Коя е Хана Конда от Drag Race Down Under?

След като завладя драг сцената в Пърт, Хана Конда е планирана да участва в сезон 2 на Drag Race Down Under. 30-годишният е активен в драг сцената от доста време и направи забележителни изяви в единадесетия сезон на Keeping Up With the Kardashians и четвъртия сезон на Jack Whitehall: Travels With My Father на Netflix.

Във втория сезон на Drag Race Down Under ще има 10 претенденти от Нова Зеландия и Австралия. Те ще се състезават в задачи от висшата мода, докато демонстрират в максимална степен способността си за драг. В допълнение към титлата Drag Queen, победителят ще получи парична награда от 000, едногодишна доставка на Revolution Beauty Cosmetics и корона и скиптър от Fierce Drag Jewels.

Официалното резюме на сюжета за програмата е:Кандидатите за Drag Queen участват в различни събития в стил елиминиране, за да определят кой ще стане Superstar Down Under Drag Queen.

Хана Конда от втория сезон на Drag Race Down Under откри драг на 18-годишна възраст.

Хана Конда, която е родена в Сидни, Австралия, сега е драг изпълнител на пълен работен ден. Въпреки това, тя не е знаела за драг света, когато е била по-млада. Тя е родена на родители, които управляват хотел Castle и остават заети в по-голямата си част. Освен това тя прекара целия ден в училищна работа. Хана откри драг като професионална възможност на 18-годишна възраст. Въпреки че знаеше, че по онова време бизнесът с драг беше неодобрен, тя все пак последва страстта си. През 2012 г. тя дебютира като драг изпълнител в OutInPerth и впоследствие се превърна в най-популярната драг кралица. Освен това тя остава най-популярната през следващите две години.

 Хана Конда

И накрая, през 2016 г. участникът в Drag Race Down Under стана известен, след като спечели две драг титли на Drag Industry Variety Awards: Изгряваща звезда и Артист на годината (DIVA). Тя продължи да следва страстите си, въпреки че получи няколко отличия и признания. Хана се появи на няколко събития на Марди Гра в Сидни и откри Бианка Дел Рио на турнето й в Австралия. Освен това е продуцирала и изнасяла концерти в престижни австралийски зали. Тя се появи за последно на RuPaul’s DragCon в Лос Анджелис.

В допълнение към участието си в концерти и събития, драг кралицата е съосновател на Drag Storytime от 2016 г. Това е платформа, която цели да образова младите хора за драг културата, като драг кралици им четат на драг. Това има за цел да научи младежите на приобщаване, приемане и любов и да ги насърчи да мечтаят широко и да използват въображението си.

 Хана Конда

Хана Конда също предостави своята уникална гледна точка за това как драг сцената се е променила, откакто тя първоначално спечели драг състезанието в Пърт. Тя разкри по време на интервю за Perth Now:

Това е едновременно благо и проклятие. Вярвам, защото е било толкова нелегално и забранено за толкова дълъг период от време. Вярвам, че много артикули в днешно време не са остарели правилно.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Хана Конда (@hannahcondaofficial)

На 30 юли вторият сезон на Drag Race Down Under ще бъде премиерно ексклузивно на WOW Presents Plus в определени региони, Stan в Австралия и TVNZ On Demand в Нова Зеландия.

Популярни Публикации