Коя е Имани Чийдъл? Wiki, възраст, нетно състояние, родители, гадже

Имани Чийдъл е американска актриса, която е най-известна с това, че е дъщеря на американския актьор Дон Чийдъл. Тя е дъщеря на Дон Чийдъл и Бриджид Култър, негова приятелка. Имани също е смятан за един от най-очарователните и привлекателни актьори на Холивуд. По същия начин тя е добре известна с невероятното си представяне във филма Панаир на суетата: Десетилетия.

И двамата родители на Имани работят в Холивуд и тя се стреми да следва стъпките им от дете. Тя също реализира амбицията си и днес се смята за една от най-известните актьори.

Бързи факти

Пълно име Имани Чийдъл
Популярни за Дъщеря на Дон Чийдъл
Професия Актриса, Модел
Приблизителна нетна стойност 500 хиляди долара
Възраст 24
Рождена дата 1997 г
Знак за раждане N/A
Родно място Съединени Американски щати
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
Цвят на косата кафяво
Цвят на очите кафяво
баща Дон Чийдъл
Майка Бриджид Култър
гадже N/A
Братя и сестри Аяна Тай Чидъл

Imani Cheadle Wiki

Имани Чийдъл е добре известна американска актриса, която е родена през 1997 г. Имани ще бъде на 24 години през 2021 г. Имани е добре известна и с това, че е дъщеря на Дон Чийдъл, известен актьор. Бриджид Култър, дългогодишната приятелка на Дон, също е нейна майка. Майка й Бриджид е режисьор и актриса в САЩ. Rosewood, Westworld и Martic са само малка част от филмите, в които майка й се е появявала.Аяна Тай Чийдъл, по-голямата сестра на Имани, е единственият брат, който има. През 1995 г. се ражда Аяна. Освен това Имани мълчи за своето образование и личен живот. В момента е студентка в университет. По същия начин баща й веднъж каза, че Имани не прекарва много време с приятелите си в колежа и гимназията.

  Имани Чийдъл

Имани Чийдъл

Връзка

По отношение на връзките Имани се казва, че е необвързана. Тя може да има гадже, но мълчи относно състоянието на връзката си и гаджето. Имани изглежда е по-загрижена за професията си, отколкото за личния си живот. Освен това Имани може да бъде видяна да прекарва време с родителите и братята и сестрите си.

Родителите на Imani Cheadle, Don Cheadle и Brigid Coulter са добре известни холивудски съпрузи. Дон и Бригид излизаха около 25 години, преди да се оженят.

Нетната стойност на Imani Cheadle

Имани Чийдъл си създаде име в Холивуд от 2021 г. в резултат на упоритата си работа и отдаденост на професията си. Към октомври 2022 г. Имани е натрупала нетна стойност от 0 хиляди долара в резултат на кариерата си.

Дон, бащата на Имани, се оценява на нетна стойност от 35 милиона долара. Нетната стойност на Дон е нараснала в резултат на актьорската му професия. Дон се появява в редица музикални видеоклипове в допълнение към филми и телевизионни предавания.

Телевизионен сериал на Чийдъл

Vanity Decades Сезон 1 беше едно от шоутата, в които Имани се появи през 2013 г. По същия начин Имани даде най-доброто си представяне и представяне в този телевизионен сериал.

Любопитни факти

  • Тя е дъщеря на Дон Чийдъл и Бриджид Култър, негова приятелка.
  • Imani ще бъде на 24 години през 2021 г.
  • Vanity Decades Сезон 1 беше едно от шоутата, в които Имани се появи през 2013 г.
  • Родителите на Imani Cheadle, Don Cheadle и Brigid Coulter са добре известни холивудски съпрузи.
  • Имани изглежда е по-загрижена за професията си, отколкото за личния си живот.
  • Нейните снимки могат да бъдат намерени в акаунта на баща й в Instagram, Дон.
  • Rosewood, Westworld и Martic са само малка част от филмите, в които майка й се е появявала.

Популярни Публикации