна американска телевизионна личност. Тя е и автор на готварската книга Homestead Kitchen: Stories and Recipes from Our Hearth to Yours. Тя работи изключително много и е опитен фермер и домакиня. Тя полага много усилия, за да издържа семейството си, за да не останат гладни в суровите зими на Аляска.

Ив Килчър Съпруг, брак

През август 2011 г. тя се омъжва за съседката и приятелка от младостта си Айвин Килчър. И двамата играят герои в телевизионния сериал Alaska: The Last Frontier и се радват на прекрасен брак в дивата природа на джунглата на Аляска. Ив управлява посевите и се възползва от зеления си палец.

Финдли Фаренорт Килчър, второто дете на двойката, е родено на 24 ноември. Тъй като зимите в Аляска са твърде сурови за отглеждане на зеленчуци, тя може да култивира много зеленчуци благодарение на изключителните си земеделски способности, които могат да бъдат използвани през по-студените месеци. Тя осигурява растенията на семейството, докато съпругът й се грижи за фермата и често ходи на лов.

Популярни Публикации