Коя е Хедър Фолкинер? Wiki, възраст, съпруг, нетно състояние, кариера

Хедър Фокнър е популярна като съпруга на Марв Албърт , той е водещ телевизионен оператор за мачове от НБА по TNT. Първото нещо, което трябва да знаете за Хедър е, че тя е втората съпруга на Марв. Първата му съпруга е Бенита Оберлендър, за която се жени през 1965 г. Брайън, Денис, Джаки и Кени Улф са четирите му деца, а майка им Бенита Улф работи в НБА, НФЛ и МЛБ. В Канада и Съединените щати спортни предавания играят по игра за НБА и НФЛ.

Марв и Бенита се развеждат през 1992 г. Хедър, според Бенита, е била катализаторът за раздялата и развода им. Барбара Улф, неговата щастлива съпруга, е майка на двете му деца, Аманда и Сидни.

Патриша Масдън и Ванеса Перхач обвиниха Марв, че ги е ухапал, содомизирал и малтретирал през 1997 г. и те били заедно, когато Патриша Масдън и Ванеса Перхач го обвинили в ухапване, содомизиране и нападение над тях. През май същата година те се женят.Бързи факти

Пълно име Хедър Фолкинер
Популярни за Като втора съпруга на Марв Албърт
професия Водещ говорител на игрите на NBA по TNT
Приблизителна нетна стойност Между 1 милион и 3 милиона долара
Възраст 64 години Както през 2021г
Рождена дата октомври 1957 г
Знак за раждане ЧЕ
Родно място Съединени щати
Националност американски

Хедър Фолкинер Wiki

Хедър Фолкинер е роден през октомври 1957 г. в САЩ. Тя ще бъде на 64 години през 2021 г. Към момента точният й рожден ден не е известен; ние ще актуализираме тази информация възможно най-скоро. Хедър е родена и израснала в Съединените щати, но не знаем нищо за нейните родители или братя и сестри. Този раздел, от друга страна, в момента се преразглежда и ще бъде актуализиран, когато се появят нови материали. Хедър е прекарала значително време като независим разработчик в ESPN.

Височина и тегло на Хедър Фолкинер

Хедър изглежда в образите си като висока жена със среден ръст и тегло. Този раздел, от друга страна, все още се преразглежда.

Връзка с Хедър Фолкинер

Марв (съпругът на Хедър) беше известен като лице на Ню Йорк Никс от 1967 до 2004 г. Марв Албърт, един от най-известните специалисти в НБА, е готов да се пенсионира след тазгодишните финали на Източната конференция на НБА. Кариерата на члена на Залата на славата, която продължи повече от 60 години, ще приключи. Марв е известен като гласа на баскетбола от мнозина.

Докато служи като водещ телевизионен оператор за TNT, Марв е призовал игра по игра за осем Супербоула, девет финала на НБА и седем финала за Купа Стенли. Той е роден на 12 юни 1941 г. в Бруклин, Ню Йорк, САЩ. Към 2021 г. той е на 80 години и е висок около 5 фута и 6 инча. На 17 май 2021 г. Марв Албърт обяви пенсионирането си след плейофите през 2021 г. Той беше саундтракът на НБА повече от 60 години.

Марв Албърт завършва средното си образование в гимназията Ейбрахам Линкълн. След това той отива в университета в Сиракуза и след това в университета в Ню Йорк, където завършва през 1965 г.

  Хедър Фолкинер

Хедър Фолкинер

Хедър Фолкинер Нетна стойност

Нетната стойност на Хедър Фолкинер се оценява на между 1 и 3 милиона долара. Въпреки че печалбите и активите й са включени, нетната стойност на съпруга й се оценява на 25 милиона долара.

Тази сума отразява значителния им професионален опит, както и други инвестиции. Преди това Хедър е работила като продуцент на свободна практика за ESPN.

Любопитни факти

    Хедър Фолкинер е роден в САЩ през октомври 1957 г.
  • Съобщава се, че нетната й стойност е между 1 и 3 милиона долара.
  • Тя не е в никакви социални медийни платформи като Instagram, Twitter или Facebook.
  • Тя е втората съпруга на Марв Албърт.
  • Съпругът на Хедър е смятан за гласа на баскетбола по целия свят.

Популярни Публикации