Коя е Грейс Джоунс? Wiki, възраст, височина, съпруг, етническа принадлежност, нетна стойност

Грейс Джоунс е известна актриса и певица. Тя също е супермодел, автор на песни и продуцент. Нейното родно място е Ямайка, преди да се премести в Ню Йорк, Съединени американски щати. Грейс Джоунс е била модел както в Ню Йорк, така и в Париж, Франция. Освен това е имала възможност да се появи в няколко модни списания. Тя е подписана с няколко звукозаписни компании, включително Island Records. Тя има много успешна музикална кариера.

Може би сте запознати с Грейс Джоунс. Но знаете ли нейната възраст, височина и нетно състояние през 2022 г.? Ако не знаете, ние сме написали статия за кратката биография на Грейс Джоунс - wiki, кариера, професионален живот, личен живот, текуща нетна стойност, възраст, височина, тегло и други факти. Така че, ако сте готови, нека започваме.

Бързи факти

Празнувано име: Грейс Джоунс
Истинско име/пълно име: Грейс Бевърли Джоунс OJ
Пол: Женски пол
Възраст: 74 години
Рождена дата: 19 май 1948 г
Родно място: Спаниш Таун, Ямайка
националност: Ямайски, американски
Височина: 1,79 м
Тегло: 62 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен
Съпруг/съпруга
(Име):
Атила Алтаунбай (м. 1996–2004), Крис Стенли (м. 1989–1991)
деца: Да (Пауло Гоуд)
Запознанства/гадже
(Име):
N/A
Професия: Ямайско-американски модел, певица, текстописец, звукозаписен продуцент и актриса
Нетно състояние през 2022 г.: 10 милиона долара
Последна актуализация: юли 2022 г

Биография на Грейс Джоунс

Грейс Джоунс е родена в Спаниш Таун, Ямайка, на 19 май 1948 г. Марджъри и Робърт У. Джоунс са нейни родители. Баща й е бил политик, както и църковен свещеник. Тя имаше петима братя и сестри. Грейс Джоунс и семейството й в крайна сметка се преместиха на източното крайбрежие на Съединените американски щати. Бащата на Грейс Джоунс, Робърт, е работил като селскостопански работник тук. Грейс Джоунс е израснала в петдесятната църква. От нея се изискваше да чете Библията и да се моли редовно.Грейс Джоунс посещава петдесятното училище „Вси светии“ като първото си училище. В крайна сметка тя се прехвърли в близкото държавно училище след известно време. Тя беше срамежлива и имаше само един приятел, когато беше по-млада. Други ученици в училище може да се подиграват на кльощавата й фигура. Грейс Джоунс се отличи в спорта и се влюби като Ямайка.

Тя посещава общинския колеж Onondaga след завършване на гимназиалното си образование. Джоунс завърши испански тук. Тя започна да се бунтува в колежа. Тя опита всичко, за да подразни родителите си. Сред заниманията й бяха пиенето на алкохол, честите посещения на гей клубове и носенето на грим. Завършила е театър в колежа.

Тя излизаше с Жан-Пол Гуде и двойката има син на име Пауло. В крайна сметка Джоунс се жени за Атила Алтаунбай. Сватбата им се състоя през 1996 г.

Грейс Джоунс Възраст, височина, тегло

Грейс Джоунс е родена на 19 май 1948 г., към днешна дата 18 юли 2022 г. е на 74 години. Висока е 1,79 метра и тежи 62 килограма.

  Грейс Джоунс

Грейс Джоунс

кариера

Грейс Джоунс започва кариерата си на модел, когато е само на седемнадесет години. Кариерата й започва в Ню Йорк, преди да се премести в Париж, Франция. Кариерата й беше огромен успех във Франция, тъй като тя се появи на кориците на няколко високопоставени списания. Тя беше лице на няколко списания, включително 'En Vogue' и 'Elle'.

Тя решава да продължи музикалния си интерес през 1973 г. Дебютният й албум „Portfolio“ е последван от албума, който я прави име на домакинство, „Nightclubbing“.

По-късно, през 1973 г., тя навлиза във филмовата индустрия, където прави своя дебют във филма „Войната на Гордън“. Тя се появява в редица други филми.

Постижения и награди на Грейс Джоунс

Грейс Джоунс има дълга и успешна кариера в музиката и киното. MTV Video Music Award за най-добро женско видео, NME Award за най-добра книга, UK Festival Award за главно изпълнение на годината и UK Festival Award за най-запомнящ се момент са сред номинациите, които тя получи. Кариерата й на модел е също толкова успешна и тя е била лице на много престижни списания.

Нетното състояние на Грейс Джоунс през 2022 г

Нетното състояние на Грейс Джоунс се оценява на повече от 10 милиона долара към юли 2022 г. Нейната актьорска кариера е един от източниците на нейното богатство. Тя има много успешна актьорска кариера. Тя се появи в няколко успешни филма, което означаваше повече пари. Кариерата й на модел също й носи много пари. Нейната музикална кариера също е помогнала за увеличаване на текущата й нетна стойност.

Много хора са намерили Грейс Джоунс за вдъхновение. Това се дължи на решимостта й да се бори за това, което желае. Нейните изпълнения получават висока оценка и до днес.

Популярни Публикации