Коя е Хана Висман? Научете всичко за съпругата на Jeremiah Duggar

Имайки вяра в алум Близо три месеца след обявяването на годежа си, Джеремая Дъгар и Хана Висман се женят. Двамата се ожениха в събота, 26 март, в Първата баптистка църква в Платсмут, Небраска, и отпразнуваха с прием в Lilac Hill Wedding & Event Center.

Двамата оповестиха романса си публично през октомври миналата година, а Дъгар предложи брак на бъдещата си булка през януари 2022 г., докато те все още се ухажваха. Възпитаникът на риалити телевизията написа в Instagram, за да обяви годежа си:

Тя каза да!!!! казва разказвачът. В момента Duggar пише в Instagram. Хана, за мен беше голямо удоволствие да те опозная през последната година! Нямам думи да го изразя. Нямам търпение да се оженя за теб, защото ти си най-хубавото нещо, което някога ми се е случвало. Обожавам те!Двойката наскоро беше получила разрешение за брак и очакваше с нетърпение празненствата си.

Wiki на Хана Уисман

Хана Висман, 26-годишна родом от Небраска, е характеризирана от семейството си като социална пеперуда. Лорен и Глория Висман са нейни родители. Омъжването в огромно семейство като Duggar не би трябвало да е изненада за нея, тъй като тя самата идва от голямо семейство, с 12 братя и сестри и 19 племенници и племенници.

 Хана Висман

Хана Висман

Хана е член на семейната група Wissmann, където се изявява като главен вокалист и цигулар. Професионалният музикален ансамбъл изнася концерти в различни храмове и събития в страната.

Хана се характеризира с широк спектър от интереси в уебсайта на семейството си. Според биографията:

Хана, нашата социална пеперуда, е талантлива млада жена с богато въображение. Тя обича да прекарва времето си в кухнята, където може да експериментира с нови рецепти и да създава кулинарни чудеса. Нейната любов към интериорния дизайн и сезонния декор също значително подобрява нашата къща. Тя е една от най-добрите ни певици и добавя своята цигулка към нашите музикални селекции с финес.

Хана изглежда има особена привързаност към печенето, както и към леката атлетика, тъй като и двете са изброени в нейната биография в Instagram. Тя има около 29 000 последователи в Instagram, които са в крак със семейните й събирания, нейните племенници и племенници, които нежно я наричат ​​леля, дейностите на групата и личните й пътувания.

Освен това тя коментира в Instagram малко след като обяви романса си с ветерана от Counting On, като каза, че очаква с нетърпение пътуването на двойката заедно. Тя заяви,

Едно от най-големите удоволствия в живота ни беше да се опознаем. Наистина сме развълнувани да започнем да споделяме нашето пътуване с всички вас и да видим какво Бог е планирал за нашето бъдеще.

Двойката заяви, че денят е бил прекрасен, докато стояха и се врекоха в живота си един на друг в ексклузивно интервю за US Weekly. Те обясниха:

Беше толкова прекрасна кулминация на толкова много молитви, желания и стремежи! Ние сме развълнувани да видим как Бог ще продължи да направлява нашите пътища сега, когато сме свидетели на Неговата милостива ръка, която обединява живота ни. Ние сме развълнувани да споделим нашето младоженско приключение с вас. Благодарим ви, че сте част от нашето щастие!

Wissmann облече сватбена рокля, направена от Renee’s Bridal, която е проектирала сватбени рокли за всички булки от Duggar през годините. Първите официални снимки на двойката като младоженци бяха направени от фотографа Емили Митън.

Популярни Публикации